Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sweetgirlcandy
benide ekler misin şimdiden teşekkürler :)
Yaş 31
Beklenen adet tarihi 9 ekim son adet tarihi 15 Eylül'de (hangisini yazmam gerekiyor bilemedim iki tarihide yazdım)
Kaçıncı çocuk 1
Kese görme 6+1
Kalp atışı 7+2
Cinsiyet henüz bilmiyoruz öğrenince güncelliyeceğim :)
Şehir istanbul
Mısır bitmiş canım. İstanbuldan köye gelen bir kadın toplu almış, 40a 50ye satarım diye. Unuttum size söylemeyi.
Doktorda moralim bozuldu biraz. Ondan hiç aklıma gelmedi açıkçası.
Doktor kızımın beyninde 2 adet kist olduğunu söyledi. Koroid pleksus kistleri. Genellikle kaybolur ilerleyen zamanlarda ama perinatolog da görsün dedi. Dün perinatolog da aynısını dedi. Kaybolacak muhtemelen, başka belirti yok falan dedi ama işte insanın içi rahat etmiyor. 5 gündür kendimde miyim nerdeyim bilmiyorum.
Kuzum bişey soylim mi geçen bir program izlerken aynı olay bir kadının başına gelmiş. Aynısını demişler bebeği için sonra yok olmuş . Sağlıklı bir evladı olmuş. Biliyorum psikolojik olarak şuan ne desek boş olacak ama gönlünü ferah tutmaya calis lütfen. Bak doktorlar da olumsuz komusmamis ayrıca .