• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    222
Aynıyız ya uyku konusunda çok sıkıntı yaşıyoruz bizde iki gündür basladı napıcaz 🙄
Bi bilsem, geceleri o kadar cok uyaniyor ki gunduz de az uyudugundan hep uykusu var hep huysuz huzursuz. Ne istedigini anlayamiyorum. 4.ayda bile boylesini yasamadik ay aglicam artik sabahlari cok kotu oluyorum gune devam etme motivasyonu bulamiyorum ayilamiyorum assla

Uyku gerilemesi yaşanıyor bu dönemde bende yaşadım 8 gün sürdü şuan biraz daha normal 50 dk ile 1saat arası uyuyor gündüzleri gece uykusuda rutine döndü ama çok erken uyanıyor onu çözemedim geçte yatırdım erkende yatırdım ama 5 de uyanıp güne başlamak istiyor 😔
Ay ne zaman geciyor tam? 6 ayda falan mi ne kadar beklemem lazim duvarlara centik atip gunleri sayacagim artik

Bi bilsem, geceleri o kadar cok uyaniyor ki gunduz de az uyudugundan hep uykusu var hep huysuz huzursuz. Ne istedigini anlayamiyorum. 4.ayda bile boylesini yasamadik ay aglicam artik sabahlari cok kotu oluyorum gune devam etme motivasyonu bulamiyorum ayilamiyorum assla
Ben de ya gündüz uyumadıgı icin ben de hiç uzanıp dinlenemiyorum hep yorgun ve uykusuzum

Oğlumda dün 5 aylik oldu iki haftadır gece saat başı uyanmalari başladı akşam olumcada bu ağlamalari var huysuz ağlaması gibi tek başıma bakıyorum bebeğime çok zorlanıyorum 🥺 gecicek bu günler ..
Evet bir de uykudan onceki son uyaniklik penceresinde hep huysuz agliyor neye aglayadigini da cozemiyorum kucakta bile mizirdaniyo minik kusum ya

Ben de ya gündüz uyumadıgı icin ben de hiç uzanıp dinlenemiyorum hep yorgun ve uykusuzum
Gececek arkadasim insallah ya sebebi de yok demek ki, ben acaba donmeye basladi uykusunda donup mu uyaniyor diye dusunuyorum, gpt’de donunce guvensiz hissediyor seni ariyor dedi mantikli degildi ama uyaninca aglamasinin sebebini bulamadim bi

Back
X