Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Haklısın canım gerçekten can sıkıcı. Biz önlem almak zorundayız. Gerekirse sürekli aşı olcaz bizi ölümden koruyacaksa mecbur olcaz başka yolu yok canlı bir süreç yaşıyoruz ne olacağını kimse bilmiyor.

Her yıl grip aşısı oluyordu zaten insanlar. Geçen yıl olduk diyip ortalığı ayağa kaldırmıyorlardı.

Biz Önlemimizi alcaz gerisine yapacağımız bişi yok

Nasıl bir ihmaldir yaa allahım yaşatmasın kimseye

Kızlar avmde girişte cihazdan geçiyor musunuz doktora sormak hiç aklıma gelmemişti ardahanda avm olmayınca. Soran oldu mu? Havaalanında falan nası oluyo?

ben avm'de hiç geçmiyorum, yandan geçebilir miyim dşyorum küçükten göbeğimi de tutuyorum tabii diyolar hemen

ama havaalanında nasıl oluyo acaba hiç bilmiyorum valla

ben avm'de hiç geçmiyorum, yandan geçebilir miyim dşyorum küçükten göbeğimi de tutuyorum tabii diyolar hemen

ama havaalanında nasıl oluyo acaba hiç bilmiyorum valla
Hamile görünce insanın içi bi umut dolmuyor mu yaa gerçi artık ben ayyy ne zorlanıyordur şimdi diye düşünüyorum o ayrı

Hamile görünce insanın içi bi umut dolmuyor mu yaa gerçi artık ben ayyy ne zorlanıyordur şimdi diye düşünüyorum o ayrı

evet yaa bi de artık şak diye anlıyosun hamile olanı
algılar değişti

bi de bebek arabaları her birine bakıyorum aaa bu neymiş diye

Kızlar avmde girişte cihazdan geçiyor musunuz doktora sormak hiç aklıma gelmemişti ardahanda avm olmayınca. Soran oldu mu? Havaalanında falan nası oluyo?
Ben geçmiyorum önlem amaçlı ama zararlımı bilmiyorum.
İnternette okuduğum kadarıyla;
Sanılanın aksine yüksek gerilim hattı altında oturmadıkça veya bazı radar, telsiz odaları gibi yüksek elektromanyetik alanların bulunduğu yerlerde çalışmadıkça, birçok manyetik cihaz, anne karnındaki bebeğe zarar vermiyor

olsun ben yandan geçince kendimi daha çok hamile hissediyorum

Geçin hafta Eczaneye sorduğumda elinde yoktu tedarikte sıkıntı var demişti.bugün eşim aldı sıkıntı yok şuan dedi cnm..

Ay bende dur bakiyim degerlerime şimdi kontrol edem sağol en azından çok çok dikkat ederim bağışıklık yoksa mesela

Sadece kendime alışveriş yapınca, biraz kötü hissetmiştim kendimi.

Biraz önce minik adamın ilk kıyafetini aldık.

Eki Görüntüle 2982040

tarihe geçecek bir an

ha şöyle yaa yeşili de ne güzel bi yeşil

bütün gün boşuna mı tepikliyo minik kelebek, bazı talepleri var annesi totoma giyecek donum yok diyo donum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…