Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar isimleri kesinleştirdiniz miiii

Kısmetse Göktürk olacak oğlum

ben Arden koydum tırtılıma

Adlarıyla upuzun sağlıklı yaşasınlar, çok güzel isim

Çok önceden beri var aslında
Erkeğinki çok net değil yiğit ali şimdilik
Kız olursada almira minel

Yiğit Ali çok güzel bir isim olmuş bence, kayınpeder adından geldiği için sana farklı gelebilir tabii:)) Ama çok hoş

Saat sabahın 5'i.. Ben kızıma hamileyken gece gündüz uyurdum, niye böyle oldu ki şimdi yaa

evet kuzum.
ama sonradan evde yoğurt mayalama işine girişmeye karar verdim.
beceremezsem alacağım ama mecbur yoğurt makinesi :) :) :)
Bunu Duygu okumamalı
K kdv ay konusu açılınca hep sen geliyorsun
hahaha siz hepiniz birleştiniz benim beynimi yakmaya yemin ettiniz hahahahha :) :) :)
daha okumadım mesajları ama o kadar iyi tahmin ediyorum ki konunun ne olduğunu :) :) :)

K kdv canım sen multivitamin olarak ne kullanıyordun bıraktın. Bende decavit varda imom bitti diyorum onunla devam etsem mi?
ben bu mesajı görmemişim resmen. kaçırdığım yer olmasın diye geriye döndüm şimdi gördüm kuzu.
bana doktor devit3 gynoferon vermişti.
balık yiyemiyorum dediğimde de regenesis max vermişti. bunu sadece 1 kere kullanabildim. sonrasında ilaçları bıraktım.
regenesis max kullanan B Bonncuk vardı sanırım. etkisini o daha iyi bilir ben sadece 1 kere içtim ve gece almam gerekirmiş gittim gündüz aldım bütün günüm mahvolmuştu balık kokusundan

Benim de sağ kasığım ağrıyordu canım anlık ağrılar girip çıkıyordu doktor bol bol su iç dedi sonra ultrasonda baktı ki küçük beyin ayakları orda meğersem ayağıyla baskı yapıyormuş seninki de öyle olabilir

onun ayaklarını yesin annesi
haftam küçük benim hiç bebeğin baskı yapabileceği aklıma gelmiyor nedense
su çok içiyorum aslında ama o kadar çok tuvalete çıkıyorum ki kalmıyor sanki vücudumda
Benim bebiş idrar kesesiyle kasık arasında tepişiyor sanırım

Rahim genişlemesi sebebiyle de ağrı oluyordur canım okumuştum genelde tek bir tarafta yoğunlaşır diye.

Benim de belim ağrıyor bu ara

Bizim senle sat aynıymış senin göbeğin çıktı mı

Kızlar siz çatlak kremi olarak ne kullanıyorsunuz
Ben el yapımı kantaron yağı kullanıyorum. o kadar yüksek meblağlı kremlere gerek duymuyorum açıkçası. çünkü çatlaklık genetik ve vücut yapısıyla alakalı :)

Rahim genişlemesi sebebiyle de ağrı oluyordur canım okumuştum genelde tek bir tarafta yoğunlaşır diye.

Benim de belim ağrıyor bu ara

Bizim senle sat aynıymış senin göbeğin çıktı mı
benim zaten hamilelikten öncede göbeğim vardı ama bu hafta hafif toplandı sivrildi ben şimdiden 6 aylık gibiyim
belim ağrımıyor ama kalça kemiğim aşırı ağrıyor özellikle ayakta durduğumda

Kız işte bu haftalardı benimki de seninkiyle aynıydı canım 13. Haftada başladı hala ara ara devam ediyor tabi ki şiddetlenirse doktoruna muhakkak git canım

benim zaten hamilelikten öncede göbeğim vardı ama bu hafta hafif toplandı sivrildi ben şimdiden 6 aylık gibiyim
belim ağrımıyor ama kalça kemiğim aşırı ağrıyor özellikle ayakta durduğumda
Benim de göbeğim vardı şu an fark ettiğim tek değişiklik göbeğin alt tarafının sertleşmiş olması

Kız işte bu haftalardı benimki de seninkiyle aynıydı canım 13. Haftada başladı hala ara ara devam ediyor tabi ki şiddetlenirse doktoruna muhakkak git canım
ayy maşallah o zaman miniklere parmak kadar boylarıyla neler yapıyorlar
çok şiddetli değil şükür pazartesi kontrolüm var heyecandan unutmazsam sorucam hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…