• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Canım cinsiyet sonucu direk doktora mail olarak gidiyormuş. Doktordan öğrenebilirmişsin yada doktor sana aracı olan kişiye söyleyecek oda seninle paylaşacak. Bize söylemiyorlar cinsiyet kız olunca aldıranlar varmış oyüzden direk ailelere söylemiyorlarmış
Aman isterse doğana kadar söylemesin sağlıklı ömürlü olsun inşallah da gerisi boş iki kızım var bitane daha olsa şükrederim erkek gelirse ona da şükrederim anne evlat ayırabilirmi ya Rabbim ıslah etsin o zihniyetleri yarın sabah gösterir belki zaten kontrolüm var

Ne tuhaf ya, ben de devlet hastanesinde 16. Haftaya kadar bu sebeple cinsiyet tahmininde bulunulmadığını duydum doğru mu bu?

Yıl oldu 2022 ama karanlık çağda gibi hissediyorum bazen kendimi.

Benim arkadaşın doktoru 6. Aya kadar söylemedi. Öğrenirsin zamanı gelince dedi. Bazıları öyle de katı demekki çok yaşamışlar ki.

Aman isterse doğana kadar söylemesin sağlıklı ömürlü olsun inşallah da gerisi boş iki kızım var bitane daha olsa şükrederim erkek gelirse ona da şükrederim anne evlat ayırabilirmi ya Rabbim ıslah etsin o zihniyetleri yarın sabah gösterir belki zaten kontrolüm var
.
Aynen bende yaptırdım nifty testini kadın öyle deyince çok üstelemedim sağlıklı olsun yeterli dediğin gibi 🙏

Benim arkadaşın doktoru 6. Aya kadar söylemedi. Öğrenirsin zamanı gelince dedi. Bazıları öyle de katı demekki çok yaşamışlar ki.
Ne diyimki canım Allah akıl fikir vicdan versin. İnsanın ilk bebeği erkek olsa gönlünden kız da olsun geçer, kız olsa bu sefer erkek olsa der bu çok normal bir istek. İki duyguyu da tadanlar ne şanslı.

Ama sırf cinsiyet sebebi ile sonlandırmak aman Allahım dehşete düşürüyor beni.

Kızlarrr ayy Rabbime sonsuz şükürler olsun 17 günün sonunca testim çıkmış doktorum şimdi aradı negatif hiç bi problem yok dedi Allahım sana şükürler olsun 🤲🏼🤲🏼🤲🏼😥 darısı sonuç bekliyen stres yapan tüm arkadaşların olsun desteğiniz dualarınız okadar önemliydi ki benim için kimselere demedim kan verdiğimi sizden dedtek aldım burda ağladım ilk haberide tabiki siz alıcaktınız yatın sabah kontrole gidicem doktor gelme gerek yok desede dedim görmezsem bu 17 günün stresi geçmez cinsiyet konusunda bizim Labrotuar bişey söylemiyor yasak zaten dedi gelince bakarız dedi mail attılar bana nipty testi yaptıranlar orda cinsiyet yazan bi yer var mı komple İngilizce hiç bişey anlamadım ki 🙄 şükür iyi haber aldım ya Rabbim bundan sonra hiç kötü bişey duyurmasın sağlık haberlerini alalım inşallah 🤲🏼🤲🏼
Canım bende yaptırdım nifty dna testi ama raporda cinsiyet yazmıyor.Sonuç çıkınca beni şirkettin arayıp söylemişlerdi cinsiyetini

Kızlar doğru mu hatırlıyorum yanlışsa düzeltin lütfen. Hamilelik sürecindeki kaygılar ile baş etme ile ilgili bir kitaptan bahsedildi mi bizim grupta?

Hala alamadım ama buydu canım:

Psikonet yayınının Eyvah Kötü Bir Şey Olacak kitabı

Psikolog arkadaşımız Gugubi Gugubi nin tavsiyesiydi.

Yalnız hamilelikteki kaygı diye spesifik bir kitap değil, genel olarak kaygılı bir yapım olduğu için tavsiye etmişti. 😉

.

Yalnız hamilelikteki kaygı diye spesifik bir kitap değil, genel olarak kaygılı bir yapım olduğu için tavsiye etmişti. 😉

.
Genel olarak kaygı=vücut bulmuş hali ben 😂

Sipariş ediyorum bugün. Teşekkür ederim Gugubi Gugubi 💓

bugün eşim işe gitti evden çalışmıyo hep böyle anları bulur ya🙄
tülü çekeyim derken yaptığıma bakın yaa🙈

bugün alkışlar bana gelsin🚀
👏👏👏 Allah tan hamileyiz herşey hak bize 😄
ay yok kız doktora soruyorlar diyorum :KK70: benim ramzide erkek görünüyor çin takvimi kız :KK70:
Summer senin randevu noldu canım ?
Kızlarrr ayy Rabbime sonsuz şükürler olsun 17 günün sonunca testim çıkmış doktorum şimdi aradı negatif hiç bi problem yok dedi Allahım sana şükürler olsun 🤲🏼🤲🏼🤲🏼😥 darısı sonuç bekliyen stres yapan tüm arkadaşların olsun desteğiniz dualarınız okadar önemliydi ki benim için kimselere demedim kan verdiğimi sizden dedtek aldım burda ağladım ilk haberide tabiki siz alıcaktınız yatın sabah kontrole gidicem doktor gelme gerek yok desede dedim görmezsem bu 17 günün stresi geçmez cinsiyet konusunda bizim Labrotuar bişey söylemiyor yasak zaten dedi gelince bakarız dedi mail attılar bana nipty testi yaptıranlar orda cinsiyet yazan bi yer var mı komple İngilizce hiç bişey anlamadım ki 🙄 şükür iyi haber aldım ya Rabbim bundan sonra hiç kötü bişey duyurmasın sağlık haberlerini alalım inşallah 🤲🏼🤲🏼
Canım çok sevindim gözünAydın bak sıkıntı ettiğine değmedi gördün mü? 🥰 Doktorunu ara sor sonuçlar gelms diye bana kız gibi geldi çünkü benimde böyleydi ama Dr duymak daha iyi. ben öyle yapmıştım o da söylemişti.

Yaaaa gözün aydın çok sevindim 😍

Gözün aydın canım çok şükür 🥰hep güzel haberler alalım inşallah sonuna kadar 🤲

.
Hafızana hayranım canoo maşallah 🧿🥰

Back
X