- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #22.881
Hahahahah o nasıl yani![]()
şirket içinde şirket kurduk el birliğiyleifşalandık, ekleştik
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahahah o nasıl yani![]()
şirket içinde şirket kurduk el birliğiyleifşalandık, ekleştik
![]()
Yok oyle değill kuzu yorumlardamı isimler söylendii resim atıldı ondan sordum![]()
Gerçekten üzdünüz beniiitamam ben hallediyorum şimdio iş bende
![]()
Arkadaşlar Orkid İsrail mali diye biliyorum o yüzden ben genellikle molped kullaniyorum türk üretimi hayat kimya firmasının olduğu için. Bir de çok önceden orkidle ilgili pek iyi şeyler okumamıştım. Sizinde aklınızda olsunTuvalet kagitlarini ped olarak kullanmak sakıncalı zaten atık malzemelerden yapildiklarina dair bir yazı okumuştum. Onun dışında oranin florasıni bozacak o kadar cok etken var ki malesef; bunlardan ikincisi de kullandığımiz pedler. Pedlerin doğal ve kokusuz olmasına o kadar dikkat ediyorum; geçenlerde üzerinde kokusuz ve normal yazdigi icin aldigim orkid pedini kullanmak icin actigimda icinin buram buram parfüm koktugunu fark ettim. Sen nasıl oluyor da kokusuz diye sattigin urunun icine kokulu urun koyabiliyorsun! Cok gerek varmiş gibi pedin kenarlarina renkli cicek desenleri yapiyolar al sana boyali kokulu ped... öyle kaç tane pedi kullanmaya cesaret edemedigim icin param çöpe gitti haddi hesabi belli değil. Şimdi molpedin pamuklu kokusuz olan pedini kullaniyorum uzun zamandır ama iste bir kere bozulunca öyle kolay kolay düzelmiyor sanıyorum, umarim fitilin size bir yararı dokunur.
Gerçekten üzdünüz beniii![]()
he yok kuzu.Yok oyle değill kuzu yorumlardamı isimler söylendii resim atıldı ondan sordum![]()
kız duurrrr ne üzülmesii üzülmek yok :)Gerçekten üzdünüz beniii![]()
Hahahahahaa pek bi açıklık oldu herkes koştuu onahe yok kuzu.
Miracelik16 iş adresini paylaştı burada.
sonra herkes onu takip etti
sonra herkes ifşa oldu hahaha
Hemen ekle biziBahhh baahhh tebriyesuzlerrrr özeldenmi haberleştiniz bukadarr özeliniz varda ben niye yohummmmm![]()
kız görmedim işteyim bakamadım. Ekledim hemen ama hangisi sesin bilmiyorum 3 kişi ekledimbaldan_madam kız kabul etsene beni :)
Bahhh baahhh tebriyesuzlerrrr özeldenmi haberleştiniz bukadarr özeliniz varda ben niye yohummmmm![]()
kız ifşa etmeyin beni valla tanıdıklar var adımı değiştirtceksiniz banabaldan_madam kıııız sen bursada mısıııııııııınnnnnnnnnnnn
Rabbim gönlüne ferahlık versin canım dualarımız seninle güzel düşün gelip geçici şeyler olsun inşallahDoktor kızımın beyninde 2 adet kist olduğunu söyledi. Koroid pleksus kistleri. Genellikle kaybolur ilerleyen zamanlarda ama perinatolog da görsün dedi. Dün perinatolog da aynısını dedi. Kaybolacak muhtemelen, başka belirti yok falan dedi ama işte insanın içi rahat etmiyor. 5 gündür kendimde miyim nerdeyim bilmiyorum.
Oyyy kıyamam hayırlara yoralım hayır olsun bilinç altında kuruyoruz bazı şeyleri rüyalara yansıyor kalan süreyide hayırlısıyla geçirelim inşallah sağlıklı alalım bebişleri kucağımızaKızlar günaydın nasılsınız?
Bugün o kadar kötü bir güne başlayış yaşadım ki..
Sabaha karşı rüyamdan ağlayarak uyandımama nasıl ağlıyorum eşim kıyamam o kadar korktu ki..
Rüyamda bebeğimi kaybediyordumhala etkisinden çıkamadım. Başım çatlıyor ağrıdan. İşe geldim etrafımda birileri konuşuyor olaylar dönüyor ama sanki başka bir boyutta gibiyim hala..
Olumsuz şeyleri izlemeyin okumayın kendinize eziyet etmeyin hepimiz güzelce doğurup sağlıcakla alacaz bebişleri kucağımıza inşallahDün tiktokta bi bakayim ne var ne yok diye girmez olaydım bir sürü videoda anne karnında bebeğin kalp atışları duran anneler ayy moralim çok çok bozuldu direk elimi karnıma koyup zikir çekmeye başladım allahım acılarını göstermesin inşallah![]()
tamam tamammmm yazdım ben sana :)kız ifşa etmeyin beni valla tanıdıklar var adımı değiştirtceksiniz banaözelden konuşalım
![]()
Mizgin az değullllkız görmedim işteyim bakamadım. Ekledim hemen ama hangisi sesin bilmiyorum 3 kişi ekledim
Mizgin herkesi ifşa etti dünİnstadan takipleşiyoruz
Benim ifşa olmamam lazım adımı yazmayın sakın![]()
Ohhh maşallahhh bir prenses daha eklendiKuuzmmm benm Sabah 9.15 ti kesin kizim olacakkkkşükür sorunsuzdu herseyi tepinip duruyordu. Ellerini cenesine koyuyor bisiler yapiyor. El ayak hic durmuyordu.
![]()
İkiz bebeleri izle sen geçen bi video izledim ama atamadım sana okadar güzellerdiki senin bebeler geldi gözümün önüneNormalde hiç bakmam can sıkıntısı bi girdim böyle 5-6-7-8 aylık bebekler karnında ölmüş tövbe Estağfurullah dedim modum kaçtı yeminle çok sakıncalı bence diğer hamile anneler de çok tedirgin olmuştu korkuyorlardı haliyle![]()
Aaa neden kuzu ya nolduCumaydı kontrolüm canım. Biraz canım sıkıldı. Okula da gitmedim. Yatıyorum 5 gündür.Hiçbir şey yapasım gelmiyor. Arada bakıyorum size.
Benkontrolü olan hanımlara başarılar diliyorumbakalım bugün bizi şaşırtan kim olacak
![]()