• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Valla uyutmuyor:KK43:

Hayır bu 70-80 lik sancıları o kadar hissetmedim ki şimdi hissedip ağrı çekinde diyorum ki demek ki yüksek sancılar bunlar. Hayırlısı ile bir doğuraydım.

gurbetgulu16 gurbetgulu16 sen naptın canım? Aynı durumdayız
Benim hafifledi muayenemi tetikledi bilmiyorum bizimki çok strese girdi bence çok canım yandı çünkü . Şükür uyumuşum ara ara çok WC kalktım ama o toplanması kalmamış nadir oluyor geçmemiş tam da benim kanamam falanda gelmeedi bekleyeceğim ben bence daha senin sancılar ne durumda

Benim hafifledi muayenemi tetikledi bilmiyorum bizimki çok strese girdi bence çok canım yandı çünkü . Şükür uyumuşum ara ara çok WC kalktım ama o toplanması kalmamış nadir oluyor geçmemiş tam da benim kanamam falanda gelmeedi bekleyeceğim ben bence daha senin sancılar ne durumda
Ara ara geliyor benim, nişan da geldi ya o yüzden çok uzak değildir siye düşünüyorum. Uyuyamadım sıcak duş iyi geldi ama yalan yok.

Umarım vaktiyle alırız canım şurda ne kaldı. Ama o sancılar gelince can havliyle bir korku geldi

Ara ara geliyor benim, nişan da geldi ya o yüzden çok uzak değildir siye düşünüyorum. Uyuyamadım sıcak duş iyi geldi ama yalan yok.

Umarım vaktiyle alırız canım şurda ne kaldı. Ama o sancılar gelince can havliyle bir korku geldi
Bende bian kalkıp tekrar gidicem kalkıp duş falan alayım dedim gece ama sonra uyumuşum banada geldi o korku bian hiç çıkmasın hep kalsın benimle psikolojisine bile büründüm 😔😔 açıklık başladıysa inşallah suni sanciya gerek kalmazda normal bı şekilde gideriz hastaneye 🤲🤲

Kızlar benim sancılarım geçmiyor, kıvrandırıyor. Açıklık 1 cm demişlerdi sizce sabah tekrar gitmeli miyim dayanamıyorum sanki
Naptin canım dayanamayacak gibiysen hastaneye git istersen epidural fslan verirler. Doktorun da gelir zaten sabah oldu

Naptin canım dayanamayacak gibiysen hastaneye git istersen epidural fslan verirler. Doktorun da gelir zaten sabah oldu
Evdeyim canım hala, çatı muayenesi kaynaklı pembe akıntı devam ediyor sildikçe.

Acile gittim o 1 cm açıklık var nst de iyi diye gönderdi ama kasılmalar devam ediyor yatamıyorum top üstünde rahat ediyorum. Bir de çişim varmış gibi bir his var hep. Yazacağım doktoruma 8den sonra. 4 saattir açılma hareketi yapıyorum inşallah açılma olmuştur

Evdeyim canım hala, çatı muayenesi kaynaklı pembe akıntı devam ediyor sildikçe.

Acile gittim o 1 cm açıklık var nst de iyi diye gönderdi ama kasılmalar devam ediyor yatamıyorum top üstünde rahat ediyorum. Bir de çişim varmış gibi bir his var hep. Yazacağım doktoruma 8den sonra. 4 saattir açılma hareketi yapıyorum inşallah açılma olmuştur
Ay inşallah canım Rabbin kolaylık versin bizi de haberdar et. Çiş değilde büyük tuvaletin gelirse gelmiş gibi baski hissedersen muhakkak hemen git

Benimde çok geç geldi hala bile azıcık geliyor mamayla takviye gidiyoruz. Ben hastane tipi ile sağıyorum. Solgar ve laktom süt arttırıcı kullanıyorum. Dereotu tüketip ısırgan çayı içiyorum. Protein ağırlıklı düzenli beslenmede önemliymiş kızlar.
Bestlak damla alın düzenli kullanın.heme toparlaruc bes güne

bebeğin 2450 gr doğdu dün 1 haftalıktı tekrar tartıldu 2710 gr çıktı doktor gayet iyi ama yazılanları okudmda biri ayda 1 kg a doktorun az dediğini yazmış bebeğim azmı alıyoki diye dğşünmeye başladım

Bende 70 kere falan çıktım ben bebek ittiriyor ondan karın sertleşiyor zannediyordum meğer onlar sancıymış yeni öğrendim😂
İnşallah canım, bana bir tırsma geldi yavaştan nedense. Umarım sağlıkla doğarlar
İnşallah canım zaman daraldıkça bende tırsıyorum nasıl olacak diye 😊

bebeğin 2450 gr doğdu dün 1 haftalıktı tekrar tartıldu 2710 gr çıktı doktor gayet iyi ama yazılanları okudmda biri ayda 1 kg a doktorun az dediğini yazmış bebeğim azmı alıyoki diye dğşünmeye başladım
Ya bazı doktorlar bebek anında hoop şişsin istiyor bizde de sütüm yettiği halde mama vermişiz 1 ayda 900 gram aldı gayet iyi dedi çocuk doktorumuz sağlık ocağı yetersiz mama verin dedi iyi de çocuk bol çiş ve kaka yapıyorsa 100-200 gram az ya da çok almış önemli olmamalı bence abartıyor bazıları

Duramadim acile gittim su değilmiş 1 buçuk 2 cm acilman var dedi rahim ağzı tam yumuşaamamis bebekte daha aşağı inmemiş sanırım nst de sancı cikti sancı başlangıcı var dedi istersen yatirayim istersen eve git dedi bende eve geldim yatıp napicam dedim 5 dk da bir sancı gelirse gel falan dedi bı korku saldı içimi dogurmayim.hep.icimde kalsın psikolojisine girdim suanda
Kız yumurta kapıya dayanmış artık ne psikolojisi bu😀
Kızlar ben de acile gittim çatı muayenesi yapıldı 1 cm açıklık varmış o zaten herkeste olan açıklık. Ama sancılarım çıkıyor, eve geldiğim halde devam ediyor. Yapacak bir şey yok evde bekleyeceğiz sancıları çekmeye..

Bebek kanala girmiş bu arada ve benim acile giderken nişanım birden su gibi akıverdi 2-3 damla. Orda da baya baya mukuslu sıvı attım. Çatından sonra da şimdi kanlı bir sıvı gelmiş. Acı eşiğim yüksek diyordum ama değil galiba, bir a acaba sezaryen olsam mı diye düşünmedim değil.

Benimde doğumum spinal cok şükür sorunsuz şekilde oldu kavuştum bebeğime 3230 kg ilk başlarda sütüm yetecek kadsr geldi gündüz hep emzirdim hep ama gece boyunca sütüm azaldı bebeğim de iyi çekiyor ama 2 çekip süt alamayınca yaygarayı koparıyor vallahi hiç dinlenemedim su iç dedi hemşire kafaya dik dedi bol bol şuan Allahım mamada verdirtmiyorlar şuan bebeğimde aç kAldı süt gelsin diye su içip bekliyorum var mı fikri olan napayım ben😣🥺🥺
Gözün aydın canım yani mama verseler güzel olur seni emdikten sonra az bi cc sütün gelene kadar bebişi de seni de rahatlatırdı
Kızlar benim sancılarım geçmiyor, kıvrandırıyor. Açıklık 1 cm demişlerdi sizce sabah tekrar gitmeli miyim dayanamıyorum sanki
Canım muhtemelen gitmişsindir hadi hayırlı doğumlar olsun açıklık ilk başta yavaş yavaş oluyor ama sonra sancı hızlandıkça birden artıyor bi bakıyorsun çatala oturmuş doğum yapıyorsun rabbim kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin bir avazda inşallah🙏🙏
Yaa doktor iyi dediyse ne takılıyorsun emzir sen bol bol yediğine içtiğine dikkat et protein al mutlaka 1 ayda ne alacak bi bak bakalım 😍😍

Onu ben yazmıştım şaşırdığım için, biz de 1kg aldık, doktorumuz gayet iyi dedi

Kız yumurta kapıya dayanmış artık ne psikolojisi bu😀

Gözün aydın canım yani mama verseler güzel olur seni emdikten sonra az bi cc sütün gelene kadar bebişi de seni de rahatlatırdı

Canım muhtemelen gitmişsindir hadi hayırlı doğumlar olsun açıklık ilk başta yavaş yavaş oluyor ama sonra sancı hızlandıkça birden artıyor bi bakıyorsun çatala oturmuş doğum yapıyorsun rabbim kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin bir avazda inşallah🙏🙏

Yaa doktor iyi dediyse ne takılıyorsun emzir sen bol bol yediğine içtiğine dikkat et protein al mutlaka 1 ayda ne alacak bi bak bakalım 😍😍
Daha yeni ağladım kalsın benle annem gelene kadar diye 😏😏😂

Doğumdan önce olmuştum ben canim kadın doğum doktorum krem yazmıştı iyi geldi bı danış istersen

Ben de ilk dogumda yaşadım azcik sisse korkuyorum canim o yüzden her sabah sagarim
Ben de birkaç yerde okudum çok sıkıntılı bir surecmis,o yüzden günde 2 kere sağım yapıyorum genelde, buzluğa atıyorum

Back
X