Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Mihra da kulağa hoş geliyor

Sağlıcakla tamamlayalım inşallah kalan zamanıda

Yaşarsa bir mucize yiyecek ekmeği varsa tutunur hayata
Rabbim inşallah sağlıklı hayırlı bi ömür verir yoksa ailesi için büyük acı kesinlikle dava açılmalı kalp atışıdamı dinlenmedi yani

Benim abimde anne karnında hareketsizmiş sonra annem doktora gidince öldü demişler almamız lazım annem eve gelip bi yakınımıza anlatmış oda başka doktora daha git demiş annem bide gidiyoki abim 5 buçuk kilo uyuyomuş hep ondan hareket etmiyomuş kiloda fazla olunca

yukarıda kaldı ama daha 10 dakika olmamış seni içine etiketledim hemen hamilelerin kafası gidik derler zehir gibiyim maşallah
Hahahahah yaaaa

Bende anlamadım son ayı sayma dedi saymazsak 4 ay kalmış oluyor duygunun hesaba dönecek bu
Eee aynenn bende diyorum 5 ay varr tamam haziranı saymasak oldu 4 ay anlamıştım hamilelik ama 3 ay ne başka birşey var sandım leennn nebilemm

Maşallah okadar kiloya hareket edecek yer bulamamıştır

Hahahahah yaaaa

Eee aynenn bende diyorum 5 ay varr tamam haziranı saymasak oldu 4 ay anlamıştım hamilelik ama 3 ay ne başka birşey var sandım leennn nebilemm

ahahaa şimdi bu ayı sayma artık son ay da doğurdum doğuruyorumla geçecek, geriye bi şey kalmadı kolayladık

Canan da ona dedi 3 ay kaldı diyosun diye ahahaa

ay Allahım şimdi gülüyoruz uyuyo olması çok komikmiş ama kadın nasıl stres olmuştur valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…