- 26 Temmuz 2018
- 7.655
- 8.809
- 198
- 33
Çok şükür canimAllah razi olsun kuzum evet anlatamam varya doktorda hep seyi dusundum eski kadinlar dokuz Ay nasil bekliyorlarmis doktorsuz hamdolsun rahatladim resmen![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şükür canimAllah razi olsun kuzum evet anlatamam varya doktorda hep seyi dusundum eski kadinlar dokuz Ay nasil bekliyorlarmis doktorsuz hamdolsun rahatladim resmen![]()
Insallah mayista Allah nasip ederse randevum var 22 haftalikta bakcam dedi gerisi artik sakin kalip beklemekÇok şükür canimcinsiyetler de detaylı da belli olur ben şimdilik bir erkek bir kız olarak ekledim değişiklik olursa haberlesiriz
![]()
Evet doğumdan sonraki ilk transferim. Ben de kızım transfer edildiğinde rahat rahat dinlendim ama bunda pek mümkün olmadı dinlenmek kızımın bakımıyla herşeyiyle mecbur ben ilgilendim onu ilk günler hiç kaldırmadım tabi dikkat ettim ama onun dışında oyun oynadık beraber vakit geçirdik kendimi hiç kasmadım yavaş yavaş işimi yemeğimi de yaptım ara ara dinlenerek . Hiç sorun çıkmadıHayirli ugurlu olsun, saglicakla kucaginiza alirsiniz insallah.
Peki 2,5 yasinizdaki kizinizi Transfer sonrasi yine kucaginiza aldiniz, kaldirdiniz indirdiniz, bakimini siz yaptiniz dimi?
Malum ilk Transfer de sadece yatarak dinlendigim ve hic agir kaldirmadigim icin, simdi cok tedirginim Transfer sonrasi neyi nasil yapacagim diye.
Bana tecrübelerinizi anlatirsaniz cok sevinirim. Ve bu saglikli dogumdan sonraki ilk Transferinizmi?
Cevabiniz icin cokk tesekürler. Böyle hikayeler duymaya cok ihtiyacim var. Oglum sükür 22 Aylik ve cok ara birakmadan tekrar tedavi olmak istiyor gönlüm. Insallah ilk seferde transfer hayirlisiyla positiv olur ve saglicakla kucagimiza almak nasip olur.Evet doğumdan sonraki ilk transferim. Ben de kızım transfer edildiğinde rahat rahat dinlendim ama bunda pek mümkün olmadı dinlenmek kızımın bakımıyla herşeyiyle mecbur ben ilgilendim onu ilk günler hiç kaldırmadım tabi dikkat ettim ama onun dışında oyun oynadık beraber vakit geçirdik kendimi hiç kasmadım yavaş yavaş işimi yemeğimi de yaptım ara ara dinlenerek . Hiç sorun çıkmadısiz de rahat olun ağır kaldırmayın günlük rutin işlerinizi yapabilirsiniz inşallah güzel geçer sizin için de bu süreç
![]()
Ilk 3 ay cok sivilcem vardi bu ay azaldi.daha sık banyo bol su iciyorum birde yuruyus yada hareket ediyorum ondan mi bilmem azaldi.ilk 3 ay yiyip yigip yatiyordum riskim vardi.merhaba canım benim de aynı şekilde sivilcelerim çoğaldı özellikle çene bölgemde. hormonlarla alakalı sanırım. bakım falan da yapmıyorum kendi hallerinde bi çıkıp bi sönüyorlar.
Gözün aydın canımmNasilsnz hamisler uzun bir ugrastan sonra bebeğin cinsiyetini öğrendim doktor kiza benzettim dedi ayrıntılı ultrasonda değişmezse kız insallah![]()
Bana artık vitamini haftada 2 filan al her gün magnezyum ve kalsiyum al dedi gerçekten sonrasında rahatladım kabızlığı söyledim de. İşte bu vitaminin içindeki Demir bizi etkiliyo aslında bi de Kudüs hurması yiyorum her gün 3 tane filan öyle kanama olmuyo bayadırRegenesis max kullanıyorum canım takviye olarak onun dışında ek bir magnezyum kullanmıyorum, kefir falan aldım biraz doğal takviye olsun diye. Perşembe günü soracağım doktoruma.
Çok teşekkürler![]()
Ooo süper allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kıZ çocuk CandırNasilsnz hamisler uzun bir ugrastan sonra bebeğin cinsiyetini öğrendim doktor kiza benzettim dedi ayrıntılı ultrasonda değişmezse kız insallah![]()
Gentan dan memnun kaldınız mı acaba? Dna testi için lab araştırıyorum. İstanbulda yaşıyorum. Gentanı buldum. Telefonda çok ilgili güvenilirler. Siz premium için mi bu fiyatı almıştınız yoksa standart paket mi? Bana da tavsiye eder misiniz?İzmir, Gentan genetik lab. 300 dolar artı kdv idi. 4000 teleye anlaştık. Ben memnun kaldım. Testi yaptirdiktan sonra bir hafta bekledim. Sonraki pazartesi hemen sonucu aldım.
Merhaba dna testi için gentandan memnun kaldınız mı acabaÇok fazla araştırıp kafamı bunaltmadan gentan diye bir labda bu cumartesi kan vermeye karar verdim. 300 dolar artı kdv istiyorlar. Kapida biraz pazarlık olur belki. Numuneyi Güney Kore’ye gönderiyorlarmış. Sonucu 10-12 günde veririz dediler.
Ben C charlottes vesilesi ile gittim. Ondan duymuştum burayı. İzmir’deki Gentan.Gentan dan memnun kaldınız mı acaba? Dna testi için lab araştırıyorum. İstanbulda yaşıyorum. Gentanı buldum. Telefonda çok ilgili güvenilirler. Siz premium için mi bu fiyatı almıştınız yoksa standart paket mi? Bana da tavsiye eder misiniz?
Ben de onlara yaptırtayım en iyisi çok teşekkür ederim.Ben C charlottes vesilesi ile gittim. Ondan duymuştum burayı. İzmir’deki Gentan.
Çok profesyonel bir yer.
4000 - standart paket içindi.
(Doktorların dediği de , diğer anomalileri araştırmak gereksiz. Zaten o gebelikler düşüklükle sonuçlanır eğer varsa. )
Standart paket yeterli. Cinsiyet anomalisini de bakıyorlar.
D Derenimo2 senden alıntı yapmıştım, hurma ile ilgili ama çıkmamış.Hurma kanamaya mı iyi geldi ? Ben de 18 haftanın sonundayım. Dün peçeteme kan geldi. Haftasonu yoruldum, bilmiyorum ondan mı? Bugün muayeneye gideceğim. İnşallah ciddi bir sorun yoktur. Kalbini dinledim evde fetal doplerle çok şükür. Ama bitsin bu kanama hikayesi artık![]()
Merhaba hurmanın bir zararı yok mu acaba erken doğumu tetikliyor diye duymuştum açılma yapıyormuş sanırım şu an heryer hurma ama birtane bile yemiyorum korkudanBana artık vitamini haftada 2 filan al her gün magnezyum ve kalsiyum al dedi gerçekten sonrasında rahatladım kabızlığı söyledim de. İşte bu vitaminin içindeki Demir bizi etkiliyo aslında bi de Kudüs hurması yiyorum her gün 3 tane filan öyle kanama olmuyo bayadır
Ben bulu bilmiyordum nerdeyse hergun 1 tane yedim.hic bir problemim yok.Merhaba hurmanın bir zararı yok mu acaba erken doğumu tetikliyor diye duymuştum açılma yapıyormuş sanırım şu an heryer hurma ama birtane bile yemiyorum korkudan
Bende bu aralar çok yedim ama böyle bişey mi vardı suanlik bir sorun yok aslındaBen bulu bilmiyordum nerdeyse hergun 1 tane yedim.hic bir problemim yok.
Ölçülü yendiğinde bende bir şey olacağını sanmıyorum fakat yememeyi tercih ediyorum. Doğuma yakın olanlara çok öneriyorlarmış hurmayı açılma olması içinBen bulu bilmiyordum nerdeyse hergun 1 tane yedim.hic bir problemim yok.