- Emoji Skoru
- 8.809
- Puanlar
- 198
İnşallah kuzum güzel düşünelim güzel şeyler olsun nasıl oldunnAllah razi olsun canim insallah atlatiriz su sureci yedincaya kadar geldik nolur sonu guzel lsun
Yarin ilactan sonra da kasilmalae durursa sorun yok sanirim her an ilac vermiyorlarAy insallah
![]()
Evet onun etkisi çok oluyor mideye oturunca bir tatlı uyku bastırıyor valla çocuk olmasa bende bütün gün uyurum heralde onu da bugün okula başlattım ilk gün güzeldiSen tecrübelisin dimi kuzum haklısın, allahtan çok çok sıcak değil buralar hatta bazen yağmur falan atıyor şansımıza. Evde durunca uyuyorum attım kendimi dışarı sitede yürüyeyim bari dedim. Bir de bu haftasonu karbonhidrata abandım biraz heralde o um da ağırlığı oldu
Ya günümüz aynı
Bazen benim yaşadıklarım bakıyorum happy mom uygulamasında yazıyor diyorum ki demek ki olmadı gereken aşamadayım şuan.
Benim sabah midem bile bulandı nedense ama diyorum ya bu 2 gün yemek konusunu çok abarttım hamurişi falan ondan da olmuş olabilir. Çıktım yürüyorum bakalım yediklerimin yüzde 1’ini yaksam kar:)
Seninle aynıyız canim güzel haberlerle gel foto atmayı unutma benim de ctesi randevum gelmek bilmiyor valla kan ilacı olarak da ferrum kullanıyorum geçen ay başladım nasıl etki etti hiç bilmem bazen unutuyorum içmeyi aç içilmesi gerektiği içinGünaydın 28+0 olduk bilebugün kontrol günümüz artık 3 haftada bir gidince arası baya uzun geldi vakit geçmedi resmen. Miniğim aşırı hareketli ama dünden beri çok az kıpırdadı yine göstermeyecek herhalde kendini şansa artık
Bugün kandan demire falan baktıracağım düşük gidiyor sürekli ilacı günde 2 defa yaptık bir ayı geçti. Ben sıdefer kullanıyorum ama sanırım daha iyi bir şeyle değiştireceğim. Öneriniz var mı birde solgarın demir ilacı nasıl acaba kullanan var mı