2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Bende destek için hamile yastığı aldım işte ama yok bir iki gün iyiydi sonra yine devam etti ağrılarım. Kıvrılınca daha çok ağrıyor bende robot gibi dimdik yatmaya çalışıyorum çok zor gerçekten sabahları yataktan zor kalkıyorum eğilip doğrulamıyorum sırtım ve belimden ilk 1 saat iptalim resmen uyandıktan sonra. Çok uyuyorum ondan mı diyorum artık erken kalkıp deneyeceğim birkaç günde. Egzersiz şart bana 20.haftadan sonra başlayacağım inşallah
Doktorunla konuştun mu arkadaşın da dediği gibi magnezyum takviyesi verebilir iyi gelir inşaallah

Doktorunla konuştun mu arkadaşın da dediği gibi magnezyum takviyesi verebilir iyi gelir inşaallah
Doktorum normal olduğunu söylemişti sıcak kompres önermişti magnezyumu kontrolde soracağım ama kullandığım vitaminlere baktım içeriklerinde kalsiyum magnezyum mevcutmuş zaten. Belim eskidende ağrırdı arada zorlayınca sanırım hamilelikte belden vuracak beni

Dilos6342 Dilos6342 yanlış hatırlamıyorsam bi instagram sitesinde parayla tahmin yaptırmıştın değil mi neye göre yaptığını buldum sanırım ordan oraya gezerken. Japon takviminde anne ve baba doğum tarihi ve hamile kalma tarihiyle yüzde kaç kız yüzde kaç erkek yazıyor. Tavsiye eden arkadaşı hatırlayamadım eğer hesapladığında kadınınkiyle aynı çıkıyorsa artık boşa para vermesin diyecektim
Tavsiye edenin tam kullanıcı adını hatırlamıyorum canım ama Crknkz Crknkz baktırdı onun aynı çıktı 😅
Bana da erkek demişti bakalim ama kız hissediyorum zaten pek doğru çıkacağını da düşünmüyorum kadının söylediğinin yüzde 63 mü ne erkek dedi bana

Tavsiye edenin tam kullanıcı adını hatırlamıyorum canım ama Crknkz Crknkz baktırdı onun aynı çıktı 😅
Bana da erkek demişti bakalim ama kız hissediyorum zaten pek doğru çıkacağını da düşünmüyorum kadının söylediğinin yüzde 63 mü ne erkek dedi bana
Btane arkadas söylediydi ama hangisiydi bnde hatrlamıyorum😁zaten onada 1 kere yaptırılır öyle cok sürekli yaptıran varmıki 🙄🙄

Kız gibi geldi bana. Nub topiğine atsana benimki belli değildi ama bu belli sanki bi tahmin yaparlar. Nedense çok güzel olacak gibi doğdu içime Rabbim size bağışlasın 🥰
Evet nub a göre kiza benziyomus canım teşekkür ederim Allah razı olsun hepimizin evladı bağışlasın inşallah 🥰❤️
Doktor hiç bi tahminde bulunmadı mi canım 13. Haftadasin kız olma ihtimali belki daha yüksektir o zaman🥰
Dilosumm ikili testi devlette yaptırıyorum devlet doktorları 15 den önce söylemiyor maalesef ya

Günaydın kızlar cinsiyet ögrenenler veya ögrenecek arkadaslar eşinize nasıl söylemeyi düşünüyorsunuz fikir amaçlı yazarsanız sevinirim 😌
Benim eşim yurt dışında.Oğlum da balon patlatmak çok istiyor gerci henuz kardesi olacagini da bilmiyor ama 😁 onu kardeş fikrine ön hazırlama aşaması yaptım 😁 öğrenince ona balon sürprizi yapmayı düşünüyorum hevesli çünkü çok o anı da videoya aldırıp eşime göndereceğim insaallah

Hmm japon takvimi diye Google dan bakabilir misin aynı mı çıkacak çok merak ediyorum

Doktorum normal olduğunu söylemişti sıcak kompres önermişti magnezyumu kontrolde soracağım ama kullandığım vitaminlere baktım içeriklerinde kalsiyum magnezyum mevcutmuş zaten. Belim eskidende ağrırdı arada zorlayınca sanırım hamilelikte belden vuracak beni
Erkek bebek belden vururmuş ağrısı derler 🥰 geçecek inşallah canım geciyo bi şekilde zorda olsa

Kızlar benim japon,çin,rus takvimlerinde hep kız çıktı sadece burda birisi erkek demişti nub teorisiysi galiba tek o tutturdu 😄

Erkek bebek belden vururmuş ağrısı derler 🥰 geçecek inşallah canım geciyo bi şekilde zorda olsa
Benim için çok doğru bir tez olmuş bu gerçekten aslında kasıklarımda hareketli benim ama büyümeye çalışıyor sanırım artık ilk 3 ay ne rahattım ben yaa 😂

• Beğen
Reactions: Zzy
Back
X