- 29 Ocak 2019
- 1.871
- 2.248
- 133
İnşallah benim de biter, bazen 2 gün hiç olmuyor,sonra artıyor, sonra kesiliyorBenim ara ara pembe akıntı geliyor devamı yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah benim de biter, bazen 2 gün hiç olmuyor,sonra artıyor, sonra kesiliyorBenim ara ara pembe akıntı geliyor devamı yok
Canım bebekten eskisi gibi aktif olamasamda doğumunu bekliyorum heyecanla@Derenimo2 vemaviss_34 kızlar doktorla değil de bu özel ebeyle konuştuk. Biraz bekleyelim 4 cm aktif faz, doğum o zaman başlamış olacak dedi. Ben de tekrar duş aldım duş iyi geliyor.
Öğlene doğru gitmeyi düşünüyorum
Ya bende aynı durumdayım hala bitmediİnşallah benim de biter, bazen 2 gün hiç olmuyor,sonra artıyor, sonra kesiliyor
1ayda 1kilo az mı? Şakamı bu. Efsane bı artış . Hiç boşuna takılmayın. Hiçbir doktor az demez nede. Öyle demiş onu da anlamadimbebeğin 2450 gr doğdu dün 1 haftalıktı tekrar tartıldu 2710 gr çıktı doktor gayet iyi ama yazılanları okudmda biri ayda 1 kg a doktorun az dediğini yazmış bebeğim azmı alıyoki diye dğşünmeye başladım
Dinlene dinlene yap ilk başlarda oluyor geçici bir durumSezeryan olan anneler çiş yaparken çok yanma acı hissi oluyo normal mi
Çok şükür canım ilk günlere göre cok cok iyiyiz bnde ayaklandımm iyice alıştık birbirimize gazımız var oda olmasa pamuk gibiyizCanım doğurdum Allah razı olsunsen nasıl oldun alısabildin mi nasıl gidiyor
![]()
Bir haftaya geçiyor canım ortalamaSezeryan olan anneler çiş yaparken çok yanma acı hissi oluyo normal mi
Evet bnde hala var çok zorlanıyorum üşütmemeye çalışSezeryan olan anneler çiş yaparken çok yanma acı hissi oluyo normal mi
Ayyyy geliyor mu yoksa minnakokuyunca heyecan yaptım hadi bakalım herşey çok güzel olsun
![]()
Kızlar kızlarCanım bebekten eskisi gibi aktif olamasamda doğumunu bekliyorum heyecanlahayırlısıyla kucağına al inşallah bugün gelecek sanki bebiş
![]()
Canım inşallah bir avazda dogurursun haberini bekliyoruz bayadır giremedim inşallah dogurmuştur diye girdim ama şimdi inşallahKızlar kızlar
Bekliyorum hala, daha azaldı sancılar tolere edebiliyorum. Bu pembe akıntı da hala devam ediyor rahim açılıyormuş ebe öyle söyledi. Evde beklemeye devam .
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsünHanımlar ben geldim biraz uzun olacak ama anca gelebildim. Çok kötü bir doğum tecrübem oldu gözünüzü korkutmak gibi olmasın ama. Normal doğum diye çıktığımız bu yolda suyum geldi hastaneye gittik. Açılmam 1 cm di. Ama nst de hiç sancım çıkmıyordu bir süre hareketler squat merdiven gibi hareketler yaptım bana mısın demedi açılma. Sonra fitil verdi fitille sancılarım başladı ama nst ye yansıyan bir şey yok. Sonra yavaştan damardan suni sancı verildi ama en yavaş hızda 2 saatte onu aldım ama o kadar zorlandım ki nst ye bakıyoruz bebek hayet iyi ama yine de benim sancım nst de 45 i geçmiyor ama ben dayanamıyorum. Gece 12 de kesecekleri halimden ötürü 11 de kestiler suni sancıyı. Kendi sancımla devam etmem istendi sabah 4 te açılmam 4 santim olmuştu ama yine nst de sancı yok ama ben artık acıdan anne diye inliyormuşum. 4 gibi Gece doktorumla konuştuk bebeğin kanala yakın olduğunu ama sancılarımın ve kasılmamın onu kanala itmeye yetmeyeceğini sezeryana geçebilme durumunu tekrar anlattı. Sabah geldiğinde acıdan perişan haldeydim ve benim açılmamın 5 cm olduğunu söyledi ebe. Düşünün 4 ten sabah 8.30 a kadar sadece 1 cm açılma ve kendimden geçirecek acılar. Normal doğum istiyorum diyorsan yine suni sancı vermek zorundayım ama bu sefer bir tık da olsa arttırmak gerekiyor dozu dedi ama ben yaklaşık 15 saat dayanılmaz acılar çektim ama sonuçta sezeryan istedim ne onu ne de kendimi daha fazla sıkıntıya koymak istemedim artık dayanacak gücüm, devam edebilecek inancım yoktu kendime. Sezeryana girdik ve kızımı kucağıma aldım bugün de kızımın kan sonuçlarını aldıktan sonra çıkacağız hastaneden. Çok şükür bebeğim iyi ben iyiyim sezeryan ağrım var tabi ama acıya dayanaklıyımdır aslında bakmayın yukarda anlattıklarıma gerçekten çok kötü bir deneyimdi benim için Allah kimseye yaşatmasın bunu. Hiç pişman değilim sezeryana geçtiğimiz için öbür türlü kim bilir daha neler çekecektim düşünmek bile istemiyorum. Allah'ım herkese kolaylıkla üstesinden gelmeyi nasip etsin. Kızımım adı Zeynep tam 3 kilo doğdu 52 cm. Anlattıklarım umarım kimsenin moralini bozmaz bunu doktorunu geç dinleyen bir insan olarak söylüyorum . 2 Gr aklım olsaydı en baştan ona güvenir hiç o katlanılmaz sancıları çekmezdim . Olsun benim de nasibimde bu varmış diyerek bu doğum hikayesini silmek istiyorum aklımdan belki sonrasında komik bir anı olarak anlatabilirim ama o an şuan değil.
Benim bebeğim az kilo alıyor diye bu durumu baya sordum doktora ebeye baika bir doktora.25günlüğüz hepsi haftada en az 150gr almasını isteriz 150 alıyorsa kafana takma dediler benimki mama ve sütle ancak alıyor bu gramı milletinki nasıl bir kilo alıyor şaşırıyorumbebeğin 2450 gr doğdu dün 1 haftalıktı tekrar tartıldu 2710 gr çıktı doktor gayet iyi ama yazılanları okudmda biri ayda 1 kg a doktorun az dediğini yazmış bebeğim azmı alıyoki diye dğşünmeye başladım
Bestlak damla alın düzenli kullanın.heme toparlaruc bes güne
Aklım sendeydi canım çok şükür haber alabildikHanımlar ben geldim biraz uzun olacak ama anca gelebildim. Çok kötü bir doğum tecrübem oldu gözünüzü korkutmak gibi olmasın ama. Normal doğum diye çıktığımız bu yolda suyum geldi hastaneye gittik. Açılmam 1 cm di. Ama nst de hiç sancım çıkmıyordu bir süre hareketler squat merdiven gibi hareketler yaptım bana mısın demedi açılma. Sonra fitil verdi fitille sancılarım başladı ama nst ye yansıyan bir şey yok. Sonra yavaştan damardan suni sancı verildi ama en yavaş hızda 2 saatte onu aldım ama o kadar zorlandım ki nst ye bakıyoruz bebek hayet iyi ama yine de benim sancım nst de 45 i geçmiyor ama ben dayanamıyorum. Gece 12 de kesecekleri halimden ötürü 11 de kestiler suni sancıyı. Kendi sancımla devam etmem istendi sabah 4 te açılmam 4 santim olmuştu ama yine nst de sancı yok ama ben artık acıdan anne diye inliyormuşum. 4 gibi Gece doktorumla konuştuk bebeğin kanala yakın olduğunu ama sancılarımın ve kasılmamın onu kanala itmeye yetmeyeceğini sezeryana geçebilme durumunu tekrar anlattı. Sabah geldiğinde acıdan perişan haldeydim ve benim açılmamın 5 cm olduğunu söyledi ebe. Düşünün 4 ten sabah 8.30 a kadar sadece 1 cm açılma ve kendimden geçirecek acılar. Normal doğum istiyorum diyorsan yine suni sancı vermek zorundayım ama bu sefer bir tık da olsa arttırmak gerekiyor dozu dedi ama ben yaklaşık 15 saat dayanılmaz acılar çektim ama sonuçta sezeryan istedim ne onu ne de kendimi daha fazla sıkıntıya koymak istemedim artık dayanacak gücüm, devam edebilecek inancım yoktu kendime. Sezeryana girdik ve kızımı kucağıma aldım bugün de kızımın kan sonuçlarını aldıktan sonra çıkacağız hastaneden. Çok şükür bebeğim iyi ben iyiyim sezeryan ağrım var tabi ama acıya dayanaklıyımdır aslında bakmayın yukarda anlattıklarıma gerçekten çok kötü bir deneyimdi benim için Allah kimseye yaşatmasın bunu. Hiç pişman değilim sezeryana geçtiğimiz için öbür türlü kim bilir daha neler çekecektim düşünmek bile istemiyorum. Allah'ım herkese kolaylıkla üstesinden gelmeyi nasip etsin. Kızımım adı Zeynep tam 3 kilo doğdu 52 cm. Anlattıklarım umarım kimsenin moralini bozmaz bunu doktorunu geç dinleyen bir insan olarak söylüyorum . 2 Gr aklım olsaydı en baştan ona güvenir hiç o katlanılmaz sancıları çekmezdim . Olsun benim de nasibimde bu varmış diyerek bu doğum hikayesini silmek istiyorum aklımdan belki sonrasında komik bir anı olarak anlatabilirim ama o an şuan değil.
bana da abartıyolar gibi geldi dediğin gibi sık sık kirletiyo ve hafif olmuyo bezleri yeterlidir diye düşünüyorumYa bazı doktorlar bebek anında hoop şişsin istiyor bizde de sütüm yettiği halde mama vermişiz 1 ayda 900 gram aldı gayet iyi dedi çocuk doktorumuz sağlık ocağı yetersiz mama verin dedi iyi de çocuk bol çiş ve kaka yapıyorsa 100-200 gram az ya da çok almış önemli olmamalı bence abartıyor bazıları
bakalımmKız yumurta kapıya dayanmış artık ne psikolojisi bu
Gözün aydın canım yani mama verseler güzel olur seni emdikten sonra az bi cc sütün gelene kadar bebişi de seni de rahatlatırdı
Canım muhtemelen gitmişsindir hadi hayırlı doğumlar olsun açıklık ilk başta yavaş yavaş oluyor ama sonra sancı hızlandıkça birden artıyor bi bakıyorsun çatala oturmuş doğum yapıyorsun rabbim kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin bir avazda inşallah
Yaa doktor iyi dediyse ne takılıyorsun emzir sen bol bol yediğine içtiğine dikkat et protein al mutlaka 1 ayda ne alacak bi bak bakalım![]()