- 10 Aralık 2014
- 4.569
- 16.339
- 408
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha cicili picili elbiseler alıcamYaaa maşallah maşallah bütün alışveriş yapılmış:)
Gerçekten kız bebek için çok daha fazla seçenekte var, geçen e-bebek mağazasına girince farkettim dehepsi çok güzeller güle güle giydirmek nasip olsun.
Ben 5. Aydan sonra düşünüyorum canım :)Daha cicili picili elbiseler alıcame bebege girince zaten kendimi kaybediyorum.
sen ne zaman başlıcaksın almaya
Toplu alabiliyosan sorun yok canm birden alırsın hepsini bn toplu aldırırsam benmki çöker saçları bembeyaz olurBen 5. Aydan sonra düşünüyorum canım :)
Sizin yanınızda biraz geç oluyor ama taşınma durumumuz var onu da halledip iki posta iş olmasın diye düşünüyorum.
Uyar canım bende kendi bedenimi aldım uydu çokta güzel güle güle giyaaa tamam canım çok sağol. gördüm ve siparişi verdim ben de. umarım bedeni uyar![]()
Ben öyle anlamam pek ama içimden erkek geçtiResim yüklenmemiş diğer mesajda
Canım aslında ikisi de belli olsun öyle yazayım dedim. 2 gün önce kontrolüm vardı. Doktor biri için kesin kız dedi ama diğeri göstermediği için göremediListenin başındaki arkadaslar cinsiyet öğrendiniz mi![]()
Kızını ekledim canımCanım aslında ikisi de belli olsun öyle yazayım dedim. 2 gün önce kontrolüm vardı. Doktor biri için kesin kız dedi ama diğeri göstermediği için göremediHaftaya çarşamba kontrolüm var yine. Bakalım ne göreceğiz
![]()
Ben 11 Nisanda gidince öğrenirim inşallah. Erkeğe benzettim ama siz yinede alışveriş yapmayın birdahaki gelişinizde kesinleştirelim dedi.Listenin başındaki arkadaslar cinsiyet öğrendiniz mi![]()
Ayyy evet sizdede bir çıkıntı var ama pipi mi bende önceki gitmem de çıkıntı görmüştüm ama cinsiyet söylemedi bu gitmem de erkek dediBen 11 Nisanda gidince öğrenirim inşallah. Erkeğe benzettim ama siz yinede alışveriş yapmayın birdahaki gelişinizde kesinleştirelim dedi.- Janna - benimkine de bir tahmin yapar belki
![]()
MaşaAllhHiç bişi yoktur canm korkma yarın mutlulukla cıkarsın o odadanbaşlamammı eline ne denk geliyorsa alıyorum gittigim yerden
şimdilik bunlar
![]()
Artık aldıklarımın boyutunu büyütücem ama hep elim 0 3 aylık gidiyor cok sevimliMaşaAllhçeyizi hazır bebişin
Bence kızResim yüklenmemiş diğer mesajda
Seninki ne oldu cinsiyeti mavişKızını ekledim canım![]()
Bende dayanamıyorum alıyorum. Zeka kartları aldım az önceArtık aldıklarımın boyutunu büyütücem ama hep elim 0 3 aylık gidiyor cok sevimli![]()
Hastane cıkısını kactane almayı düşünüyosunuz 2 tane yeterli olurmu acabaBende dayanamıyorum alıyorum. Zeka kartları aldım az öncebence de büyütün 3 6 aylık yapın.zatwn kış bebişi olacaklar. Örgüleri 2 yaş ördürüyorum genelde. Bebeğin yediği helal giydiği haram diye bir söz var. Genelde 3 aylık alıyorum ben. İlk aylar için. Bir kaç parça da 0 3 ay aldım tabi. Çocuk kıyafet siz kalmasın :)