Ben yetistim aldim.yalniz 300 tl uzeri kargo bedava 9.9 kargo var bilginiz olsun.boyle indirimleri haberleşelimKızlar uyumayanlarınız varsa E bebekte çarşaf ve battaniyelerde %40 indirim var, kampanya sabah 9a kadar geçerli![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yetistim aldim.yalniz 300 tl uzeri kargo bedava 9.9 kargo var bilginiz olsun.boyle indirimleri haberleşelimKızlar uyumayanlarınız varsa E bebekte çarşaf ve battaniyelerde %40 indirim var, kampanya sabah 9a kadar geçerli![]()
Guzel gunlerde kullanınBen yetistim aldim.yalniz 300 tl uzeri kargo bedava 9.9 kargo var bilginiz olsun.boyle indirimleri haberleşelim![]()
Boyum 1.71, 68,6 civarı bir kilo ile başlamıştım 69,70 olmuşum ama asla 70 değilKızlar kaç kg aldiniz?
21. Haftaya girdim bugün ve 5 kg aldım
Bundan sonra her ay 3-4 kg alinir deniyor. 12-16 kg alirsam bittim ben
Sizde durumlar nasıl?
Oy çok şükür her şeyin yolunda olması ne güzelKızlar detaylı ultrason vardı bugün gördüm kızçemi çok tatlıydıher şey yolundaymış şükür 28 dk filan sürdü keşke hep böyle baksalar uzun uzun doyamıyor insan ya
![]()
Ben de almadım 2 dümdüz e-bebek zıbını dışında hiçbir şey, arkadaşlarım doğum günümde falan ufak tefek zıbınlar bir şeyler almışlar onları koca bir poşet yaptım gelenleri oraya koyuyorum.Ben daha hiç bir şey almadım bayramdan sonra başlarız dedik. indirime baktım ben de bu sabah ne alacağımı bilmediğim için alamadım. İlk çocuğum olacak Allah ın izniyle. Ne çok lazım olur neyden 1 2 tane almalıyım bilemediğim için alamadım resmen. Liste oluşturmak mantıklı mı sizce. Bu gidişle bayramdan sonra da elim boş dönerim gibi geldi
Bu ara kızlar öne geçmeye başladı sanki, sağlıkla gelsin minik prensesGünaydın evet bende cinsiyet icin sanirim soyleyebilirim. Dunde doktora gittim. Ve bir kızımız daha geliyor![]()
İnternette listeler var. görumceme sorucam onun cocuğu büyüdu belki bir şeyler vardir.şimdilik aldiklarim bebek cantasi,hastane lohusa takimı,birde 2 battaniye 2 carsaf aldim,hastane cantasi hazirlıcam inşallah,birde robot supurge aldim ,su aritma cihazida alicaz çok susuycam yazin.diger her seyi 6.ayda almayi planliyoruzBen daha hiç bir şey almadım bayramdan sonra başlarız dedik. indirime baktım ben de bu sabah ne alacağımı bilmediğim için alamadım. İlk çocuğum olacak Allah ın izniyle. Ne çok lazım olur neyden 1 2 tane almalıyım bilemediğim için alamadım resmen. Liste oluşturmak mantıklı mı sizce. Bu gidişle bayramdan sonra da elim boş dönerim gibi geldi
İnşallahBen de almadım 2 dümdüz e-bebek zıbını dışında hiçbir şey, arkadaşlarım doğum günümde falan ufak tefek zıbınlar bir şeyler almışlar onları koca bir poşet yaptım gelenleri oraya koyuyorum.
Vakit var alırız inşallah daha bol bol![]()
Fikir için çok teşekkür ederim internette listeler olabileceği aklıma gelmemişti. Evet hastane için de çanta lazım değil miiii çok eksiğim tekrar teşekkür ederimmİnternette listeler var. görumceme sorucam onun cocuğu büyüdu belki bir şeyler vardir.şimdilik aldiklarim bebek cantasi,hastane lohusa takimı,birde 2 battaniye 2 carsaf aldim,hastane cantasi hazirlıcam inşallah,birde robot supurge aldim ,su aritma cihazida alicaz çok susuycam yazin.diger her seyi 6.ayda almayi planliyoruz
Bacaklarının arasına yastık koy canım o iyi geliyor ben öyle yatıyorum bir süredir hem de göbek üstüne dönmeyi engelliyor.Şu ters u gibi hamile yastiklarindan alan kullanan var mi aşiri rahatsızim uyurken sirtim belim bacaklarim cok rahatsiz
Biz İlyas koymaya karar verdik eşimleİsim bulamıyorum, herkes isim belirledi mi![]()
Eşim illa annemin ismini koyucaz diye tutturdu istemiyorumBiz İlyas koymaya karar verdik eşimle![]()
Anlaşılan doğumdan sonra doğruca kilo verme topigine gidicegiz bende 4 ayda 4 kilo aldimBen pandemide kilo aldım. Hayatımın en sisko dönemini yasiyorken hamile kaldım70 kilo ne yaa hayatımda 62’den yukarı cıkmamistim. Giderek de artacak bu kilo imdaaat.
Ben almıştım ağrılar için ehh idare eder çokta bir işe yaramadı ilerleyen zamanlarda belki yararŞu ters u gibi hamile yastiklarindan alan kullanan var mi aşiri rahatsızim uyurken sirtim belim bacaklarim cok rahatsiz
Ben anlamadim ki zaten yukarı ivmeli şekilde kilo aliyordum da 5 ayda 5 kg nasil oldu anlamadım. Her sey cok hizli gelisti. Ben sigarayi biraktim acaba alakasi var mı? Her sey cok lezzetli geliyoAnlaşılan doğumdan sonra doğruca kilo verme topigine gidicegiz bende 4 ayda 4 kilo aldim
Çevremde o kadar çok var ki böyle hepsi de mecburen koydu, yoksa kavga çıkacakEşim illa annemin ismini koyucaz diye tutturdu istemiyorum![]()
Al bend3n de okadr 6 kilo almisim yemek yemek cok gzlBen anlamadim ki zaten yukarı ivmeli şekilde kilo aliyordum da 5 ayda 5 kg nasil oldu anlamadım. Her sey cok hizli gelisti. Ben sigarayi biraktim acaba alakasi var mı? Her sey cok lezzetli geliyo![]()