Sorda nerde yaşıyorsunBugün eczacıya sorduram bakam ne kadarmış![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorda nerde yaşıyorsunBugün eczacıya sorduram bakam ne kadarmış![]()
Bizimde 16 kasımda hepsi olacak 4 tane inşallah çok etkilemezBilmiyorum ki 9unda olacak veremi. Dün rota olduk bugünde karmalar var
Ayy bizde haftaya gidicezKızlar ctesi için bu bebek spaları oluyor ya ona randevu aldım, bizimki suyu çok seviyor hele geçen gazı varken kovanın içime dik şekilde soktuk allahım o nasıl bir rahatlamadır
Giden var mı?
İnsanın sabrını sınar gibi hareket ettikleri için, akıl süzgecinden geçirmeden abuk subuk konuştukları için sabır gösteremememiz normalAllah bizlere sabır versin diyecegim ama bazı zaman oluyor evdekine sabır gösteremiyorumhakkımızda hayırlısı
Farklı farklı çeşitleri olduğu için fiyatta farklılıklar olabiliyor bende bugün bir eczacı ile konuştum 750ye de var,560a da,450ye de dedi. Doktorumuz ne önerirse onu yaptıracağım ben yarın kontrolde soracağımBizim burda 750₺ YaMemleket neresi ordan alak
Ben götürdüm geçen hafta cook mutlu olduKızlar ctesi için bu bebek spaları oluyor ya ona randevu aldım, bizimki suyu çok seviyor hele geçen gazı varken kovanın içime dik şekilde soktuk allahım o nasıl bir rahatlamadır
Giden var mı?
Yaa öyle farklı oluyormu. İlk defa duydum. Doktora sorayım bende ama ne fark var acaba 450₺ ile 750₺ arasındaFarklı farklı çeşitleri olduğu için fiyatta farklılıklar olabiliyor bende bugün bir eczacı ile konuştum 750ye de var,560a da,450ye de dedi. Doktorumuz ne önerirse onu yaptıracağım ben yarın kontrolde soracağım
Canınızı sıkmayın zamanla genişliyor o alan bizim şu an 3 parmak boyutunda her gün kontrol ediyorum baş büyüdükçe artıyor azalıyor ama açıklık hep devam ediyor benim yeğenim 21 aylık bıngıldağı kapanmamış doktor az mı verdiniz d vitaminini demiş her gün 3 damla vermelerine rağmenDoğru söylüyorsunuz bende netten bıngıldak kapanırsa zeka geriliği görme duymada kayıp vs okuyunca xok korktum elim bı turlu gitmedi kaç gündür içim içimi yiyor bugün vermeye başlayayım ne gelirse Allah tan artık elimden bişey gelmiyorki
Valla bilmiyorum ben de bugün kalça usg için hastaneye gittiğimizde orada bir eczacıya fiyat sorunca farklı farklı olduğunu öğrendimYaa öyle farklı oluyormu. İlk defa duydum. Doktora sorayım bende ama ne fark var acaba 450₺ ile 750₺ arasında
Biz daha gitmedik canım bu ctesi götüreceğim sever bence suyu çok seviyor çünküAyy bizde haftaya gidicezçok tırsıyorum
Ağladı mı sizinki
Ağlayacak diye tırsıyorum bende
Ya evet sen atmıştın fotoğraf dimi?Ben götürdüm geçen hafta cook mutlu olduinanılmaz keyif aldı her ay düzenli götürmek istiyorum hatta
![]()
Eğer doktorunuza danışırsanız banada söylermisiniz rica etsemValla bilmiyorum ben de bugün kalça usg için hastaneye gittiğimizde orada bir eczacıya fiyat sorunca farklı farklı olduğunu öğrendim
Yok canım gaz yapmıyor Annenin kabızlığına da iyi geliyor ben her gün bir kase yiyorum yarım saat 1 saat sonra sütün İndiginianlıyorumİncir uyutmasını yaptım 2. Tabaktayım inşallah gaz yapmıyordur@-Sunshine
İnşallah ateş yapabilme ihtimaline karşı calpol önerdi doktorumuz bizede. Dün hiç ateş olmadı uyudu sadece. Bakalım bugün 3te karma aşılarıBizimde 16 kasımda hepsi olacak 4 tane inşallah çok etkilemez
Canım bizimki 3 doz olanmış. Aşıyı direk doktor kendi yaptığı için kar koymuşta olabilirFarklı farklı çeşitleri olduğu için fiyatta farklılıklar olabiliyor bende bugün bir eczacı ile konuştum 750ye de var,560a da,450ye de dedi. Doktorumuz ne önerirse onu yaptıracağım ben yarın kontrolde soracağım
İnşallah olmaz geçmiş olsunİnşallah ateş yapabilme ihtimaline karşı calpol önerdi doktorumuz bizede. Dün hiç ateş olmadı uyudu sadece. Bakalım bugün 3te karma aşıları
Gerçekten cok dogru yazmışsın bacım.başka şeylere karşı bu durum değişiyor tabi.İnsanın sabrını sınar gibi hareket ettikleri için, akıl süzgecinden geçirmeden abuk subuk konuştukları için sabır gösteremememiz normal
Antalyada yaşıyorumm.Sorda nerde yaşıyorsun![]()
Biz gittik 10 dk durdu sonra gazını çıkaramayınca aglamaya başladı katılıcaktı nerdeyse çıkardıkKızlar ctesi için bu bebek spaları oluyor ya ona randevu aldım, bizimki suyu çok seviyor hele geçen gazı varken kovanın içime dik şekilde soktuk allahım o nasıl bir rahatlamadır
Giden var mı?
Rotarixi önermiş canım bizim doktorEğer doktorunuza danışırsanız banada söylermisiniz rica etsemHangisini önerecek doktor
bende MersinAntalyada yaşıyorumm.rotarixin fiyatını ögreneym onda 2 doz yetiyormış sanırım