- 14 Ağustos 2011
- 28.848
- 4.563
- 448
- Konu Sahibi Mervenur277
- #36.041
Teşekkürler canım. Bebişin nasıl? 30. Haftada doğmuştu. Neler yaşadık valla..Sidefer 10 damla canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler canım. Bebişin nasıl? 30. Haftada doğmuştu. Neler yaşadık valla..Sidefer 10 damla canım
Bize de öyle dedi doktor. 6 kg ise 12 damla dedi. Nasıl veriyorsunuz bebeğe?Ocean kg başına 2 damla kullanıyoruz.
Bebişim iyi hamd olsun canım,30. Hafta da doğmuştu evetTeşekkürler canım. Bebişin nasıl? 30. Haftada doğmuştu. Neler yaşadık valla..
Direkt damlalıkla veriyorum. Benim kızım biraz iştahlı pek bir şeyi reddetmez yalana yalana içiyorBize de öyle dedi doktor. 6 kg ise 12 damla dedi. Nasıl veriyorsunuz bebeğe?
Bende geçen hafta yaptırdım gündüz ve gece uykusu kalmadı ama aşırı gazı var düzenli kaka yapıyordu şuan düzensiz zorla yapıyor ben aşıya bağlamadım gazı var ya da diştendir diye düşünüyorum ama delirmek üzereyim uyumadığı için başım çatlıyor saat başı emziriyorum geri uyanıyor4. Ay asisi oldu oglum pazartesi gjnu.o ginden beri gunde bikac kez aglama krizine giriyor cocuk 2 saat suruyor.uyuyacak uyuyamiyor aglamakdan bogazi yirtilck cocugun.bunu yasayan varmi.aşi diye ne yapiyorlar Allah askina
Ben de dil bağını kestirdim ama şimdilik bir değişiklik yok. Dil bağı kesiminden ne kadar süre sonra emmesinde değişiklik oldu canım?Merhaba, bizim dil bağımız ileri seviyeydi dil ucuna kadar. Emmesinde çok problem vardı kilo kaybı yaşadık maalesef. Maltepe MedicalPark a gittik biz, oradaki çocuk cerrahı uzun uzun açıkladı eskiden çocuk Dr ları tık diye kesiyordu artık sağlık bakanlığı steril ortamda olmasını istiyor, ayrıca yanlış işlem uygulandığı da olmuş vs vs . İşlem yapılırken sadece 15-20 sn lik bir sedasyon uygulandı. Şuan 8,5 kg 5 aylık oldu maşallahı var. Dil bağı kesilir kesilmez normal emmeye başladı ve çok hızlı kilo aldı.
Anlattıkların atağa benziyor canım denk gelmiştir zaten öle dönemlerde en ufak bir huzursuzluğa çok tepki veriyorlar aşıda huzursuz edince daha fazla tepki göstermiştir.Ama bu 2 gündür dediğin şeylerle 1 buçuk ay bende uğraştım sonra rutine dönüyor.Ayrıca bana doktor ağrısıda olabilir demişti aşıdan sonra ateşi olmasada çok huzursuzsa ağrı kesici verebilirsin demişti.4. Ay asisi oldu oglum pazartesi gjnu.o ginden beri gunde bikac kez aglama krizine giriyor cocuk 2 saat suruyor.uyuyacak uyuyamiyor aglamakdan bogazi yirtilck cocugun.bunu yasayan varmi.aşi diye ne yapiyorlar Allah askina
Hemen olmasi lazim.Ben de dil bağını kestirdim ama şimdilik bir değişiklik yok. Dil bağı kesiminden ne kadar süre sonra emmesinde değişiklik oldu canım?
Çok şükür canım. Benimki de iyi şükür. Ama benim de riskli bir doğum oldu. Bebiş tersten doğmaya kalktı zaten hep yatarak geöşrmşlrim ama çok şükür halimize.Bebişim iyi hamd olsun canım,30. Hafta da doğmuştu evetzor zamanlar geçirdik gerçekten ama atlattık geldi geçti Bi şekilde, senin bebiş nasıl
Oh maşallah sevindim.. Ben de deniyim bugün teşekkürler.Direkt damlalıkla veriyorum. Benim kızım biraz iştahlı pek bir şeyi reddetmez yalana yalana içiyor
Bizimki de öyle oldu sanki yine gazlandı gibiBende geçen hafta yaptırdım gündüz ve gece uykusu kalmadı ama aşırı gazı var düzenli kaka yapıyordu şuan düzensiz zorla yapıyor ben aşıya bağlamadım gazı var ya da diştendir diye düşünüyorum ama delirmek üzereyim uyumadığı için başım çatlıyor saat başı emziriyorum geri uyanıyor
5 ay 11 gunluk ama 1 haftadir gece 15 kez falan uyaniyor memesiz uykuya donmuyo gunduz uykulari 20 dk ye dustu ay anlamadim gercekten 4.ay atagindan sonra her sey gulluk gulistanlik olur diye beklemistim uyku konusu hepten yokus asagi gitti ya baska yasayan var mi cozumu nasil buldunuz geciyor mu kizlarKızlar 5.ayda gündüz sadece destekle uyuduğu bıraktığım an uyandıgı bir döneme girdik biz iki gündür var mı böyle bir şey yasayan ili gün önce menenjitlerin 2.dozunu olduk dun ona baglsmıştım ams bugün de aynı
1 aylıkken kesildi. Türkçesi ne bilmiyorum ama daha önce duymadım öyle bir bölüm.Hemen olmasi lazim.
Bi de biz osteopath’a gitmistik, dil bagi kesildikten sonra. Onu da arastirabilirsiniz, turkiyede cocuklar icin osteopath var mi bilmiyorum. Onlar da kaslarda gerilme vs. varsa emmeyi duzeltiyorlar 1-2 seansta.
Ama bizim bebeklerinki erken kesildi, belki sizin emmesinin duzelmesi vakit alabilir aliskanliktan bilemiyorum tabii.
Aynıyız ya uyku konusunda çok sıkıntı yaşıyoruz bizde iki gündür basladı napıcaz5 ay 11 gunluk ama 1 haftadir gece 15 kez falan uyaniyor memesiz uykuya donmuyo gunduz uykulari 20 dk ye dustu ay anlamadim gercekten 4.ay atagindan sonra her sey gulluk gulistanlik olur diye beklemistim uyku konusu hepten yokus asagi gitti ya baska yasayan var mi cozumu nasil buldunuz geciyor mu kizlar
Uyku gerilemesi yaşanıyor bu dönemde bende yaşadım 8 gün sürdü şuan biraz daha normal 50 dk ile 1saat arası uyuyor gündüzleri gece uykusuda rutine döndü ama çok erken uyanıyor onu çözemedim geçte yatırdım erkende yatırdım ama 5 de uyanıp güne başlamak istiyor5 ay 11 gunluk ama 1 haftadir gece 15 kez falan uyaniyor memesiz uykuya donmuyo gunduz uykulari 20 dk ye dustu ay anlamadim gercekten 4.ay atagindan sonra her sey gulluk gulistanlik olur diye beklemistim uyku konusu hepten yokus asagi gitti ya baska yasayan var mi cozumu nasil buldunuz geciyor mu kizlar
Dil bağı kesildi, emzirmemi istediler 10 dk sonra. Hemen kavradı memeyi. Ama tam olarak emmeyi öğrenmesi 1-2 gün sürdü. 3-4 gün sonra kontrole gittik hemen kilo almıştı.Ben de dil bağını kestirdim ama şimdilik bir değişiklik yok. Dil bağı kesiminden ne kadar süre sonra emmesinde değişiklik oldu canım?
24. Haftaya girdiyseniz yeni atak başlıyor maalesef. 3-4 gündür uykuya direnme bizde de var. Geceleri sık uyanıyor yaklaşık 1 ay böyle görünüyor. İlkadımlarım uygulamasından takip ediyorum benKızlar 5.ayda gündüz sadece destekle uyuduğu bıraktığım an uyandıgı bir döneme girdik biz iki gündür var mı böyle bir şey yasayan ili gün önce menenjitlerin 2.dozunu olduk dun ona baglsmıştım ams bugün de aynı
Turkiyede de osteopat - osteopati olarak geciyor.1 aylıkken kesildi. Türkçesi ne bilmiyorum ama daha önce duymadım öyle bir bölüm.