Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
İlk kez bu kadar geçmeyen ve şiddetli oldu. Belime hep vuruyor ağrı zaten. Genel anlamda krampli ve ağrılı geçiyor gebeliğim. Az önce hastaneden geldik. Çok şükür bebek iyi,idrar tahlilim de temiz çıktı. Akıntı artışı gozlemledi fitil yazdı. Cuma randevuna gel mutlaka dedi. Yatış önerdi ağrım olduğu için ama ben bebek iyi olduğu ve geride 3 çocuğum daha olduğu için kabul etmedim. Serum verdi,daha iyiyim şimdi.İstediğiniz kadar soru sorabilirsiniz sonuçta yardımcı olmaya çalışıyorsunuz:)

Ay baktım ben benim bağışıklık negatif diyo o zaman full dikkat edicem artık , yeşillikler zaten yıkıyorum ama tutundugumuz heryerden geciolar kediler köpekler

iyi oldu gittiğin cumaya kadar içinde kuracaktın hem dinleneceksin de iyi olmana çok sevindim

çok yorma kendini

Kim tutar seni artık bebiş olduğuna inandın hareket hissedince
Sağlıklı iyi günlerde giydirmek nasip olsun inşallah canoomm

Evet boncuğum, gerçekten hareketi hissetmek çok güzelmiş.

Çok teşekkür ederim, inşallah.

Devamı gelir mi bilmiyorum ama bir çöpü bile yok demiycem artık.

.

iyi oldu gittiğin cumaya kadar içinde kuracaktın hem dinleneceksin de iyi olmana çok sevindim

çok yorma kendini
Çok teşekkür ederim,hepimiz iyi olalım,bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Amiiiiin canım, inşallah.

Ya nasıl geçecek zaman Özgeciğim?

.

son ayı saymıyorum ben son ayımız ha doğurdum ha doğurucam, bu gün kaç kere kasıldımlarla inanılmaz aksiyon içinde geçecek, onu saymasak şurada ne kaldı kolayladık vallaaa

Jou kız etiketleyeyim de seni oku hemen ahahaa
B Bonncuk bi de like'lamışsın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…