Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ayyyy Allah gerçeğe çevirsin rüyanı canim. Sağlıkla alalım hepimiz kucaklarımıza .

Sende 3 hafta sonra başlarsın çırpınışları oynasmalari hissetmeye içinde kuzum. Hiç morel bozma daha 15 erken sayılır .

baldan_madam kuzum nasıl oldu oğluşun düştümü ateşi
Kuzum sağol salı akşamı çıktık hastaneden. Çok şükür birtek öksürük kaldı. Ateş düştü ya gerisi geçer artık
Ama daha hastaneden çıkamadan ben hasta oldum. 2 gündür o kadar kötüyüm ki. Arada ateşim çıkıyor. Bütün etlerim kemiklerim acıyor. Çıkmadan dra gittim influenza ve covid testleri negatif çıktı. Ama şuan çok sayıda farklı viral enf. var hangisi bilemiyoruz dedi. Felaket de baş ağrım var. Sadece tuvalete kalkabildim 2 gündür. Diyorum ki bulut olsa da üstüne yatsam hiçbiryerim acımasa.

Mesajlarınız için teşekkür ederim kızlar
Siz nasılsınız herşey yolunda mı?

Kanaması olan arkadaşlardan güzel haberleri aldık mı?
ayaza yazdı mı?
Hep aklımdasınız ama o kadar kötü durumdayım ki arada açıp okuyamadım bile.

Bal madam geçmiş olsun kuzum ya . Çocuğunla birlikte bol bol vitaminli beslenmeye dikkat et Allah esirgesin canım.
Ayaza en son kendimi kitap ve hobi işlerine verdim demişti. İnşallah herşey yolundadir .
O gün benimde aklıma gelmiştin ama bu bebe bende hafıza zayıflığına sebep oldu sanırım . Sen iyi ol da aramıza dinç bir şekilde yeniden gel canım. Allah a emanet . Tereyağ pekmez ikilisini de unutma

Sağol canım
Teşekkürler kalkınca yapayım hemen çok iyi oldu hatırlattığın
Çok öksürüyorum öksürmekten de korkuyorum. Yapayım ben de

ben de aşı olduğumda vurulur vurulmaz parol alıcam

vurulduğum dozlarda birinde almış birinde almamıştım, aldığımda kolumda falan da hiç ağrı hissetmemiştim

Son düzenleme:
4 ayda 4 kilo, gayet istikrarlı.

.
umarım böyle devam eder :)
ooooyyyy çok şükür hep böyle güzel haberler ile dolsun burası :)
Çok mantıklı.

Ben doktorun tarttığını saymıyorum, üzerimde kıyafetlerim çizmelerim.

Orda sadece artış önemli doktorlar için.

.
ben doktorun orada tartılırken ayakkabımı çıkartıyorum fazla çıkmasın diye hahahaha :)
170 boyum var 70 ile hamile kaldım ideal kilom 60
dün tartıldığım da 74,00düm bugün tartıldım 74,200
başımı alıp nerelere gidem
saygılar :) :)
Canım bana da idrara sıkışıksın dedi ama hiç sıkışık değildim yani
Bazen çok sıkışık oluyorum gidiyorum azcık
Hamilelikte idrar kesesinin ayarları da biraz bozuluyor galiba
ayyy gece 3 kere net çişe kalkıyorum yıldım artık :)

Hareket ettiğinde de ağrı oluyo bende. Elini karnına koyuyor musun gün boyu?

Özellikle ağrı olduğunda.

Bu arada ne iyi dedin, ben magnezyum içmeyi unuttum bugün.

.
yaaa ben bebemi hala hissetmiyorum.
ara da böyle göbişim zonk zonk ediyor ağrı oluyor sonra geçiyor.
o zaman mı acaba hissetmiş oluyorum dersiniz
@karaca3443 de sabah kahvaltıda okurken kıkır kıkır gülüyorum demişti akşam yazılanlar için
Duygu sabah okursun sana da selam olsun
şimdi 2 tane duygu var karaca da duygu :) bana da selam söylemiş olabilir misin bilememdim üzerime alındım :) ben de sabahları okuyorum çünkü eve gittiğim de telefonu çok elime almak istemiyorum :) :)
yazılanlara o kadar güldüm ki dün akşam herkes formundaymış hahahaha :)
çok geçmişler olsun kuzum
tereyağ ve pekmez cidden mucizeviiiii
ben ilk başta kullanmıştım hiç öksürük bile yaptırmadı sağolsun :)

Günaydınnn..
Bende öyle düşünüyorum ama. Bİr sağlık ocağına gidip baktıracağım yine de aklında kalmasın
Evet erkenden de başlanabiliyor onu da baktıracağım cnm doktor bakalım ne diyecek saol

bu arada dün akşam alışverişe gittik hiç bir şey bulamadım geri geldim eve :)
kaç gündür dışardayız valla içim şişti sabahları kalkamıyorum yataktan :)
normalde bu akşam başka avm ye gidelim diye konuştuk dün. ama sabah kalktığım da yatakta doğrulmuş hayatı sorguluyordum. eşim bence gitmeyelim bu akşam dinlenelim dedi :)
ben hayatımda böyle güzel bir fikir duymadım dedim :)
bu akşam ki planım eve gidip yemek yapıp yemekten sonra çayımı alıp koltuğa geçip uzanmak ve orada uykuya kalmak :) :) :)

Cnm gelmiş geçmiş olsun inşallah..böyle devam etsin artmasın

Ben perşembe günü kontrole giderken birebir aynı kasık ağrısını yaşadım, doktorum ultrasonda baktığında bebeğin ayaklarının tam da orada olduğunu söyledi, muhtemelen otururken sıkıştırıyor seni dedi:) sizin de öyle bir şeydir bence merak etmeyin, zaman zaman olup geciyor, minnaklar büyüyor, yerleri daraliyor nassın kuzucular
Aldığımız araba bu.

Eki Görüntüle 2982531

Kardeşimden geleceklerle bu set tamamlanmış olacak.

Eki Görüntüle 2982532

.
Tatlim çok güzel güle güle kullansın bebisin insallah❤

İlk resimdeki Goodyear plus i biliyorum sadece , kimde gördüysem çok memnun. Eğer arabam olmasaydı kesin kabin tip alırdım bende
Çok çok geçmiş olsun, hayirlisiyla şu ocak şubat mart aylarını bir atlatsak hastalıklar da hafifleyecek. Herkes hasta, koşuyoruz hastaneye kovid mi diye hep negatif ama ilginç bir hastalık, normalden farklı ve ağrılı seyrediyor gördüğüm kadarıyla birçok kişide. Dikkat edin kendinize

Hastaneden çıkmanıza çok sevindim..çok şok geçmiş olsun koşa sürede sende iyileşirsin inşallah

Gördüm görmez olur muyum sabahtan beri alsam mı almasam mı die bakıyorum karar veremedim millaya göre fiyatı çok geldi
Evet bencede millaya göre çok ama kupon yükleniyor arada onları takip etmek lazım sanırım bende lacivertini alacağım
Ahahahh sıkıntı yok anlaşılıyor. Sabah bende kızkardeşime atarken Hande diyeceğime Bensu dedim
Tek ben değilmişim demek ki

sana da selam olsun kuzum

Reactions: kdv
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…