Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Amazondan olunca vergi olmuyor mu ? Önceden aliexpresten alırdım yurtdışından olmuyordu vergi sonra olmaya baslayinca bıraktım yurtdışını

Ay bitmiş o fiyata yok yaaa kaçırdım
Satıcısı satışa kapattı muhtemelen canım ben emzirme sütyeni de alayım dedim şimdi o da o fiyataydı. Ödeme yaparken alamadım ürünler satışa kapandı ya da tükendi dedi. Mağaza acaba hata yaptı da işi uyandı mı anlamadım artık bu aldıklarımı da yollarlar mı iptal mi ederler bilmiyorum

ahahaa sepete ekleyince ben de seni yakmış olabilirim vallaa satıcıyı uyandırdık

Amazondan olunca vergi olmuyor mu ? Önceden aliexpresten alırdım yurtdışından olmuyordu vergi sonra olmaya baslayinca bıraktım yurtdışını
Yok kız amazon.tr den alıyorum hatta prime üyesiyim aylık 8 tl gibi bir ücreti var tutarı ne olursa olsun hiçbir ürüne kargo ödemiyorum (yurtdışı ürünleri hariç) amazon.tr de yurdışı ürünleri de oluyor onlarda kargo vergi vb ücret çıkıyor.

Ay çok sormuş olcam ama dur şimdi amazondaki türk saticilarinda sıkıntı yok ok ama amazontr sayfasında yurtdisindan alacağım bir ürünün vergisi ve kargosu cikiyormu hiç denedin mi yoksa lak diye gümrükte mi kitliyolar

Selam kızlar anca girebildim minnoş oglusumu gördüm şükür iyiydi doktorda ıstatistik veri o gayet iyi dedi. Inşallah sağlıkla gelsin tüm bebişkolar bu arada 1.5 haftadır falan hissediyorum otururken şöyle azıcık sikistiriyorum piti piti ittiriyor şimdide teyzoş ve kardeşlerine el sallıyor kuduruk oglum

Ay çok sevindim sen de baya endişeliydin çok sevindim canım . Demek kız ben senin de erkek sanıyordum hayırlı olsun. Çok sevindim ismi de deniz yazmışsın çok güzelmiş

aiyy gözün aydın ohh çok şükür

benimki de bi tek sıkıştırınca tepki veriyo başka da pas vermiyo

Tabiki sor evet canım biz kahve makinesi aldık yurtdışından geldi yani amazon.tr hesabımdan aldım fakat satıcı amazon germany di yurtdışından gönderim diye yazıyordu öyle söyleyeyim. Ekstra da 150tl gibi bir ücret ödedik kargo ücreti diye geçiyordu vergi de içindeydi muhtemelen zaten yurtdışı almak istediğin bir ürün varsa ne kadar ekstra ödeyeceğin sepette yazıyor sürpriz bir şeyle karşılaşmıyorsun ne ödeyeceğini biliyorsun müşteri hizmetleri çok iyi, iade konusu da çok iyiler hiç sorun yaşamadım o anlamda. Aliexpress gibi sonradan kitlemiyorlar direk ödemede alıyorlar

Kızlar ben genel olarak Trendyol dan alışveriş yapmıyorum az önce pahalı deyince biri aklıma geldi de antifenomen0000 ezahat Emirhan diye bir sayfa var 93B takipçili bı bakın oraya inanılmaz emek yiyor o yüzden sadece yorum bakıp satıcının kendi sitesinden instagrami dan fln almaya çalışıyorum

aiyy gözün aydın ohh çok şükür

benimki de bi tek sıkıştırınca tepki veriyo başka da pas vermiyo
Çok teşekkür ederim canim benim sıkıştırınca arada tatlı yiyince gecede sola yatınca ittiriyor yerim onları beeenn adamlar ana karnında böyle yahu ittire sıkıştıra sevdiriyor

Ay atsana hangi makineyi aldın memnunmusun evet ben bı kere 250 TL lik elektronik aldım gümrükte 300 kusur çıktı vergisi toplam 600 TL oluyordu yani vermicem ya geri gönderin dedim yok o senin vergi borcun ödemek zorundasin dediler o gündür bidaha alamadım emin olamadığımız icin

Delonghi 685 e olması lazımdı kodu espresso makinesi. Aslında kullananlar memnun da biz henüz pek kullanamadık neden dersen ürün geldiğinde denedik bir süre sonra su haznesi alttan akıtma yapıyordu servise gönderdik yurtdışından parça mı ne bekliyorlarmış conta sorunu varmış yılbaşından sonra dediler hala bekliyoruz. Yorumlara bakarak almıştık amazonla iletişime geçtik hemen zaten memnun kalmadıysanız iade edin iade edin dediler dolar kurundan dolayı asla iade etmek istemedim açıkçası sonra da servise yönlendirdiler bakalım şansıma bana denk geldi herhalde açıkçası bizim aldığımız ay çok indirim vardı çok alan oldu çatır çatır kullanıyorlardır hamileliğime denk geldi iyi ki ondan şuan pek aramıyorum makineyi bakalım çözülecek inşallah diye umuyorum.

Maşallah bebişine de sana daCanım neden 1 hafta geri gelişimi dr mu söyledi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…