Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben de 4+3 üm daha önce Q-Folin kullanıyordum şimdi Folbiol e geçtim. Kan pıhtılaşması sorunum olunca doktorum buna geçirdi ama sonra test yapıp ona göre dozunu düşürecek sanırım
Evettt guzelimmm darisi senin ve tum bekleyenlerin basina. Saglikla birde kalp atisini duyarsak super olacakkk. 2. Olmasina ragmen insan ne kadar heyecanlaniyor ya.
Evettt guzelimmm darisi senin ve tum bekleyenlerin basina. Saglikla birde kalp atisini duyarsak super olacakkk. 2. Olmasina ragmen insan ne kadar heyecanlaniyor ya.
amin canım bende bugün test verdim negatif hem üzüldüm hem sevindim. Üzülme sebebim heveslenmiştim.Sevinme nededim de zaten 2 evladım vardı 3. için erkendi rabbim isteyenlere versin inşallah
Süper darısı kalp atışlarını duymaya inşallah Ben pazartesi sabahı beta verdiğimde 113 çıkmıştı bu sabah tekrar verdim değerim 266 ya çıkmış artış normal değil mi?
Kesinliklee annelik garip bi duygu ya. Annem hep derdi 5 parmagin hepsinin ayri bi yeri wardir cocukta oyle hepsinin yeri ayri diye. Cok dogruymus gercekten.yasamadan bilinmio.
Süper darısı kalp atışlarını duymaya inşallah Ben pazartesi sabahı beta verdiğimde 113 çıkmıştı bu sabah tekrar verdim değerim 266 ya çıkmış artış normal değil mi?
Merhabalar ben bebek giysileri ve bebek battaniyeleri örüyorum.. Düşünürseniz özelden size insta sayfamı atabilirim.. Türkiye nin her yerine kargo ile gönderiyorum..