• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
tiktoka niye koymuşlar kii zaten bi ısınamadım şu uygulamaya

izleme kuzum onları sen, instagramdan yeni doğan videoları atayım sana✌️🧡
Normalde hiç bakmam can sıkıntısı bi girdim böyle 5-6-7-8 aylık bebekler karnında ölmüş tövbe Estağfurullah dedim modum kaçtı yeminle çok sakıncalı bence diğer hamile anneler de çok tedirgin olmuştu korkuyorlardı haliyle 😕

Normalde hiç bakmam can sıkıntısı bi girdim böyle 5-6-7-8 aylık bebekler karnında ölmüş tövbe Estağfurullah dedim modum kaçtı yeminle çok sakıncalı bence diğer hamile anneler de çok tedirgin olmuştu korkuyorlardı haliyle 😕

kız bak hâlâ yaa🙈🙈 sil sen o uygulamayı sil
ya da filtreleme var mı bilmiyorum, öyle içerikleri engelle direkt✌️😍

en önemli detayı atlamışım bak🙈 bi kız bebe daha🧡🧡

bu kız bebelerine alkış efekti olsa burada, havai fişekler patlasa🎈 valla hasret kalıyoruz kız bebeye🚀
Cok şükür bir minik kizim olacakkk bu ara hep erkek duyuyorm acaba bnmkidemi doner dedm ama ilk tahmini kesinlesti dr. 🤗

ay bakalım cinsiyetler de belli olur :)

aaaa ne saçma neden değişim yaparken fiyat farkı ödüyorum ki. o zaman indirime girdiğin de bana para iadesi mi yapacaklar

ayyyyy bir kız bebiş o kadar uzun zamandır kız duymuyorduk ki :)
Artikk kizz duyalimmm 🥰😂 herkesin gönlüne göre versin inşallah kuzum ❤️

Dün tiktokta bi bakayim ne var ne yok diye girmez olaydım bir sürü videoda anne karnında bebeğin kalp atışları duran anneler ayy moralim çok çok bozuldu direk elimi karnıma koyup zikir çekmeye başladım allahım acılarını göstermesin inşallah 🤲🤲😕
kız izleme şöyle şeyleri. Zaten hepimiz eli kalbinde yaşıyoruz. Kötü enerji yok. kötü enerji yokk sweetgirlcandy sweetgirlcandy yıka hemen bizi :temizlik::KK70:
Kuuzmmm benm Sabah 9.15 ti kesin kizim olacakkkk 😊🤗 şükür sorunsuzdu herseyi tepinip duruyordu. Ellerini cenesine koyuyor bisiler yapiyor. El ayak hic durmuyordu. 💕🤗
Tatlım çok sevindim gözünüz aydın:KK37: sağlıkla kavuşun bebişe inşallah:dua:

kız izleme şöyle şeyleri. Zaten hepimiz eli kalbinde yaşıyoruz. Kötü enerji yok. kötü enerji yokk sweetgirlcandy sweetgirlcandy yıka hemen bizi :temizlik::KK70:

Haklısın canım bizim stresimiz bize yetiyor zaten 👀 allah'in izniyle herşey yolunda olacak :KK36::KK74:

Amin canm Aminn saglikla hepimiz kavusalm inşallah ❤️

ben de doğduğumda bir bacağım çıkıkmış sanırım, o zamanlar ultrason da olmadığı için öyle tespit de edilememiş, doğar doğmaz kayışlara alınmışım annem saklamış. avuç içi kadar kayış içine nasıl bebek girer dedim onu görünce🥺 ama her şey geride kalıyo🙏🙏 bunlar da geride kalacak inşallah 🙏🧡
Gerçekten öyle. Şimdi annelerimizin hissini daha iyi anlıyoruz . Çok şükür hepimiz sağlıklıyiz evlatlarımız da öyle olacak inşallah 💖

Burda bi sen bir de ben videocuyuz :KK70:
Eşimin birinci görevi video çekmek. Girmeden 40 kez söylüyorum. Birde detay veriyorum ekranı çek güzel çek titretme :KK70:
Girmeden telefonun kamerasını açıyor :KK70:
rollercoaster rollercoaster en sondan 2 önceki gidişimiz de eşime verdim telefonu video çek diye uzakta kalmıştı ekrana. video çekecem diye kendisi görememiş bebişi çıktığımız da sinir küpüydü ben göremedim video çekicem diye bir daha çekmem çocuğumu görmek istiyorum diye söylendi hahaha bir daha da çekmedi hahaha

bir de doktorumun hastaneden ayrılcak diye kadına ultrason kağıdı da vermiyorlarmış.

elim de ultrason kağıdı olmadan dönüyorum hep.

cuma günü gittiğim de ben çekicem :) doktora dicem valla elimde hiç bir şey olmuyor özlüyorum banane diye hahaha

Back
X