• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kızlar perina masajı yapmak için af edersinz parmağımı sokunca sert brisey geldi elime ve çok korktum acaba ne olabilir başına gelen varmı
Ben de elimle değilde aynayla bakarken farkettim bişey,sonra doktordan muayene etmesini istedim.İdrar torbası sarkması dedi.Baslangic seviyesinde,gebelikte bebeğin başı baskı yaptığı için olabiliyor dedi,şuan için müdahale edilecek bişey değil dedi.Sizinki ne bilmiyorum ama okuyunca aklıma bu geldi

Duramadim acile gittim su değilmiş 1 buçuk 2 cm acilman var dedi rahim ağzı tam yumuşaamamis bebekte daha aşağı inmemiş sanırım nst de sancı cikti sancı başlangıcı var dedi istersen yatirayim istersen eve git dedi bende eve geldim yatıp napicam dedim 5 dk da bir sancı gelirse gel falan dedi bı korku saldı içimi dogurmayim.hep.icimde kalsın psikolojisine girdim suanda
Şimdi nasılsın? Ben karın ağrısından uyuyamadım şimdi çömelerek oturunca biraz iyi geliyor ama acile mi gitsem diye düşünüyorum. Panik yapmamak İçin eşimi uyandırmadım ama karnım taş gibi

Ben de elimle değilde aynayla bakarken farkettim bişey,sonra doktordan muayene etmesini istedim.İdrar torbası sarkması dedi.Baslangic seviyesinde,gebelikte bebeğin başı baskı yaptığı için olabiliyor dedi,şuan için müdahale edilecek bişey değil dedi.Sizinki ne bilmiyorum ama okuyunca aklıma bu geldi
Çok teşekkürler cevap icin normal doğum a engel vs birşey dedim acaba

Sizin bebelerde üstünüze başınıza boydan boya sıçıyor mu tamam diyorum bitmiştir bir anda bir yapıyor 2 kere duş aldım ben bugün bizimki yüzünden biriktirip biriktirip bir anda yaptı bugün bir gündüz bir de şimdi bu saatte kalk nevresimleri üstü başı değiş sonra duş al insan üşeniyor 🤦🏻‍♀️

Kızlar ben de acile gittim çatı muayenesi yapıldı 1 cm açıklık varmış o zaten herkeste olan açıklık. Ama sancılarım çıkıyor, eve geldiğim halde devam ediyor. Yapacak bir şey yok evde bekleyeceğiz sancıları çekmeye..

Bebek kanala girmiş bu arada ve benim acile giderken nişanım birden su gibi akıverdi 2-3 damla. Orda da baya baya mukuslu sıvı attım. Çatından sonra da şimdi kanlı bir sıvı gelmiş. Acı eşiğim yüksek diyordum ama değil galiba, bir a acaba sezaryen olsam mı diye düşünmedim değil.

Kızlar ben de acile gittim çatı muayenesi yapıldı 1 cm açıklık varmış o zaten herkeste olan açıklık. Ama sancılarım çıkıyor, eve geldiğim halde devam ediyor. Yapacak bir şey yok evde bekleyeceğiz sancıları çekmeye..

Bebek kanala girmiş bu arada ve benim acile giderken nişanım birden su gibi akıverdi 2-3 damla. Orda da baya baya mukuslu sıvı attım. Çatından sonra da şimdi kanlı bir sıvı gelmiş. Acı eşiğim yüksek diyordum ama değil galiba, bir a acaba sezaryen olsam mı diye düşünmedim değil.
Ay hadi bir avazda kurtul inşallah 🙏🏻

Günaydın kizlar bugün planlı doğumu olan annelerimm @Turunculuu YesilErik20 YesilErik20 sağlıkla kucaklayin yavrularinizi 😍 güzel haberlerinizi bekliyoruz 🥰
@Turunculuu doğum oldu belki de sancı bekliyordu❤️
Benimde doğumum spinal cok şükür sorunsuz şekilde oldu kavuştum bebeğime 3230 kg ilk başlarda sütüm yetecek kadsr geldi gündüz hep emzirdim hep ama gece boyunca sütüm azaldı bebeğim de iyi çekiyor ama 2 çekip süt alamayınca yaygarayı koparıyor vallahi hiç dinlenemedim su iç dedi hemşire kafaya dik dedi bol bol şuan Allahım mamada verdirtmiyorlar şuan bebeğimde aç kAldı süt gelsin diye su içip bekliyorum var mı fikri olan napayım ben😣🥺🥺

Sezaryen de kolay değil ki ağrıları oluyor sonradan 😕 hem bebekle uğraş hem de dikişlerini koru derken çok zorlanıyorum… hakkında en hayırlısı olsun

Ya ben de çok merak ediyorum @Turunculuu

YesilErik20 YesilErik20 hayırlı haberlerini bekliyoruz canım🍀

Yaaaa sen de mi beni bırakıp gidiyorsun🫣😂
tam gününde haydi güzel haberlerle inşallah
Her şey sandığımdan iyi geçti canım çıkınca belli başlı karnımın belimin ağrıları devam ediyor hala uyuma fırsatım olmadı emzirme savaşları veriyorum anlatıcam detaylı inş 🥺

Sezaryen de kolay değil ki ağrıları oluyor sonradan 😕 hem bebekle uğraş hem de dikişlerini koru derken çok zorlanıyorum… hakkında en hayırlısı olsun
Çok haklısın ikisinin de Farklı zorlukları var..
Belki kavuşma anını beklerken böyle sancıları beklemek daha bile kolaydır bilmiyoruz ki.

Sancılarım devam ediyor pilates topunda oturuyorum ve galiba çatı muayenesinden sebep kanlı tabaka atılmaya devam ediyor.

Sizin bebelerde üstünüze başınıza boydan boya sıçıyor mu tamam diyorum bitmiştir bir anda bir yapıyor 2 kere duş aldım ben bugün bizimki yüzünden biriktirip biriktirip bir anda yaptı bugün bir gündüz bir de şimdi bu saatte kalk nevresimleri üstü başı değiş sonra duş al insan üşeniyor 🤦🏻‍♀️
Valla kuvetine taşırken elime yapmisligi var. Son yarım saatte iki kez gaz çıkarırken kustu. Artık üzeri kirlenmesin diye hep kendimi feda ediyorum😬

Benimde doğumum spinal cok şükür sorunsuz şekilde oldu kavuştum bebeğime 3230 kg ilk başlarda sütüm yetecek kadsr geldi gündüz hep emzirdim hep ama gece boyunca sütüm azaldı bebeğim de iyi çekiyor ama 2 çekip süt alamayınca yaygarayı koparıyor vallahi hiç dinlenemedim su iç dedi hemşire kafaya dik dedi bol bol şuan Allahım mamada verdirtmiyorlar şuan bebeğimde aç kAldı süt gelsin diye su içip bekliyorum var mı fikri olan napayım ben😣🥺🥺
Galactago veya bestlak damla alsınlar hemen baslayin kullanmaya,uyumaya calisin sut gelmesede bol bol emzirin gelecek endişelenmeyin bu arada pompa sağma makinesi isteyin süt cikiyomu bakin hem .sut degilde kolostrum yani

Valla kuvetine taşırken elime yapmisligi var. Son yarım saatte iki kez gaz çıkarırken kustu. Artık üzeri kirlenmesin diye hep kendimi feda ediyorum😬
Ben de nevresimler kirlenmesin diye kendimi siper ediyorum artık ben nasıl olsa yıkanırım diye emme sonrası kusmaların sıkı takipçisiyim en büyük fanıyım asla kaçırmıyorum anında yakalıyorum da kakanın nerde nasıl yakalayacağı belli olmuyor 🤪

Canım düzenli mi takip ettin mi
Evet canım doktordan geldiğimizden beri vardı biraz kesildi o ara uyumuşum sonra kalktım acile gittim 2 gibi, şimdi hala var ama sıcak bir duş aldım ahududu yaprağı çağı içiyorum iyi geldi. Yine de devam ediyor.

Sabah olmasını bekliyorum doktoruma yazmak İçin. Hiç sancı yaşamamıştım🧿
Demek böyle oluyormuş.

Sen emzirmeye devam et canım çektikçe gelecektir de neden mama vermiyorlar aç kalması daha kotu biz saklı gizli almıştık

Evet canım doktordan geldiğimizden beri vardı biraz kesildi o ara uyumuşum sonra kalktım acile gittim 2 gibi, şimdi hala var ama sıcak bir duş aldım ahududu yaprağı çağı içiyorum iyi geldi. Yine de devam ediyor.

Sabah olmasını bekliyorum doktoruma yazmak İçin. Hiç sancı yaşamamıştım🧿
Demek böyle oluyormuş.
Ayyy hadi inşallah geliyordur bebiş 😍 ağır mi geliyor sancılar

Ayyy hadi inşallah geliyordur bebiş 😍 ağır mi geliyor sancılar
Valla uyutmuyor:(

Hayır bu 70-80 lik sancıları o kadar hissetmedim ki şimdi hissedip ağrı çekinde diyorum ki demek ki yüksek sancılar bunlar. Hayırlısı ile bir doğuraydım.

gurbetgulu16 gurbetgulu16 sen naptın canım? Aynı durumdayız

Back
X