- 4 Kasım 2021
- 3.402
- 3.310
- 63
- 33
İkidir bildigin uyanıkken agladıgı gibi aglıyor uyandırınca susuyorKısa süreli ağlıyor canım ama nadir yapıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkidir bildigin uyanıkken agladıgı gibi aglıyor uyandırınca susuyorKısa süreli ağlıyor canım ama nadir yapıyor
Biz dün yaptırdık 4ünü birden. Ben de korktum ama çok şükür iyiydi. Ateşi çıkmadı, biraz mızmızlandı. Bir de uykuya geçmekte zorlandı o kadar.Kızlar 2.ay aşılarımızı olacağız da yarın hem devletin 3 aşısı hem de rota yı birlikte yapalım dedi aile sağlığındaki hemşire. Siz nasıl yaptırdınız 4 aşı birden fazla geldi gibi banaama hiç sorun olmaz dedi kadın emin olamadım. Siz nasıl bir yol izlediniz
Ben patikli ayaklı tulumlardan giydiriyorum o yüzden ekstra çorap giydirmiyorum ama ayakları hep kapalı hiç çıplak bırakmıyorum.
Çorapla yatırılmaz diye birşey gördüm de ben hep çorapla yatırdım hatta 2 çorap falan giydirdimBen kendinden kapalı pijama altı giydiriyorum, ekstra çorap giydirmiyorum. Annem bende 2 gündür o giydiriyor ben çıkarıyorum. Ne bileyim çorapla uyunmaz demişti bana bir doktor, bebeklerde farklı mı bilmiyorum, bana fenalık geliyor
patikli alt bile olsa giydiriyorum çorap.farkettm ki cocugu sıcak tuttugumdan beri gaz sancıları azaldıBebeğiniz uyurken çorap giydiriyor musunuz?
Eylül'ün başlarında İzmir sıcağında bile giydirdim çorap, patikli altın içine. O zmn bile farkediliyordu gaza etkisipatikli alt bile olsa giydiriyorum çorap.farkettm ki cocugu sıcak tuttugumdan beri gaz sancıları azaldı
Gerçekten öyle.Evrim geçirdi resmen arada kiraz cekirdekli patiğini gydiriyorum yumuşacık oluyor karnı.caresizlkten onlarıda almıştımEylül'ün başlarında İzmir sıcağında bile giydirdim çorap, patikli altın içine. O zmn bile farkediliyordu gaza etkisi
O gaz sancıları çok fena ya elim ayağıma dolaşırdı, uykudan 40 dk sonra ağlayarak uyanirdi. Neyse ki çok sürmedi. Gaz damlasınin kotulestirdigini farkettim, sonra da alıştı yavrucak ya da sindirim sistemi değişti de geçti çok şükür. Yoksa ben de her careye koşardımGerçekten öyle.Evrim geçirdi resmen arada kiraz cekirdekli patiğini gydiriyorum yumuşacık oluyor karnı.caresizlkten onlarıda almıştım![]()
Maşallah pamukkZafer benimSaçını tararken kucağımda bayıldı
Gideyim de bı anne kahvesi içeyim
![]()
Şimdi kullanmıyormusun gaz damlası peki ?.bn hala vermeye devam ediyorum sanki bırakırsam başa dönücekmişiz gibi geliyorO gaz sancıları çok fena ya elim ayağıma dolaşırdı, uykudan 40 dk sonra ağlayarak uyanirdi. Neyse ki çok sürmedi. Gaz damlasınin kotulestirdigini farkettim, sonra da alıştı yavrucak ya da sindirim sistemi değişti de geçti çok şükür. Yoksa ben de her careye koşardım
Ben de aynı düşünceden giydiriyorum, devam da edicem vallapatikli alt bile olsa giydiriyorum çorap.farkettm ki cocugu sıcak tuttugumdan beri gaz sancıları azaldı
MaşallahZafer benimSaçını tararken kucağımda bayıldı
Gideyim de bı anne kahvesi içeyim
![]()
Hayır d vitamini hariç hiç bişey kullanmıyorum. Kimyon çayı içiyordum onu dahi bıraktım. Doktorumuzu dinledim, alerji hikayesi sebebiyle bıraktık bı süreliğine, dön demedi ben de dönmedim.Şimdi kullanmıyormusun gaz damlası peki ?.bn hala vermeye devam ediyorum sanki bırakırsam başa dönücekmişiz gibi geliyor![]()
Aynen emzik milli oldu zatenBen de aynı düşünceden giydiriyorum, devam da edicem valla
Maşallahbattaniye emzik yelek body aynılarından var bizde de, bir an kendi kızım zannettim
![]()
Altını açtıkça cıkarıyorum corabı arada havalandırıyorum hosuna gidiyorBen de aynı düşünceden giydiriyorum, devam da edicem valla
Maşallahbattaniye emzik yelek body aynılarından var bizde de, bir an kendi kızım zannettim
![]()
Suan iyiyse tabiki hiç gerek yok bnde vermeyim istiyorum ama acabalar peşimi bırakmıyorHayır d vitamini hariç hiç bişey kullanmıyorum. Kimyon çayı içiyordum onu dahi bıraktım. Doktorumuzu dinledim, alerji hikayesi sebebiyle bıraktık bı süreliğine, dön demedi ben de dönmedim.
Aynı şekilde, öpüyorum ben de bugğn çok güldü gıdıklanıyor mu neAltını açtıkça cıkarıyorum corabı arada havalandırıyorum hosuna gidiyor![]()
Denemeden bilemezsin. Sadece akşamüstü ver saat 6 gibi bı dene istersenSuan iyiyse tabiki hiç gerek yok bnde vermeyim istiyorum ama acabalar peşimi bırakmıyor
Ayy bu bezelyeler öpülmezmi yaAynı şekilde, öpüyorum ben de bugğn çok güldü gıdıklanıyor mu ne![]()
Deneyeyim en azından tek ögün veririmDenemeden bilemezsin. Sadece akşamüstü ver saat 6 gibi bı dene istersen