- 3 Temmuz 2021
- 3.708
- 12.505
- 138
- 42
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #25.241
Ya çok göbekli değil mi![]()
şu an hepsi göbekli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya çok göbekli değil mi![]()
Gözünaydın canımKızlar selamlar nasılsınız. Bugün kontrolüm vardı. Bebiş kız :) grubun kadın erkek dağılımını bi parça düzenleyebilmişimdir umarım :)) kan ilacı omega vitamin ve ayrıca d vitamini verdi. Herkes iyidir umarım sevgiler![]()
Ya hahahhahahha sesli güldüm. Başka kusur yokbi tanesi de demiş ki;
"bence bu masaLda hırsızLık var Haram Lokma Var çnKü:HanseL ve GreteL cadının evnden aLtın aLıoooo yani çaLıooooo birasda bu tarafdan baKarsanız anLarsınız eyer bunu saymasak başKa Kusur yok "
ben buna çok gülüyorum![]()
Canım daha iyi olmamış mı gözetim altında olman bugün çıkıcaz diyince korktum direkt allah korusun acil bişi olsa diye. Bir gün bir gündür geçecek inşallahBir süre daha burdaymışım![]()
Ben de salı verdim çarşamba ulaşmış. Hemen yazalım birbirimize çıkar çıkmaz.He anladım canım ama yoktur bişey endişe etme rahat ol. Bebek stresi hissetmesin :)) bana sonuç mail gelecek. Aynı zamanda doktora da mail gidecekmiş. Cinsiyeti bana söylemeyecekler ama onu sadece doktora yollayacaklarmış. Ben geçen salı verdim canım sen
olsun olsun ikinizin de sağlığı iyi olsun da
ne kadar süre kalacakmışsın
Kesinlikle instda da grup kurmalıyız
Aaa ne diyorsun sen KK başka yer olmaz canım iyiki varsın KKKesinlikle instda da grup kurmalıyız![]()
Gözünaydın canımİsim seçtiniz mi
Ya hahahhahahha sesli güldüm. Başka kusur yokhele sen haramı öğrendin de masalda arıyorsun ama kafamız nasıl güzel
Canım daha iyi olmamış mı gözetim altında olman bugün çıkıcaz diyince korktum direkt allah korusun acil bişi olsa diye. Bir gün bir gündür geçecek inşallah
Ben de salı verdim çarşamba ulaşmış. Hemen yazalım birbirimize çıkar çıkmaz.
Üzme kendini, özellikle senin ve bebeğin için hocamla görüştüm bol bol fetih süresini okuması gerekiyor dedi ve okuyamasanda kardeşin eş dost akrabaya dağıtabilirsinBelki değil canım. Durumumdan emin olana kadar bırakmak istemiyormuş![]()
Kuzum kötü düşünme lütfen. Bebeğin güçlü bir bebişBelki değil canım. Durumumdan emin olana kadar bırakmak istemiyormuş![]()
Kesinlikle instda da grup kurmalıyız![]()

Yok kız öyle bir şey değil. Ikındırmıyor seni bağırsakların düzgün çalışmasını sağlıyorSorayım doktora yarın kuzum.
Kız işe de gidiyorum ya sıkıntı yaşamam dimi o da çok tuvalete çıkarmasın![]()
Ah bakayım kuzum teşekkür ederimIyyyy okuyunxa bile midem bulanıyor
Aminnnnnn
Canım kaç günde gelmişti senin? Galiba sormuştum ama unuttum
Dualarımız seninle inşallah geçecek bu zor günler
Yaa gerçek bilgi mibeşiği ordan alacaktım
Şifa olsun
Canım çıktınız mı hastaneden
Canım ben de sordum nerde diye direktsağ duvardaymış benim mesela hatta kanama olmuş onu da gösterdi. Muhtemelen sende sorun yoktur olsa bilirsin felaket tellalı gibi her şeyi söylüyorlar
Canım inoa amonyaksız bi de davines a new color serisi de amonyaksız ben davines kullanıyordum bakırı çok kaliteli hemen akmıyor. Hamilelikten sonra simsiyah oldu saçlarım tabii
Ya moralim bozuldu epey. Şimdi tekrar rapor alacak doktor yok mecbur izin yazacam bi daha kötü oldukeşke temiz temiz çıksa da bize hediye olsa
Ben salı 3 bin ödedim. Dolar o zaman düşmüş müydü hatırlamıyorum tr gündemine yetişemiyorum. Siz kaç ödediniz
Belki değil canım. Durumumdan emin olana kadar bırakmak istemiyormuş![]()
HAdi hayırlı olsun canımOldum kızlar 3. Dozu. Sanırım burada ilk olan benim![]()
Hayırlı olsun canım, bol antikor olsun. Ben de perşembe ya da cuma olacağım nasipseOldum kızlar 3. Dozu. Sanırım burada ilk olan benim![]()
Tamam canım çarşamba doktora gidicem belki o geldiyse söyler bana mail gelmedi dahaGözünaydın canımİsim seçtiniz mi
Ya hahahhahahha sesli güldüm. Başka kusur yokhele sen haramı öğrendin de masalda arıyorsun ama kafamız nasıl güzel
Canım daha iyi olmamış mı gözetim altında olman bugün çıkıcaz diyince korktum direkt allah korusun acil bişi olsa diye. Bir gün bir gündür geçecek inşallah
Ben de salı verdim çarşamba ulaşmış. Hemen yazalım birbirimize çıkar çıkmaz.