- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.933
- 548
- 28
İlaçla mi doğurmaya çalıştın canım seninkini nasıl aldılarHaklisin benim 22haftalikken bir kaybim olmuştu o yuzden ben de ister istemez endiseleniyorum rabbim o duyguyu kimseye yasatmasin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlaçla mi doğurmaya çalıştın canım seninkini nasıl aldılarHaklisin benim 22haftalikken bir kaybim olmuştu o yuzden ben de ister istemez endiseleniyorum rabbim o duyguyu kimseye yasatmasin
Sonumuz hayrolsun diyelim2 3 gün agrıda gtmişti hastaneye gittim agrımaya başladı bi değişikkafayı yemiş durumdayım ben
![]()
Sabahları iste aynı öyle uyanıyorum . Berbat bir sırt agrısı.Hic agrim yok diyenlere nasil ozeniyorummasallah masallah
biz dökülüyoruz sopa yemis gibiyiz keyfini cikarin cagirmayin agri falan
![]()
Tabi suni sanciyla normal dogum yaptim sonr parca kalmis dediler bide kurtaj yaptilar ama uyuttular ozel hastaneydiİlaçla mi doğurmaya çalıştın canım seninkini nasıl aldılar
Aynen sorun olsa Allahim gecsin bitsin,olmasa acaba biseymi olduKızlar ben de aynıyım yahu
Geçen haftalarda da aynıydım kontrole gittim çok şükür her şey yolundaydı.
Sorun olmamasını sorun olarak gören biz hamileler![]()
Biz ne yapiyosak sizde onu yapcaksiniz cozum aricaksiniz bi sirt agrisi olsa bel bacak kasik agrisi kalcaya bacaga vuran ani kramplar saldim ben iyice alisitikSabahları iste aynı öyle uyanıyorum . Berbat bir sırt agrısı.
İlerideki aylarda ağırlaştıkça ne yapacağız biz yaa![]()
Çok teşekkür ederim. Rabbim hayırla kucağına almayı da nasip etsin sana bağışlasın yavrularınıTeşekkürler canım benim iyi gidiyor ilk 3 ay çok kötüydüm ama çok şükür şimdi iyi senin nasıl gidiyo senin adına çok sevindim hayırlısı
canım acını tazelemek istemem ama 22. haftada olan kayıp için sebep olarak ne söylediler. ben de sürekli bebeğime bişey olacak gibi endişeliyim. bu endişeler hiç bitmeyecek mi.Haklisin benim 22haftalikken bir kaybim olmuştu o yuzden ben de ister istemez endiseleniyorum rabbim o duyguyu kimseye yasatmasin
Bana da alttan ilaç verdiler sancı ve kanama yapacak dediler 8 saat sancı çektim sonra bebek düştü sonra senin gibi parça kalmış dediler ama beni uyutmadan uyusturmadan kürtaj yaptılar canımdan can gittiTabi suni sanciyla normal dogum yaptim sonr parca kalmis dediler bide kurtaj yaptilar ama uyuttular ozel hastaneydi
Teşekkürler hemen hemen aynı zamandayız allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinBenim de düşük. Ama bu haftalarda ihtiyaç yok zaten. Folik asit en önemlisi. Ben de 10. Haftadayım. Birkaç hafta sonra başlayacağız vitamin desteğine
Amin inşallahTeşekkürler hemen hemen aynı zamandayız allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
maşallah <3 Bu bebeğiniz de sağlıkla gelsin inşallah :)Bizimki zehir gibi. Dile acayip yatkın . Öğretmenleri de dedi. Hollanda’ya geldiğinde 4 yaşında idi 1.5 ayda konuştu çocuk .
Ben daha hiç test falan olmadım . Haftaya kontrolüm var 45 dk detaylı bakacaklar . Merak içindeyim ..
Geçmiş olsun canım benim Allah şifa versin inşaallahCanım hiiç nazar etme kendine. Benim başlarda bulantı yoktu sadece bazı yiyeceklerden tiksiniyordum ve iştahım yoktu. Prilam kullandım. O baya toparladı. Bugün tam 11+0 dün boş mideyle kustum hala da bulantım devam ediyor bitmesi gereken zamanda zirve yaptı
Maşallah yaŞimdi doktordan geldim. Ne kadar büyümüş ya parmaklarına kadar sayılıyordu aşırı hareketli doktor zor ölçtü ensesini falan. Doktorum erkeğe benziyor ama yinede belli olmaz dedi fetal dna çıkar 10-15 güne ordan kesin öğreniriz zaten dedi. 11+3üz bugün uyumlu gidiyor hiçbir belirtim sıkıntım olmayınca korkuyordum ama görünce içim rahatladım. Tüp bebek ilaçlarınıda bıraktık sonunda şükür iğne ve fitili.
Teşekkür ederimMaşallah yabir sonraki kontrolümde benim de böyle olacak o zaman
ayy hepimize güzel sonuçlar almayı nasip etsin Allah’ım
![]()