• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Çok doğru. Prima Premium ile başlayıp benzer bir sıralama ile hepsini kullandım. Molfix pişik yaptı mesela. Hiç kullanamadım. Biz de Sleepy ile kapattık bez faslını.

Islak mendil , ne kadar safım öyleyim böyleyim dese de, çok samimiyim önce kendinizde kullanın ya da dudaklarınıza sürün . Yakar… uyuşur… başlarda özellikle pamukla temizleyin. İlla ıslak mendil kullanacağım diyorsanız da , çeşmede yıkayıp suyunu sıkın. Kimyasal sürmeyin , pişik olur hep . Dışarda bile bir buz dolabı poşetinde , yıkanmış mendil alırdım ben yanıma. Pişik olduklarında nasıl ağlıyorlar böyle🥺
Çok doğrusunuz pişik sıkıntı oluyor .özellikle ıslak mendillde ben hala arada ıslatıp temizlerim . İlk doğduğunda zaten direk temas edilmemeli en güzeli pamuk ve sürekli yıkanmalı . Yakında bezi bırakırız bizde inşallah iyice havaların ısınıp ikizlerim tuvalet eğitimine hazır olmalarını bekliyorum

Ağlamak normal hormonlardandir, kafanıza birsey takmamaya çalışın, kendinizi oyalayacak şeyler bulun. Birsey olmamıştır hemen merak etmeyin. 18.hafta erken bende daha yeni yeni hissediyorum hareketlerini. Birkaç haftaya seninkide başlar inşallah :) içiniz rahat olsun...
İnşallah canım bide ikinci gebeliğim hala çok nadir hissediyorum bazen hiç hissetmiyorum korkuyorum

Normal canım onu zaten anlarsın büyük tuvaletten sonra olur hamilelik hemoroidi diye bişi var şimdi bizdeki kabızlıklar tetikliyor hatta sonrasında ileri boyutsa normal doğumda dışarı çıkar ama zaman içinde girer. Detay verdim ben de ama yaşadığım için. Bir de kremi var doğumda sıkıntı olursa sonrasında doktorun mutlaka yaZar
Canım merhaba tekrar, ben bugün yine böyle bir şey yaşadım.

Sen hamilelikte bir ilaç kullanmış mıydın? Doktorum bana probiyotik kullan demişti ama o günden sonra hiç olmadığı İçin kullanmadım. Bir daha olunca korktum açıkçası.

Çok nadir hissediyordum bide ikinci gebeliğim ama bu riskli korkuyorum 😔
Off seni cok iyi anliyorum
Bende Cok agladim bugun randevuya gitcem yeminle icim cekiliyor insallah iyilerdir bir goreydim bugun
Ama benim doktorum aglasaniz da bebek hissetmez demisti stres yapma diycem ama zor biliyorum insallah iyi olurlar 🥲icin rahat etmiyorsa doktora gorun bence

Bende Cok agladim bugun randevuya gitcem yeminle icim cekiliyor insallah iyilerdir bir goreydim bugun
Ama benim doktorum aglasaniz da bebek hissetmez demisti stres yapma diycem ama zor biliyorum insallah iyi olurlar 🥲icin rahat etmiyorsa doktora gorun bence
Kuzum bugün mü randevun?

Canım senin ikiz miydi. Ben tek diye biliyodum ama. Hadi hayirki haberlerle gel insalah güzel geçer baya bekledin 🥰 ödül olarak cinsiyeti öğrenirsin ınslalah 🤣

Kuzum bugün mü randevun?
Evet Kuzum ya normalde de cok tedirginim ama bu randevuya giderken olup olup diriliyorum resmen insallah hersey iyidir
Agrim felan olmayinca korkuyorum

Canım senin ikiz miydi. Ben tek diye biliyodum ama. Hadi hayirki haberlerle gel insalah güzel geçer baya bekledin 🥰 ödül olarak cinsiyeti öğrenirsin ınslalah 🤣
Benim olaylar cok karisikti Kuzum ya ilk ikizdi sonra acillik olunca orda birinin kalbi durdu dediler geri Sonra bir ay gecti kendi doktorum ikisinin de iyi oldugunu soyledi
Insallah suanda iyilerdir
Bu bende buyuk travma yapti iste stresle geciyor her gunum baya kotu oluyorum
Insallah iyilerfirde valla cinsiyetide dusunemedim 🙈

Evet Kuzum ya normalde de cok tedirginim ama bu randevuya giderken olup olup diriliyorum resmen insallah hersey iyidir

Benim olaylar cok karisikti Kuzum ya ilk ikizdi sonra acillik olunca orda birinin kalbi durdu dediler geri Sonra bir ay gecti kendi doktorum ikisinin de iyi oldugunu soyledi
Canım gerçekten mi?

Ben o kalbi duran bebeğin düştü diye biliyorum hala seninle çok sevindim şaşırdım ve çoook sevindim😍😍💓💓💓

Güzel haberlerle geleceksin inşallah bende de bir ağrı yok ağrıya takılma lütfen.

He evet doğru kusura bakma hatirlattim sana 😒 güzel hayırlı haberlerle gel inşallah

Ay mesajı yarim okudum neremle okuduysam. Ay çok sevindim.kiz neden soylemiyosun bunu bize kaç aydır. Üzülmüştük bizde. Merak etmiştik seni. Ikisi de çok iyidir sağlıklıdır inşallah. Belkide söyledin bem kaçırdım ama.cok sevindim

Ahh işte aynı durumdayız üç tane kaybım var benimde kalp durmasından kalbim sıkışıyor resmen yine aynısı olacak diye 😥 25 de randevum var sağlık ocağına gitsem duyulur mu ki

Hepsı cok guzel canım saglıklı gunlerde gıyer insallah bncede bundan sonra bnce 3_6 al derım bide 0_3 ay sadece alt alabılırsın
Sagolasin canım ilk olduğu için tam bilemiyorum ama sadece yeni doğan almadım o tulumlarda 1 3 ay olanı da var bi de tam Eylül sonuna geleceği için kafa karışıyor

Yaa kızlar iftara misafir ağırladım sabahtan temizlik akşam ikramlar çay faslı falan derken çok yordum kendimi birazda dolaplarda yukarı uzanmışım çok yüksek değil yetişirim gibi gelmişti ama baya ağrım oldu çok korktum şimdi geçti şükür ama doktora gtcektim geçmeseydi bişi olmuş olsa belli olurdu değilmi içim hala huzursuz kontrolümde haftaya

Yaa kızlar iftara misafir ağırladım sabahtan temizlik akşam ikramlar çay faslı falan derken çok yordum kendimi birazda dolaplarda yukarı uzanmışım çok yüksek değil yetişirim gibi gelmişti ama baya ağrım oldu çok korktum şimdi geçti şükür ama doktora gtcektim geçmeseydi bişi olmuş olsa belli olurdu değilmi içim hala huzursuz kontrolümde haftaya
Son kontrolümde sormuştum her gün farklı bi yerim garip garip ağrıyor, bir de rahmim sızlıyor çoğu zaman diye. Kötü ağrı tipi nedir ne olunca endişeleneyim dedim. doktorum da ağrılar sancılar dinlenince geçiyorsa sorun yok dedi. Tabi kendinizi tek gün içinde bu kadar yormamakta fayda vardır elbet ☺️
Takip ettim hemen dinlensem uzansam geçiyor benim de.

Canım merhaba tekrar, ben bugün yine böyle bir şey yaşadım.

Sen hamilelikte bir ilaç kullanmış mıydın? Doktorum bana probiyotik kullan demişti ama o günden sonra hiç olmadığı İçin kullanmadım. Bir daha olunca korktum açıkçası.
Hamilelikte kullanmadım doğumdan sonra krem verdi o çok iyi gelmişti. Korkma bişey olmaz probiyotiği kabızlıktan kurtulman için önermiştir düzene girsin diye. Magnezyum kullanıyomusun o da biraz rahatlatıyo sanki

İnşallah iyilerdir sağlıklılardır ama doğana kadar rahat yok bize hep böyle işte kendimizi telkin ede ede geçireceğiz bu süreçleri 🙏

Back
X