- 16 Temmuz 2020
- 1.138
- 3.846
- 133
- 31
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #25.421
Benimde kızım 2 haziran doğumlu, sezaryen olacağı için başka bir sıkıntı çıkmazsa 38 haftalikken alacaklar bebeğimi. İnşallah kızımla aynı güne denk gelir ya2'sinde de ben![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde kızım 2 haziran doğumlu, sezaryen olacağı için başka bir sıkıntı çıkmazsa 38 haftalikken alacaklar bebeğimi. İnşallah kızımla aynı güne denk gelir ya2'sinde de ben![]()
Benim Sezeryan zaten burda belirtilen tarihte olmayacak ama inslalh vaktinde gelir zaten 3000 anca doğuruyorum günü gelmeden doğarsa kim bilir ne kadar olur![]()
Sağlıkla kucaklarımıza alalım daCanım hiç istemiyorum ama muhtemelen açılışı yine ben yaparım gibi hissediyorumoğlum 7 hafta erken doğmuştu
Şimdi de korkuyorum erken doğumdan. İnşallah hepimiz zamanında sağlıkla huzurla kavuşuruz bebeklerimize![]()
Anam ilk de benim ya ya Haziran birinde başka kimse yok mu? İlk sırada olmak istemiyorum![]()
Sağlıkla al kuzum bebislerini kucağınaBen varım tabikiikiz olduğu için erken gelecekler allah nasip ederse
size tüyolar veririm hahaha
Öyle deme canım ya anne karnında 1 gün bile o kadar önemli ki. ben uzun süre yattığım için ciğer geliştirici iğneler falan yapılmıştı o yüzden hastanede kalmadı. Ama çok zorlandık yine de hem bakımı çok zor hem de çok riskli oluyor. Alerji mesela bize erken doğumdan miras. Hala çekiyoruz. Ben ki sağlıklı yaşam aman iyi beslensin şeker yemesin falan kafasında bir anneydim. Alerjisi geçtiği zaman ağzımı açmam hayatta istediği her tatlıyı çikolatayı alıcam. Bütün arkadaşları yerken onun benim alerjim var yasak bana diyip uzatılan bir çikolatayı geri çevirdiğini görmek çok zoruma gidiyor.Sağlıkla kucaklarımıza alalım daerken doğması da sıkıntı değil. Ama erken doğup da hastanede bırakmak zorunda kalmak
Allah onu hiçbirimize yaşatmasın canım çok zor bir psikolojidir muhtemelen. Hepimiz zamanlı, sağlıkla doğurup alıp evlerimize götürelim bebislerimizi
![]()

-C-A-N-A-N- tatlım günaydın. Kan sonucun çıktı mı? Dr ile görüşebildin mi?
bak bugün hamilelik günlüğümde afp ile ilgili bu yazıyor. Benim dr da hiç bahsetmemişti. merak ettim.
Önümüzdeki 2 hafta içinde bebeğinizin gelişimi aminosentez veya AFP (alfa feto protein) tarama testi ile değerlendirilebilir. Bu iki test ayrıca doğum kusurlarını incelemek için de kullanılır. Eğer AFP düzeyi yüksek çıkarsa, akabinde amniyosentez tavsiye edilir. AFP annenin kanına yapılan bir testdir. Amniyosentezde ise, karın ve rahim duvarından bir iğne sokularak amniyotik sıvıdan örnek alınır ve bu amniyotik sıvı örneği test edilir. Anneler hamilelik boyunca sırt ağrıları çekebilirler. Hamilelik için tasarlanmış kemerlerden kullanabilirsiniz.
Öyle deme canım ya anne karnında 1 gün bile o kadar önemli ki. ben uzun süre yattığım için ciğer geliştirici iğneler falan yapılmıştı o yüzden hastanede kalmadı. Ama çok zorlandık yine de hem bakımı çok zor hem de çok riskli oluyor. Alerji mesela bize erken doğumdan miras. Hala çekiyoruz. Ben ki sağlıklı yaşam aman iyi beslensin şeker yemesin falan kafasında bir anneydim. Alerjisi geçtiği zaman ağzımı açmam hayatta istediği her tatlıyı çikolatayı alıcam. Bütün arkadaşları yerken onun benim alerjim var yasak bana diyip uzatılan bir çikolatayı geri çevirdiğini görmek çok zoruma gidiyor.
Allah hepimize sağlıkla zamanında doğum yapmayı nasip etsin![]()
Merak etme benim 2.de sezeryan mayis sonu olacak %90Anam ilk de benim ya ya Haziran birinde başka kimse yok mu? İlk sırada olmak istemiyorum![]()
Gözün aydın sağlikla gelsinGeldim kızlar
Öncelikle kızımız geliyor
Sata göre 13+6 ultrasonda 14+3 çıktı.
Plasenta yukarı çıkmışRahim ağzı kapalı dedi 20 Li bir rakam söyledi anlamadım onu
Bebeğin ense kalınlığını tekrar sordum her şey yolunda, kaburgaları bak burda, midesi burda diye gösterdi.
Covid aşısı için biraz daha bekle, tetanoz için ise 28. Hafta gibi yaptırırsın rahimde kasılma yapabiliyor dedi. Tek doz olcam zaten önceden 2 doz olduğum için.
Kabızlık konusunda; omega ilacımı değiştirdi probiyotikli başka aldırdı. Düzelmezse toz bir ilaç yazdı aldık onu kullanacakmışım.
Baş ağrısı için yapçak bişi yok, nane yağı ile masaj geçmezse parol.
Aklımdakiler şuan bu kadar![]()
Geldim kızlar
Plasenta yukarı çıkmışRahim ağzı kapalı dedi 20 Li bir rakam söyledi anlamadım onu
Bebeğin ense kalınlığını tekrar sordum her şey yolunda, kaburgaları bak burda, midesi burda diye gösterdi.
Covid aşısı için biraz daha bekle, tetanoz için ise 28. Hafta gibi yaptırırsın rahimde kasılma yapabiliyor dedi. Tek doz olcam zaten önceden 2 doz olduğum için.
Kabızlık konusunda; omega ilacımı değiştirdi probiyotikli başka aldırdı. Düzelmezse toz bir ilaç yazdı aldık onu kullanacakmışım.
rica ederim canım. Güzel sonuçlar gelsin inşallahYok canım, 1 haftaya anca çıkar demişti.
Çok teşekkür ederim bilgiler için.
.

İnşallah canım. İnşallah biran önce geçer. Dediğin gibi okul süreci de çok zor.Yaaaa, kıyamam.
Çok üzülüyorum küçük çocuklardaki alerjilere.
Okulda çok zor oluyo, arkadaşının yediğinden canı çekiyo falan.
İnşallah kalıcı değildir de düzelir canım.
.
tatlım gözünaydınGeldim kızlar
Yaaa gözün aydın olsun cnm..Geldim kızlar