• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Boyutunu anlayabilesiniz diye ıslak mendil paketi ile attım
Bunu ne amaçlı almıştınız
Bende de var boyun yastığı olarak kullanıyorduk da
Bu şekil vermez sanırım Bana dönmesini de engelleyecek bi şey lazım galiba
Bebeğim mememin o kahverengi kısmının tamamını alamıyor sanırım, o kısım da inanılmaz büyüdü gerçi nasıl alsın minik ağzı ile o yüzden hala acı hissediyorum emerken. Bu meme başı acısı tam olarak ne zaman geçecek?
Tümünü benimki de hiçbir zaman almadı canım
Bu hassasiyetin tamamen gitmesi mümkün mü bilmiyorum sürekli bir vakum var sonuçta 🥲

Bu hassasiyetin tamamen gitmesi mümkün mü bilmiyorum sürekli bir vakum var sonuçta 🥲
Krem sürüyorum kapak kapatıyorum ama hala acıyor. Tabii ilk günler bi değil o zaman ağlatıyordu resmen ama yine de geçecek zannetmiştim😏😂
Annem diyor bi zaman sonda acaba emiyor nu diye bakacaksın hissetmeyeceksin diye ona inandım bekliyorum o günü.

Krem sürüyorum kapak kapatıyorum ama hala acıyor. Tabii ilk günler bi değil o zaman ağlatıyordu resmen ama yine de geçecek zannetmiştim😏😂
Annem diyor bi zaman sonda acaba emiyor nu diye bakacaksın hissetmeyeceksin diye ona inandım bekliyorum o günü.
Ay inşallah o günleri görürüz 🤩
Dediğin gibi eskisi kadar değil ama hep bi hassasiyet var arada batmalar hissediyorum ben de

Anı kalsın diye giydirelim bence de 🤭
Amin kuzucum Allah herkesin gönlüne göre versin 🥰

olabilir aslında ben de bi kaç yerine sürdüm iyi gelmişti bi süt banyosu yaptıralım 😂
Denemekte fayda var çiçeğim kırktan sonra geçer diye düşünüyorum kimisi de diyor ki adetli biri geldiyse bebeği görmeye ondan olmustur diyorlar ne alaka diye düşünmeden edemedim ilk oğlumda da olmustu
40 banyosu yapan kızlar foto atsanıza fikir olsun☺️
Bence de ikinci olmasına rağmen unutmuşum ben 🙈🙈
Ben de bugün açtım memeleri öyle dolaşıyorum, gerçekten süt akmıyor böyle olunca çok enteresan ya, diğer türlü kapak süt doluyordu havasız kaldığı İçin midir nedir rahat ettim. Çok sağol fikir için😇

Kuzular hepinizin bebekleri Melek gibi maşallah pek de güzel giydirmişsiniz🧿
Bizimki çok kusuyor takıl bile giydirmiyorum sürekli üst değiştirmekten :)
Ayniii canim benim ki de kusuyor bu ara daha da çoğaldı sanki emziriyorum gazını alsam omzunda kusuyor yatirsam yattığı yerde kusuyor yatağıma isedi mictiii kustu daha neler göreceğiz mokluuu bu oğlan ya 😂😂
Gümüş kapakları bende çıkardım bazen çok kasindiriyor dediğin gibi canim hassasiyet devam ediyor ben hala silikon uçla emziriyorum arada normal emziriyorum çok alışmış silikona kavga ediyor memeyle 🙈
Bebeğim mememin o kahverengi kısmının tamamını alamıyor sanırım, o kısım da inanılmaz büyüdü gerçi nasıl alsın minik ağzı ile o yüzden hala acı hissediyorum emerken. Bu meme başı acısı tam olarak ne zaman geçecek?
O minnak ağızlarıyla hepsini alabilmeleri mümkün değil kuzum valla bir an önce geçsin bir aya gidiyoruz ama hala acı var
Beslenmeden sonra kusuyor canım yaaa. Bu haftalarda normalmiş ama mama katılaştırıcı bir toz verdi.

Her bebeğin gelişimi farklıdır canım bence doktor normal diyorsa hiç takma.
Benimki de kusuyor canim olabilir fazla sütü kusuyordur kilo kaybetmedikce sıkıntı yok demişti doktorum
Çok abartamadım evde ne varsa onu koydum ben. ☺️
Yaaa çok güzel olmuş bayıldım 😍 darısı bizlere ❤️
Eki Görüntüle 3143669 Bu da bizim evde kendi imkanlarımızla çekimimizden 🧿🥰🥰
Ahhh benim minnoş kızım 😍🧿 41 buçuk kere maşallah sana ömrün bahtın güzel olsun tam isirmalik olmuş annesi bizim yerimize de bı elden geçir elif asya yi emi 🤩

Denemekte fayda var çiçeğim kırktan sonra geçer diye düşünüyorum kimisi de diyor ki adetli biri geldiyse bebeği görmeye ondan olmustur diyorlar ne alaka diye düşünmeden edemedim ilk oğlumda da olmustu

Ayniii canim benim ki de kusuyor bu ara daha da çoğaldı sanki emziriyorum gazını alsam omzunda kusuyor yatirsam yattığı yerde kusuyor yatağıma isedi mictiii kustu daha neler göreceğiz mokluuu bu oğlan ya 😂😂
Gümüş kapakları bende çıkardım bazen çok kasindiriyor dediğin gibi canim hassasiyet devam ediyor ben hala silikon uçla emziriyorum arada normal emziriyorum çok alışmış silikona kavga ediyor memeyle 🙈

O minnak ağızlarıyla hepsini alabilmeleri mümkün değil kuzum valla bir an önce geçsin bir aya gidiyoruz ama hala acı var

Benimki de kusuyor canim olabilir fazla sütü kusuyordur kilo kaybetmedikce sıkıntı yok demişti doktorum

Ahhh benim minnoş kızım 😍🧿 41 buçuk kere maşallah sana ömrün bahtın güzel olsun tam isirmalik olmuş annesi bizim yerimize de bı elden geçir elif asya yi emi 🤩
Bizim kg hızlı gidiyor ona rağmen verdi canım. Az önce kullandık mamayı ayran kıvamı gibi katılaştırıyor. İçerken hep dökerdi bu sefer dökmedi. Koyulaştığı için mi denk mi bilemiyorum 🙈

Elimden geldiğince yaptım işte zaten öyle çok abartı süsü püsü sevmiyorum ben ☺️ inşallah canım ne çabuk doldu anlamadım vallahi

Kızlar 4600gr 57cm olmuşuz. Kolikte zirve noktalarını yaşamaya başlamışız artık. Yavrum ondan cıyak cıyak bağırıyormuş 😞 birde kusması sürekli olunca mamaya ek bebelac anti reflü toz bir karışım yazdı doktorumuz. Mamayla karıştıracakmışız.
Maşallaaah 😍😍 nerden nerelere ana karnındaki kilolardan aylık ölçümlere geçtik 😍
Bir foto da bizden gelsin meme de uyuyan bir tospik minisko 😍🧿
Sarı pipi maşallah 🙏 yerim onu
Benimki kat kat giyiniyor ve eldivenleri çıkıyor diye ellerinde corap var 🤣🤣🤣
Cicili şortlu bi tulum almıştım giyemeden büyüyecek sanırım 😂

Bizim en fazla süsümüz bu kadar, ekliyorum 😂 sonra üzerine bi kat alt daha giydirdim 🥹
Daha ne süsü olcak mis gibim işte😍😍
Ben hala gümüş kapak kullanıyorum kumaş değdiğinde acıyor🙁
Avent kullandım sütü biriktiriyor memnun kalmadım

45 günlükken agu diyor mu ya😍hadi inşallah 🙏

Maşallah kilosuna 😳normalde takmam ama bizimkinin kilosu az mı acab 3670 çıktı geçen hafta
Yok yaa doğum kilosu azdır onun üstüne yeteri kadar almıştır olmasa doktorun söylerdi
Eki Görüntüle 3143669 Bu da bizim evde kendi imkanlarımızla çekimimizden 🧿🥰🥰
Yaa bu ne güzellikler bölee yaa😍😍

F9D2798B-9324-4FD9-B654-87E1802D352B.webp

Kızlar bebeğim dün bir aylık oldu. Sütüm yetersiz olduğu için kilo alımı doğum kilosuna göre sadece 400 gr artmış. Mamaya başladım bugün sabah uyandığında yani açken 80 ml mama yaptım. 75 ml içti istemedi devamını doydu sanırım.
Az değil mi 1 aylık bebeğin aç iken 75 ml ile doyması. Lütfen yardım çok üzülüyorum kilo alımı yavaş diye.
3250 doğdu. Hastaneden çıkarken 2980 Di. Şuan 3650
Iyi de nasıl 400 oluyo 1 ayda. 760 kilo almış işte.

Aslında hiç bir amaçla almadım. Aldığım battaniyenin yanında hediyeydi. Sol tarafına çok dönünce arada kullandım.
Iyi de nasıl 400 oluyo 1 ayda. 760 kilo almış işte.
Doğduğu ana göre hesaplıyorum dedi doktor🙄

Eklentiler

• InShot_20221011_154055865.webp
    InShot_20221011_154055865.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 58
Bizimde 1 aylık kontrol vardı bugün. 4700 kilo olmuşuz. Bu ay iyi almış 1900 gram falan. Bikac ay böyle alsa yeter 😄 boyumuzda 57 olmuş. Kalça ultrasonu için çok uğraştı çok ağladı bebişim önden baktı arkadan baktı sağdan soldan. Av çok sıcak olmasın diyo. Bi görse bizim evi çocuğu da kat kat giydirdiğimi😆 aşı yapmadı ağızdan k vitamini verdi. Bizim 1 aylık asi oluyordu haftaya rota virüsü için gün verdi. Doktor ke derse o yapacak bisey yok 😊

Aslında hiç bir amaçla almadım. Aldığım battaniyenin yanında hediyeydi. Sol tarafına çok dönünce arada kullandım.

Öyle mi hesaplamıyormuş. Benimki öyle hesaplamiyo. Diğerlerini de hatırlamıyorum hiç

Amin hepimizin evladının bahtı güzel olsun, iyi insanlarla karşılaşsınlar inşallah 🙏🏻 dayanamayıp sürekli öpüyorum zaten sizin yerinize de öperim 😬😬😘 sizinkinin de sarı saçlarına bayıldım 😍😍 gözler de mavi kalırsa offf çok canlar yakar 🥰
Maşallaaah 😍😍 nerden nerelere ana karnındaki kilolardan aylık ölçümlere geçtik 😍

Sarı pipi maşallah 🙏 yerim onu

Daha ne süsü olcak mis gibim işte😍😍

Yok yaa doğum kilosu azdır onun üstüne yeteri kadar almıştır olmasa doktorun söylerdi

Yaa bu ne güzellikler bölee yaa😍😍

Ahhahha benimki de böyle popoyu çıkartıyor 😍😍 öperim sarı saçlarından 🥰🥰

Yaa baya kafası için
Bulayım bundan en iyisi
Bizim üst kısım yamuk şekilde sivrildi 😶
Maşallah bizimkinin de eller hep bu şekil🥹
Öyle mi hesaplamıyormuş. Benimki öyle hesaplamiyo. Diğerlerini de hatırlamıyorum hiç
Bizde de öyle hesaplanmadı

• Beğen
Reactions: Zzy

Ona kalırsa bizim kız 900 gram almıştı o zaman 3600dü 3000 gram doğdu 2700e düştü senin doktora göre 600 gram almış şimdi ise 4300 gram kilolu bebek sağlıklı bebek anlamına gelmiyor ki 🤷🏻‍♀️

Back
X