Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Sadece kendime alışveriş yapınca, biraz kötü hissetmiştim kendimi.

Biraz önce minik adamın ilk kıyafetini aldık.

Eki Görüntüle 2982040
ay şükür sonunda bir şey aldın çocuğa :)
sana diyorum ama ben daha bebeye ıslak mendil ve bez dışında hiç bir şey almadım hadhadhsdhad :) :)
ayyyyyyyy son aylarda ben burayı inletirim kesin ahahh kızlar geliyor sancııı ay yok değilmiş
yok yok geldi sandı diye hahahha :) :) :)
geriden gelenlerin kafasını yaktık yarın kulaklarımızı çınlatacaklar
Bende burda hesaplıyorum kafam çalışmıyo
Ama bu saatte beyin yakan konuşmamı olur bacım daha geçen ayları hesaplayamadık kalanı nasıl hesap edecez
Bunu Duygu okumamalı
K kdv ay konusu açılınca hep sen geliyorsun
eveeeettttt kızlaaaarrrrrr ve -C-A-N-A-N- yahu siz el birliği ile benim beynimi neden yakıyorsunuz hahaha
hangi ayda olduğumu bile zor buluyorum ben :)
siz son ayı saymamışsınız bir de değişik bir şeyler yaşanmış orada :) :)
Bu akşam sadece inegölde olan bir şey istedi canım yarın fırınları arıcam oradaki kargoya verirlermi sorucam inşallah bi insan evladı veririz der yoksa gitmem gerekecek
ayy ne istedi kız. inegölde oturuyor olsaydım kargolardım
Bizim ayaza ile doktorumuz aynı Ama hiç sesi çıkmıyor onun inş iyidir
kuzu sen hangi doktora ve hastaneye gidiyordun
Kızlar siz çatlak kremi olarak ne kullanıyorsunuz
mustela ve johnsons baby kullanıyorum ben

Benim cinsiyet ortada yohhh
Olsun sen hazırda bulundur yine

Çok trend bi isim bu aralar

Günaydın
Erkek Olursa Engin Deniz
Kız Olursa Seçenek Çok Neva; Beste; Ilgın; Şevval; Nil ; Dünya; Hayal; Turna; Sıla

Bugun belli olur inşallah
Ooo menü baya geniş

Son düzenleme:
Kızlar siz çatlak kremi olarak ne kullanıyorsunuz
Doktorum bana biooil, Palmer’s ve Lierac ı önerdi. Hindistan cevizi yağını sordum onunla da destekleyebilirsin dedi. Ben daha başlamadım çünkü anca karar verdim. Biooil ile Lierac alıcam ilk etapta, Hindistan cevizi yağı evde vardı.

ay şükür sonunda bir şey aldın çocuğa :)
sana diyorum ama ben daha bebeye ıslak mendil ve bez dışında hiç bir şey almadım hadhadhsdhad :) :)

Ben de anlık indirimi görünce gaza geldim. Fava atmış bekliyordum, tek kalmıştı.

İnşallah My-little-bird gibi bana da mama önlüğü göndermezler.

.

Aayyyyy babaanında ismiyse çok güzel uyum olmuş ama kuzu yaa sonuçta ikiside aynı koymuş oldun

Öyle tabii uyumlu olmuş çokta işte nebilim içime sinmiyo niyeysee evett kp adında farklı geldiği için bana değişik geliyo
Uykulaaarrr haraaammmm oldduuuuu

Hepsi benim suçum.

Ocak ortasından Nisan ortasına kadar sayınca 3 ay kalmış oldu.

Nisan ortası zaten 9. aya girmiş oluyor rollercoaster

.

Ya rüyalarında bile değişik bu kız.

.
Aaayyy kizzz ciddeenn yaaa ne işim varsa benim orda benide kaçırmışlar eşşeekkllerrrr
3 5 kişi ısrar ettikte oyuna giremedikk falann sonra tayyip geliyoo falann telefonu milleti aramaya çalışıyohh olmuyoo çekmiyo bu ne birşeydi yaa acayip bi rüyaydı canoo başımıza gelee bebişi göreceğime gitmişim squid gamr görmüşümmm

Sadece kendime alışveriş yapınca, biraz kötü hissetmiştim kendimi.

Biraz önce minik adamın ilk kıyafetini aldık.

Eki Görüntüle 2982040
Çok güzell askomm güle güle kullan inşaallahhhh
Ben daha almadım kıyafett onun sırasi gelmedi dedim gardıropla şifonyer alayimde öyle başlayem dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…