Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Canım niçin kızdı? Hareketlerini hissetmediğini söylemediğin için mi orayı anlamadım. İyi olmanıza sevindim

Buda ne doktormuş yaaa daha içinde uyuyan hareket etmeyen bebekler bile varyaniii şaşırdım doktorun öyle kızmasına

Harikalar kuzum, güle güle kullansın bebiş.

.

İyi olmana çok sevindim canım. Allah esirgesin.
Heh gir kanımıza .çok iyi yapmışsın canım güle güle kullan .
Ahaa kanmı geleyy kızzz aâ
Valla ablamda öyle olmuştu hatta nişan kanı mi ne diyorlar

Ay iyi olmanıza sevindim yaaa

Buda ne doktormuş yaaa daha içinde uyuyan hareket etmeyen bebekler bile varyaniii şaşırdım doktorun öyle kızmasına
2. gebelikler erken hissediliyor soruyordu hareket ediyor mu diye kontrolde ondan canım. Akşamki dr da pek hareket etmiyor dedi bastırıyor cihazla bana mısın demiyor:) Napsın çocuk ablası akşama kadar göbeğimin üzerinde zıplıyor annesi hiç dinlenemiyor ki

Reactions: Jou
2. gebelikler erken hissediliyor soruyordu hareket ediyor mu diye kontrolde ondan canım. Akşamki dr da pek hareket etmiyor dedi bastırıyor cihazla bana mısın demiyor:) Napsın çocuk ablası akşama kadar göbeğimin üzerinde zıplıyor annesi hiç dinlenemiyor ki

Ooo, çok iyiymiş tanıdık olması canım.

Randevu aldın mı peki?

.

Ooyyy yerimm onunn totosunu emiiii
Evett ikinci gebeliklerde erken hissediliyor

Ay bana da hemen numarasını verdi, whatsapptan yazışıyoruz.

Öğretmenler günümü bile kutladı.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…