Selam herkese, güzel bir muayene yaşadım ben de bugün. 15+5 te bütün organlar, kalbe giren çıkan damarlar, kalp ritmi, yarık dudak, ayak, bir sürü şey kontrol edildi. Herşey yolunda hamdolsun

Doktor kanamalarım olduğu için zaten hissediyordum, diliyle de söylüyordu düşer bu bebek falan diyordu.
(Zaten herkes değiştir dedi doktoru burda da )
Ben de 30 gün hakkım var diye, Bu kez Fetal DNA sonucum da geldi diyerek, aldım kontrol randevusunu.
Bana dedim hiç vitamin vermediniz, Aaa vermedim mi daha, falan diyor. Adam hiç normal bir gebe olarak görmemiş beni
Neyse oğlum da öğrendi, seVinç çığlıkları eşliğinde, bir ay sonrası için randevu oluşturalım diye, sekreterin önündeyiz.
Ee 550 TL muayene ücreti alayım, dedi.
Nasıl yani, dedim? İki hafta önce geldim. Ne ücreti?
Dedi politikamız değişti. 15 günde bir oldu.
17. Günde gelmişsiniz. Ben kalakaldım.
Neyse üzerimde para da yoktu. Sonra verirsiniz dedi, çıktım klinikten.
Bazı doktorlar 15 günde bir alıyor biliyorum. Ama daha ekonomik rakamlardı sanki. 300 gibi falan diye hatırlıyorum. Burda yazanlar olmuştu başlarda.
Bana bilgilendirme bile yapılmadan, ücret istenmesini öncelikle etik bulmuyorum.
Siz olsanız yerimde ne yapardınız? Merak ediyorum. Ayda iki kez gidilmesi gerekse 1100 TL istenmesi normal mi, her yer mi değişti de benim haberim yok. Paylaşırsanız sevinirim.