Bizi de haber et arkadaşım. Rabbim yardımcın olsunAmin meleğim dua edin bir sorun olmuş olmasın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizi de haber et arkadaşım. Rabbim yardımcın olsunAmin meleğim dua edin bir sorun olmuş olmasın![]()
Anca geldi eşim işten güzelim yoldayız gidiyoruzCanim çok geçmiş olsunn önemli bişey yoktur inşallah naptınız bizi habersiz birakma
Nasılsın pekiAnca geldi eşim işten güzelim yoldayız gidiyoruz
Yoldayız güzelim eşim anca geldi 15 Temmuz ya tedbirler sıkıydıP Papatyakircicegi ne yaptın hastanedemisin
Hala adet ağrısı gibi ağrım var ama kanamam azaldı halsiz hissediyorum karnım semsert taş gibiNasılsın peki
Günde 3 defa tablet olarak alıyorum. Banyo ayakta yapıyorum. Şu an 3 haftada bir gidiyoruz. Günde en az mutlaka 45-50dk yürüyorum. Arada da yüzüyorum. Evin tüm işlerinide yapmaya devam ediyorum elimden geldiğincearkadaslar bir kaç sorum olacaktımagnezyumu toz mu yoksa tablet olarak mı alıyorsunuz? banyo yaparken oturarak mı ayakta mı yapıyorsunuz? kaç gün aralıklarla dr. a gidiyorsunuz? gün içerisinde nekdr hareket halındesınız?
İnşallah doğum değildir ya da tutmak için müdahale ederler.Hala adet ağrısı gibi ağrım var ama kanamam azaldı halsiz hissediyorum karnım semsert taş gibi
Hayırlısıyla evine huzurla geri dönYoldayız güzelim eşim anca geldi 15 Temmuz ya tedbirler sıkıydı
Kızlar benim de pembe bir iki damla su gibi akıntım geldi takibini mi yapayım yoksa hemen doktora mı gideyim sizce
Oturarak gitme arkaya uzanmaya calis insallah guzel haber alirsin ya haberdar et mutlakaHala adet ağrısı gibi ağrım var ama kanamam azaldı halsiz hissediyorum karnım semsert taş gibi
Hayırlı güzel haberlerle dön insallaj canım. Sıkma canıni. Nisandır belki. Nisan gelip haftalarca bekleyenler oluyoHala adet ağrısı gibi ağrım var ama kanamam azaldı halsiz hissediyorum karnım semsert taş gibi
Magnezyum fazla kullanmadım. Uzun süredir de bıraktım. Doğumu zorlaştırdığını düşünüyorum. Kasılmaları engellediği için. Çünkü kaşınma olunca bebeğin kendini ittirdigini hissediyorum bana göre normal olması gerekenler. Banyo bazen oturarak bazen ayakta yapıyorum. Doktora en son 3 hafta sorna gel dedi ben 4. Haftamda gidicem bu hafta. Bundan sorna ya her hafta çağırır ya da 2 hafya da bir. Gün içinde gayet hareketiyim ev işleri 2 tane çocuk. Akşam 6 buçukta parka gidiyoruz 9 9 buçuk gibi dönüyoruz. Benden bu kadararkadaslar bir kaç sorum olacaktımagnezyumu toz mu yoksa tablet olarak mı alıyorsunuz? banyo yaparken oturarak mı ayakta mı yapıyorsunuz? kaç gün aralıklarla dr. a gidiyorsunuz? gün içerisinde nekdr hareket halındesınız?
Bn hiç magnezyum kullanmadım.ayakta banyo yapıyorum günlük 30 dk yürüyorum ama evde 2tane kedişim var onların pesndeyim sürekli evdede aktifimarkadaslar bir kaç sorum olacaktımagnezyumu toz mu yoksa tablet olarak mı alıyorsunuz? banyo yaparken oturarak mı ayakta mı yapıyorsunuz? kaç gün aralıklarla dr. a gidiyorsunuz? gün içerisinde nekdr hareket halındesınız?
Tablet olarak kullandim simdi tozarkadaslar bir kaç sorum olacaktımagnezyumu toz mu yoksa tablet olarak mı alıyorsunuz? banyo yaparken oturarak mı ayakta mı yapıyorsunuz? kaç gün aralıklarla dr. a gidiyorsunuz? gün içerisinde nekdr hareket halındesınız?
Merhaba hayırlı olsun sağlıkla.gelsin. ilk çocuk mu. Bence yaşamadan bilemezsin ki. Bende mesela az bi canım acısa ah vah diyorum canim çok tatlı diyordum ama nasıl olduysa 2 kere oldu normal.dogum. bem yaptıysam herkes yapabilir diyorum hatta ama. Sağlıkla gelsin tabiki de nasıl geldiğinin önemi yok da.Selam kızlar bugün kontrolüm vardı ona gittim doğum tarihi kararlaştırdik. 9 eylülde doğacak hayırlısıyla. Ben sezaryen tercih ettim acı esiğim düşük ve daha konforlu olsun diye. Suan 32 haftalık dedi. Sizlerde var mi normal doğum veya sezaryen karar verdiniz mi? doğum tarihi belirlediniz mi?
Benim dogum zamani belli degil her an diye dusunuyorlar zaten riskli erken gebelik durumundan sadece dedigi 4-5 hafta daha dayan 2 kg olsunlarSelam kızlar bugün kontrolüm vardı ona gittim doğum tarihi kararlaştırdik. 9 eylülde doğacak hayırlısıyla. Ben sezaryen tercih ettim acı esiğim düşük ve daha konforlu olsun diye. Suan 32 haftalık dedi. Sizlerde var mi normal doğum veya sezaryen karar verdiniz mi? doğum tarihi belirlediniz mi?
A ne güzel canım. Bende ilk dogumum da diğer odadaki kadın için dedilerdi ikiz doğurdu diye normal doğumla. Aslında fark etmez ama yine de normalden sonra daha bi çabuk toplarlaniliyoBenim dogum zamani belli degil her an diye dusunuyorlar zaten riskli erken gebelik durumundan sadece dedigi 4-5 hafta daha dayan 2 kg olsunlar
Sonra normal dogum yapabilirsin baslari Asagida tabi Acil bisey olmazsa
Insallah sag salim kucagimiza aliriz![]()