Kızlar günaydınlar hepinize ben 52 kilo ile hamile kaldim suan 2 ayım bitmek üzere ve 60 kilo olmuşum 8 kilo aldim bu nedir ya bu hayvanligin önüne nasıl geçerim? Napabilirim bilen gören duyan var mı böyle öküzlük?E
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar günaydınlar hepinize ben 52 kilo ile hamile kaldim suan 2 ayım bitmek üzere ve 60 kilo olmuşum 8 kilo aldim bu nedir ya bu hayvanligin önüne nasıl geçerim? Napabilirim bilen gören duyan var mı böyle öküzlük?E
Lazımlık alsak yeri yaniBen dördüncü ayına girdim az yürüyorum hemen yoruluyorum İdrar olayını hiç sorma wc ile kanka oldum resmen![]()
Hahah Aynn valla eşim dio ne oluo durmadan gece uyaniroum bilmioki hiç uyumuorumLazımlık alsak yeri yani![]()
Cinsiyetin ne acabaBen dördüncü ayına girdim az yürüyorum hemen yoruluyorum İdrar olayını hiç sorma wc ile kanka oldum resmen![]()
Bnde instgramda sordum yüzde 70 kız dediHahah Aynn valla eşim dio ne oluo durmadan gece uyaniroum bilmioki hiç uyumuorumsenin bebeğin cinsiyeti bellimi bana yüzde yetmiş dedi kız degsmez die dusunuorum
![]()

Evet heran çıkacakmış gibi oluyor canim 3 haftadır falan başladı benim de ara ara yokluyorTokken daha kötü oluyor hatta3.ayımız bitsin bakalm belki rahatlarız umut
![]()
Kime soruyorsunuz merak ettimBnde instgramda sordum yüzde 70 kız dedimartın 15nde filan gidicem kontrole belkim o zaman söyler
![]()
Tahmin olarak yüzde yetmiş kız dediCinsiyetin ne acaba![]()
Kızçenmi olcak acabaaaEvet heran çıkacakmış gibi oluyor canim 3 haftadır falan başladı benim de ara ara yokluyor![]()
Al bendende okadar heleki gece uykumdan kalkmak zaten zar zor dalıp uyuyorum bide wc ye kalkınca uykularrr haramm olduLazımlık alsak yeri yani![]()

Arkadaşım 4 ay boyunca kusarak gezdi ve oğlu oldu ama bende oğlum da hiç böyle olmadım acabaa diyor insanKızçenmi olcak acabaaa![]()
Cİn takvimi biri kız biri erkek gösterio doktor kıza benzio çevrem erkek ultrasona bakioBnde instgramda sordum yüzde 70 kız dedimartın 15nde filan gidicem kontrole belkim o zaman söyler
![]()
Kime soruyorsunuz merak ettim![]()
Senin önceden baktı göremedimi acaba baya haftan olmuştaCİn takvimi biri kız biri erkek gösterio doktor kıza benzio çevrem erkek ultrasona bakio![]()
12+3 de gittim kemik yapısı kız dedi 14+4 de gittim yüzde yetmiş dedi bidahaki gitmede yüzde yüz derSenin önceden baktı göremedimi acaba baya haftan olmuşta![]()
Ahaha Allah seniDilos6342 kandırdım baktırdı sıra sende mavişim
cinsiyet hesaplaması arzum intsgramda bak sayfaya istersen
Minnoşumun resmini sabırsızlıkla bekliyorumbnm 15 martta
![]()
İnşallah kızlar çıkar çıkmaz güzel haberlerle burdayım inşallahHayirli güzel haberlerle gel kuzucum![]()
Kız bebiş bncede öylede geçti içimden12+3 de gittim kemik yapısı kız dedi 14+4 de gittim yüzde yetmiş dedi bidahaki gitmede yüzde yüz der![]()
Mavişide attım o çukura benide burdan bi arkadaş atmıştıAhaha Allah seni![]()