Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Çok sevindim iyi çıkmasına.. Kanama alanı olabilir mi diye şüphelendim bende.. Görmedilerse çok güzel

Ay baktım ben benim bağışıklık negatif diyo o zaman full dikkat edicem artık , yeşillikler zaten yıkıyorum ama tutundugumuz heryerden geciolar kediler köpekler
Dışarıda zaten insan salgın hastalıktan dolayı dikkat ediyor bir şekilde.. Ama işte ev içi olunca çok tedirgin oluyorsun yaşam alanı.. Analık zor yaaa sağlıcakla alalım bebeklerimizi kucaklarımıza hemen hazirana ışınlanacak ne güzel olur

Çok sevindim iyi çıkmasına.. Kanama alanı olabilir mi diye şüphelendim bende.. Görmedilerse çok güzel
Bu da aklımdaki şüphelerden birisiydi,erken teşhis kurtarıcı olur diye düşündüm. Neyse ki çıkmadı bir şey bebisin keyfi yerinde onu öyle görünce bende keyiflendim

Bende ondan olduğunu düşündüğüm için gitmedim kaç gündür ama yine de bir şüphe vardı içimde,bebişi gördüm rahatladım:) Annelik zor zanaat
Çok iyi yaptın gitmekle.. Benimde 2 hafta önce benzer bir ağrım oldu 3 gün kadar 3. Gün kanama yaşadım. Gideyim mi gitmeyeyim mi diye şüphe vardı içimde hep rahim büyüyordur felan dedim. Şükür iyiyiz şimdi Allahım kimseye yaşatmasın ve evet analık zor ilk öğrendiğinde başlıyor endişeler

Çok geçmiş olsun,iyi olduğunuza çok sevindim. Ay inşallah hepimiz sırayla sağlıklı doğum haberlerimizi veririz burada

Öyledirr tabiiide onu eşim koydu ben hiç istemiyorum bide babasının ismi
Sen de bendensin benimkinin ismi de büyük olasılık Mehmet Han olucak evlendiğimizden beri belli ismi Mehmet rahmetli kayınpederimin ismi aynı zamanda benim babamında ismi.. Tabi eşim Mehmet ismini istiyor. Han ismini de çok yakıştırmıştık ilk zaman öle kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…