- Emoji Skoru
- 28.242
- Puanlar
- 598
Aslinda bastan anlatim size isimlere yorum yapinYaaaa çok ince bir davranış keşke hepsi öyle anlayışlı ve naif olsalar ozellere gerek kalmazdı belki de maşallah pasama azcik daha sabretsin içerde üzmesin annecigine
Amin canım inşallah ben bugün kendimde değilim yaa acayip baskı hissediyorum vajinama yürürken falan ve kasık ağrım var Allah'tan yarın doktora gideceğim korkmaya başladım ilkinde hiç yaşamadığım şeyler
Benim karnında hiç çatlak olmadi ama bacaklarımı basenlerimi bir gör harita gibi bu hamilelikte de çatlar mi bilemiyorum ekstra bişey kullanmıyorum zaten ilkinden çatlamış çatlayacak kadar
Evet artık az bı zamanımız kaldı eksikleri tamamlamak lazım bakalım listesi olan varmı kızlar
LCW yi takip ediyorum canim diğer sitelerden hiç bişey anlamadım ama baya indirim oluyor galiba onlara da bakmak lazım
Hahahhaah yalnız değilsin bebişim liste yapıp aldıklarının üstünü çizmek istiyorum artık kendime hiç bişey almadım henüz
En iyisi ne biliyor musun nokta atışı yapıp yaptırmak bu sefer garanti olur artık isimler listedeki gibi mi canim değişti mi yoksa
Selim bizim hayalimizdi
Selim de kesin kararliyiz
Ama basina muhammed koymak istedim o daha ayri konu
Kiz icinde meyra yada mihrimah demistik esim dedi meyra
Selim ve meyra olacakti bastan bu zamana kadar simdi tutturdu daha secenek buluruz isimler uyumsuz
Bende diyorum ki
Muhammed selim koyuyoruz diye ikisinide soylemek zorunda degiliz selim de sende madem oyle
Aslinda ben ikizlerde boyle benzer isimler sevmiyorum her bebegin kendi karakteri var yani
Benzer isim benzer giydirmek felan bana igrenc geliyor.
Ayrica sizce selim ve meyra uyumsuz mu
Ben hastane cikisi yaptirmak istemiyorum malum erken dogabilir belki turkiyeden yetistiremezler ama suslerim ve Kapi susu icin isim gerekli emzikler icinde
O yuzden sanirim bugun son kez konuscam bu mevzuyu