Ay dimi ne günlerdi ya insan şaşırıyor inanamıyor ne güzel bir mucize bu annelikEnanmmm açmış resmen burdayım diyor hayırlı olsun kuzucum ilk ogrendigin an geldi aklıma sürekli pik goruyordun nereden nereye sağlıkla kucakla oğlusunu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay dimi ne günlerdi ya insan şaşırıyor inanamıyor ne güzel bir mucize bu annelikEnanmmm açmış resmen burdayım diyor hayırlı olsun kuzucum ilk ogrendigin an geldi aklıma sürekli pik goruyordun nereden nereye sağlıkla kucakla oğlusunu![]()
Gözün aydın canim oğlusun hayirla gelsinBende bugün doktor kontrolüne gittim çok şükür her şey yolunda bebişimizin cinsiyetini öğrendikveee oğlan anası oluyorum kızlar
Allahım sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
birde haftamız önde gidiyormuş 13+3 çıktık
Resimdeki çıkıntıya dikkat
Eki Görüntüle 3034351 @maviss_34
Bence kesinlikle park yatak alın, uzun süreli kullanım, bi yere giderken taşıma kolaylığı vs açısından çok ideal. Özel oda yoksa zaten hiç boşa masraf yapmayın derim ben. Benim evde odam olmasına rağmen ilk etapta park yatak alacağım.Kizlar besik konusunda herkes fikrini söyleyebilir mi
Özellikle tecrübesi olanlar
Kafam çok karışık kiracıyim bebeğime özel oda yok malesef nasil.birsey alacağımı bilemiyorum
Benim doktorumun söylediğine göre paap a değeri 3.5 un altında oldu mu sorun yok demişti. Ense kalınlığı demekmiş o değer. Umarım yanlış bir şey söylemişimdir böyle hatırlıyorum çünkü. Bir de o testte 3 renkli bir grafik var yeşil, sarı , kırmızı ona da bakabilirsinizKızlar Günaydın ikili testim çıkmış anlayan varmı?
Az önce tablodan bahsetmiştim ya kendi sonucumun bir ekran görüntüsünü almaya çalıştım onu atacağım şimdi . En altta sarı yeşil ve kırmızının hangi anlama geldiğini söylüyorKızlar Günaydın ikili testim çıkmış anlayan varmı?
Yaa çok teşekkür ederimBenim doktorumun söylediğine göre paap a değeri 3.5 un altında oldu mu sorun yok demişti. Ense kalınlığı demekmiş o değer. Umarım yanlış bir şey söylemişimdir böyle hatırlıyorum çünkü. Bir de o testte 3 renkli bir grafik var yeşil, sarı , kırmızı ona da bakabilirsiniz
E nabızdan baktım ama göremedim böyle birşeyAz önce tablodan bahsetmiştim ya kendi sonucumun bir ekran görüntüsünü almaya çalıştım onu atacağım şimdi . En altta sarı yeşil ve kırmızının hangi anlama geldiğini söylüyor
Bir bakayım nereden bulduğumaE nabızdan baktım ama göremedim böyle birşey![]()
Attığınız ekran görüntüsünde en altta PDF ektedir diyor ama ben de telefondan indirememiştim bilgisayar da açıp öyle indirip görmüştüm. Bi deneyin istersenizBir bakayım nereden bulduğuma
E nabizda yok sanki canim doktor zarfta veriyor sonucuE nabızdan baktım ama göremedim böyle birşey![]()
TamamBir bakayım nereden bulduğuma
Bilgisayarım yok yaAttığınız ekran görüntüsünde en altta PDF ektedir diyor ama ben de telefondan indirememiştim bilgisayar da açıp öyle indirip görmüştüm. Bi deneyin isterseniz![]()
Yaa olmazsa pazartesi alacagımE nabizda yok sanki canim doktor zarfta veriyor sonucu
Benimde cikmks bende salı günü gideceğimYaa olmazsa pazartesi alacagım
İçinizi ferah tutun Allah ın izniyle hiç bir sorun çıkmayacakYaa olmazsa pazartesi alacagım