Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım peki değerlerin en yüksek kaç çıkıyordu?Ya 1 ay da bazen 2 ayda. Randevüme göre. Zaten akıntı rengi sarı yeşil olursa direk yaptırıyorum. Artık tekrarladığı için takıntı oldu bende![]()
İllaki yakalar zamanla beslenmenizde bir sıkıntı yoksa kilo değil de sağlıklı olması önemliEvet kız
Gunde bir bardak balli sut muz ve kasar yeyip cok cabuk kilo alirsinizKızlar 25+5 bugün muayene oldum bebeğin kilosu 766 gram, az dedi doktor. Sizin bu haftalarda kaçtı?
3 4 hafta önce vardı ama şuan yok canımKizlar sacma ama gogsunuzden hic islaklik geldimi
Sut degil su gibi sivi
Ah benimde yeni basladi cok garip3 4 hafta önce vardı ama şuan yok canım![]()
Normal canımm Belki bnde sıksam çıkar ama sıkamıyorumAh benimde yeni basladi cok garip
Lökosit 10, eritrosit 2 çıktı en çok. Sonuç çıkana kadar bol su, istirahat ve beslenmeye özen gösterin.Kızlar idrarda enfeksiyonu olanlar lökesit ve eritrosit değeriniz kaç çıkmıştı?
Lökesit 53
Eritrosit 78 çıktı.
Doktorum kültür istedi.
Yarın idrar kültürü vereceğim. Sonuç çıkana kadar ya suyum gelirse ya bir sey olursa diye tedirginim.
Sizlerin kaç çıkmıştı?
Geçmiş olsun büyük ihtimal antibiyotik başlatacak. Benimde geçmiyor hiç pzt tekrar test yaptıracağımBugün tahlil yaptırdım ben de lökesit 53, eritrosit 78 çıkmış. Doktoruma mesajla gönderdim sonuçları.
benimkide kız 24+2 de 700 gramdı doktorsa biraz az buldu ama normale yakın demişti bemce çokta takmayın kafaya sağlıklı olsunlardaKızlar 25+5 bugün muayene oldum bebeğin kilosu 766 gram, az dedi doktor. Sizin bu haftalarda kaçtı?
Ben bugün coconatt arkadaşımızın bebeklerini kaybettiği haberini okurken ilk defa göğüslerimde bir sızı ve akıntımsı bişey hissettim..Kizlar sacma ama gogsunuzden hic islaklik geldimi
Sut degil su gibi sivi
Sakın sıkmayın, göğüs ucunuzu uyarmayın. Bikaç yerde bunun rahim kasılmalarını tetiklediği ve erken doğuma sebep olduğunu okumuştumNormal canımm Belki bnde sıksam çıkar ama sıkamıyorum![]()
Aynen öyle malesef,yara olmasın diye bir iki hafta önceden krem surmeler fln çok yanlis diyor Kağan KocatepeSakın sıkmayın, göğüs ucunuzu uyarmayın. Bikaç yerde bunun rahim kasılmalarını tetiklediği ve erken doğuma sebep olduğunu okumuştum
Kesinlikle öyle o yüzden çok dikkatli olmak lazım, çoğu gitmiş azı kalmışken her konuda ekstra dikkatli olup risk almamak gerekAynen öyle malesef,yara olmasın diye bir iki hafta önceden krem surmeler fln çok yanlis diyor Kağan Kocatepe
Aman sikma zaten aciyorNormal canımm Belki bnde sıksam çıkar ama sıkamıyorum![]()
Ay demekki uzuntuden soktan oluyor bende dun hissettim okuyuncaBen bugün coconatt arkadaşımızın bebeklerini kaybettiği haberini okurken ilk defa göğüslerimde bir sızı ve akıntımsı bişey hissettim..
Evet sanırım etkiliyor, ilk defa başıma geldi çünkü. Çok üzücü çook..Ay demekki uzuntuden soktan oluyor bende dun hissettim okuyunca
Rabbim kimseye yasatmasin cidden cok uzucu ve zorEvet sanırım etkiliyor, ilk defa başıma geldi çünkü. Çok üzücü çook..