• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Oh oh, maşallah canım. 🧿🥰❤️

Hareket ediyor muydu paşa?

Perinatolog önerdi mi peki doktorun?

Son soru mu demiştim. 🙈

.

elini oynatıyodu ama çenesine götürüyodu sadece, öyle bi yatmış ki yüzüstü🙈 kaburgalarını saydık😂 1 ay bekle toto gör gel😂 benim gibş birinin evladı da böyle olurdu zaten başka bi şey bekkenmezdi😂😂

aynen kendi önerecek gittiğimde, ben bu kadına çok güveniyorum onun yönlendirdiğine gözüm kapalı giderim valla✌️😍

elini oynatıyodu ama çenesine götürüyodu sadece, öyle bi yatmış ki yüzüstü🙈 kaburgalarını saydık😂 1 ay bekle toto gör gel😂 benim gibş birinin evladı da böyle olurdu zaten başka bi şey bekkenmezdi😂😂

aynen kendi önerecek gittiğimde, ben bu kadına çok güveniyorum onun yönlendirdiğine gözüm kapalı giderim valla✌️😍
Ayyyy kaburga sayma çok tatlı değil mi salı onu biz de yaptık. Kaç taneydi🤪 12 galiba

Ya kıyamam yaa. 🥰

Artık eşinle gözlerinizi ovuşturmayı bırakıp totonuzu gösterirsiniz birbirinize. 😂😂😂

.

Hahah ben de de aynı duygular :D

Herşeyin yolunda olmasına ve cinsiyetin değişmemesine çok sevindim kuzum :D
kuzum detaylı için yönlendirdi mi? onun için mi acaba 2 hafta sonra çağırdı?

olmuşa çare yok boşver :D unut gitsin :D

detaylı için perinatolog önerecek 2 hafta sonra ✌️
bi de hemogram sonucuma bakacak🚀

Bence senin kız gibi geliyor bana🙈🤗
Kız bauralar herkes kız diyorrr anaaa helr bi kız olsun varyaa ne kokoş ederumm onu erkektede çok birşey olmuyo 😀
Eşimde diyo hayırlısı olsun ama kız olsunn dedii oda bezmiş onun tarafında en çok erkek varr hiç görümcem bile yok hepside 3 erkek kardeşler kuzenler erkekler😀

Back
X