• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar selamlar nasılsınız. Bugün kontrolüm vardı. Bebiş kız :) grubun kadın erkek dağılımını bi parça düzenleyebilmişimdir umarım :)) kan ilacı omega vitamin ve ayrıca d vitamini verdi. Herkes iyidir umarım sevgiler :KK200:
Gözünaydın canım❤️ İsim seçtiniz mi👀
🧡🧡 bi tanesi de demiş ki;

"bence bu masaLda hırsızLık var Haram Lokma Var çnKü:HanseL ve GreteL cadının evnden aLtın aLıoooo yani çaLıooooo birasda bu tarafdan baKarsanız anLarsınız eyer bunu saymasak başKa Kusur yok "

ben buna çok gülüyorum 😂😂😂
Ya hahahhahahha sesli güldüm. Başka kusur yok😂😂😂😂😂 hele sen haramı öğrendin de masalda arıyorsun ama kafamız nasıl güzel🤣🤣
Bir süre daha burdaymışım ☹️
Canım daha iyi olmamış mı gözetim altında olman bugün çıkıcaz diyince korktum direkt allah korusun acil bişi olsa diye. Bir gün bir gündür geçecek inşallah🙏🏻🙏🏻🙏🏻
He anladım canım ama yoktur bişey endişe etme rahat ol. Bebek stresi hissetmesin :)) bana sonuç mail gelecek. Aynı zamanda doktora da mail gidecekmiş. Cinsiyeti bana söylemeyecekler ama onu sadece doktora yollayacaklarmış. Ben geçen salı verdim canım sen
Ben de salı verdim çarşamba ulaşmış. Hemen yazalım birbirimize çıkar çıkmaz.

Biraz -C-A-N-A-N- -C-A-N-A-N- ı çekiştirmiş gibi görünebilir:halay:🤣🤣
Screenshot_20211227-203852_Instagram.webp

Ya hahahhahahha sesli güldüm. Başka kusur yok😂😂😂😂😂 hele sen haramı öğrendin de masalda arıyorsun ama kafamız nasıl güzel🤣🤣

Canım daha iyi olmamış mı gözetim altında olman bugün çıkıcaz diyince korktum direkt allah korusun acil bişi olsa diye. Bir gün bir gündür geçecek inşallah🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Tabi iyi oldu bir taraftan ama herşey yolunda diye düşünüyordum açıkcası. Pazartesi de karar vereceğiz deyince bir umut bekledim işte napalm sağlık olsun 😐

Sorayım doktora yarın kuzum.

Kız işe de gidiyorum ya sıkıntı yaşamam dimi o da çok tuvalete çıkarmasın 😂😂
Yok kız öyle bir şey değil. Ikındırmıyor seni bağırsakların düzgün çalışmasını sağlıyor 😂
Iyyyy okuyunxa bile midem bulanıyor 🤢

Aminnnnnn

Canım kaç günde gelmişti senin? Galiba sormuştum ama unuttum

Dualarımız seninle inşallah geçecek bu zor günler

Yaa gerçek bilgi mi👀 beşiği ordan alacaktım

Şifa olsun❤️❤️❤️❤️

Canım çıktınız mı hastaneden

Canım ben de sordum nerde diye direkt🤣🤣 sağ duvardaymış benim mesela hatta kanama olmuş onu da gösterdi. Muhtemelen sende sorun yoktur olsa bilirsin felaket tellalı gibi her şeyi söylüyorlar

Canım inoa amonyaksız bi de davines a new color serisi de amonyaksız ben davines kullanıyordum bakırı çok kaliteli hemen akmıyor. Hamilelikten sonra simsiyah oldu saçlarım tabii🙈

Ya moralim bozuldu epey. Şimdi tekrar rapor alacak doktor yok mecbur izin yazacam bi daha kötü oldu:KK43: keşke temiz temiz çıksa da bize hediye olsa 💝💝💝💝💝
Ben salı 3 bin ödedim. Dolar o zaman düşmüş müydü hatırlamıyorum tr gündemine yetişemiyorum. Siz kaç ödediniz
Ah bakayım kuzum teşekkür ederim

Tamam canım çarşamba doktora gidicem belki o geldiyse söyler bana mail gelmedi daha

Back
X