• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar merhaba, hamilelikte oluşabilecek çaylakları önlemek için hangi krem ve yağlardan aldınız veya alacaksınız acaba? Herkes lierac öneriyordu fakat internette hakkinda yazilan sikayetlerden sonra almaktan vazgectim ayni sekilde dalin de öyle. Oneriler arasinda mustela fln da var ama o da çok pahalı. Aranizda doğal yağ kullanacak ve önericek olanlar varsa memnun olurum.
Vazelin,hindistan cevizi yağı, badem yağı (hangisi varsa evde) ve her duşta bebek yağı ile sıfır çatlak oldu canım. Kremler çok çabuk bitiyor ve pahalı.Maksat nemlendirmek bence. Zaten çatlak cilt yapınla ilgili en iyi en pahalı kremi sürse de çatlayan var.

Yaa dimi ben de aldık bitti deyip kapatmışım konuyu🤣🤣 bebek arabasını set olarak aldık puseti örtüsü yağmurluğu var inglesina trilogy. Sahibindende ilanları var miraa bebe satıcı, teşhir ürün ama jelatinleri duruyor daha. Piyasaya göre uygundu 6000 ödedik.
Mobilyayı da çilekten aldık ekliyorum:))
Eki Görüntüle 2973444
Hayırlı olsun hepsi de çok güzel canım.Sağlıkla kullansın bebiş.

Vazelin,hindistan cevizi yağı, badem yağı (hangisi varsa evde) ve her duşta bebek yağı ile sıfır çatlak oldu canım. Kremler çok çabuk bitiyor ve pahalı.Maksat nemlendirmek bence. Zaten çatlak cilt yapınla ilgili en iyi en pahalı kremi sürse de çatlayan var.
Önerin için sağol canım, internetten kakao yağı siparişi verdim bakalım, inşallah iyi gelir.

Kızlar ben daha ilk hamilelik öğrendiğimde dolap uygulamasından çöp kovası almıştım korbel zaten bez koyulcak ikinci el olsun ucuz olsun dedim bugün ablamla konuşurken o dedi çöp kovası al kokutmayanlardan büyüdükçe leş gibi kokuyo hemen çöpe atamadigin zamanalr oluyor kolaylık çok diyince 3 çocuklu deneyimli biri diyorsa vardır bildiği diyip buraya yaziyim dedim ikinci el alın 0 için gereksiz pahalı bide poşetleri e bebekte satılıyor ama uyumlu satılan yine dolapda çok daha uygun poşetler var kaliteli kalitesiz yorumlardan anlarsınız bulup onuda ucuz alın 🤭🤭
Evet benim kardeşimde kullandı.hiç memnun değil dediğin gibi büyüdükçe koku yaptı kenara koydu kullanmıyor..

Yaa dimi ben de aldık bitti deyip kapatmışım konuyu🤣🤣 bebek arabasını set olarak aldık puseti örtüsü yağmurluğu var inglesina trilogy. Sahibindende ilanları var miraa bebe satıcı, teşhir ürün ama jelatinleri duruyor daha. Piyasaya göre uygundu 6000 ödedik.
Eki Görüntüle 2973444
Güzel günlerde kullanın inşallah 🙏🏼

ben de inglesina aldım, trilogy 🧡 iyi ki öyle almışsın, fiyatları uçtu, ben de ana kucağı ile beraber 11'e almıştım ✌️ sağlıkla doğsun kullansın minnoş🎈🎈🎈 bebek odası da şahane😍
Yaaa demek ki sen söylediğinde aklıma kazınmış ki ismini görünce dedim bunu birisi önermişti, hemen ısındım❤️❤️ Sağlıkla kullansınlar inşallah🥰

Eki Görüntüle 2973444

Ay çok güzeller, güle güle kullan canım. 🥰
İkisine de bayıldım. 🤗

.

Kızlar ıkınmam yasak diye bana kireç tadında bir ilaç içiyorlardı rahat tuvalete çıkmam için. Ama 2 gündür yine çıkamadım. Kabız olan arkadaşlara duyurulur. Marketten bir paket kuru kayısı alıp hepsini yedim. Şimdi tuvaletten çıkamıyorum 🤦‍♀️

Kızlar ıkınmam yasak diye bana kireç tadında bir ilaç içiyorlardı rahat tuvalete çıkmam için. Ama 2 gündür yine çıkamadım. Kabız olan arkadaşlara duyurulur. Marketten bir paket kuru kayısı alıp hepsini yedim. Şimdi tuvaletten çıkamıyorum 🤦‍♀️

Duphalac da çok iyi geliyo canım, hem de bitkisel.
Aklında olsun.

.

neyse olsun🙈 şifa olsun🙏

ne durumdasın

Ay ben de yaptım bir kere aynısını 3 saatte mükemmel etki :D
Duphalac da çok iyi geliyo canım, hem de bitkisel.
Aklında olsun.

.
Ben de duphalac diyecektim. Kesinlikle çok etkili. Ve içmesi kolay vişne suyuna şeker yerine katıp içiyorum. ✌🏼

Ay ben de yaptım bir kere aynısını 3 saatte mükemmel etki :KK70:

Ben de duphalac diyecektim. Kesinlikle çok etkili. Ve içmesi kolay vişne suyuna şeker yerine katıp içiyorum. ✌🏼

3 saati bile bulmadı ya demek sen daha az yemişsin 😂

Back
X