- 14 Ocak 2022
- 261
- 329
- 18
- 37
Evet canım tek bebekTeşekkür ederim kızlar tek bebek için mi bu fiyatlar peki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım tek bebekTeşekkür ederim kızlar tek bebek için mi bu fiyatlar peki?
Bana da verebilir misin isim, sakıncası yoksa?Kendi doktorum tarafından özel perinatologa yönlendirildim 700 TL, İzmir
EvetTeşekkür ederim kızlar tek bebek için mi bu fiyatlar peki?
Teşekkür ederim darısı sizeYaaa gözünüz aydınbende sabırsızlıkla bekliyorum ayrıntılıyı çok merak ediyorum net görünüyor mu yüzü falan
![]()
Prof. Dr. Fuat Akercan, Alsancak camiinin orada muayenehanesiBana da verebilir misin isim, sakıncası yoksa?
Evet canım tek bebek
Sağolun kızlar iyi oldu öğrendiğim
Ayyy yerim yaa ne güzel Allahım minnoş minnoşTeşekkür ederim darısı size
Biraz nazlandı dönmedi yüzünü ama yan profilden gördükburnu minnacık havada, dudakları dolgunmuş ben pek anlamadım da doktor doğuştan estetikli diyor
kulakları kepçükmüş azcık ama bandana filan ayarlıcaz
![]()
![]()
Ben de 1.66 boyunda ve güncel duruma göre 70 kiloyumAnaaammm her ay 3-4 müüüben de 5.5 kilo aldım böyle gidersem mini bi küre olacağım sanırım boyum da çok uzun değil 1.66 pffff
![]()
65.5 ti geçen hafta daha tartılmaya cesaretim yokBen de 1.66 boyunda ve güncel duruma göre 70 kiloyumsen kaç kilosun?
Ben pandemide kilo aldım. Hayatımın en sisko dönemini yasiyorken hamile kaldım65.5 ti geçen hafta daha tartılmaya cesaretim yok![]()
Severimm onun kulaklarınııSağolun kızlar iyi oldu öğrendiğim
Ayyy yerim yaa ne güzel Allahım minnoş minnoşdolgusunun güzelliği kepçüklerini kapatır annesi kimse görmez onları
![]()
Ay ben de tedavilerimde çok iğne ilaç kullandım yıllardır, kortizonlu ilaçlar,hormon ilaçları vs hiç 55 ten yukarı çıkmamıştım var olduğumdan beriBen pandemide kilo aldım. Hayatımın en sisko dönemini yasiyorken hamile kaldım70 kilo ne yaa hayatımda 62’den yukarı cıkmamistim. Giderek de artacak bu kilo imdaaat.
En önemlisi sağlık canım gerisi teferruatSeverimm onun kulaklarınıısağlıklı olsun da bebişlerimiz yeter ki.
Senin bebek erkekti sanırım.ben erkek olsa Sarp koyacaktım kız olursa babası, öyle anlaşmıştık. Asya ya da Umay istedi o da ama Asya’da karar kıldık hala acaba Umay mı Asya mı diyip duruyorİsim bulamıyorum, herkes isim belirledi mi![]()
İki isimli olsun aklınz kalmasınSenin bebek erkekti sanırım.ben erkek olsa Sarp koyacaktım kız olursa babası, öyle anlaşmıştık. Asya ya da Umay istedi o da ama Asya’da karar kıldık hala acaba Umay mı Asya mı diyip duruyor![]()
Erkek olsaydı, Mete yada Doruk istiyordum.İsim bulamıyorum, herkes isim belirledi mi![]()
Çok aklımızda kalırsa öyle de yapabiliriz mavişimİki isimli olsun aklınz kalmasın![]()
Ben 2.8 aldim durdu şimdilik bir aydir sabit kilo almamisim ama göbegim buyüyor kilo almasamda.tatlıyla hiç aram yok normalde çok severdim kız bebiş ondan mi bilmiyorum hep sulu sulu meyveler istiyo canım.Anaaammm her ay 3-4 müüüben de 5.5 kilo aldım böyle gidersem mini bi küre olacağım sanırım boyum da çok uzun değil 1.66 pffff
![]()