- 28 Eylül 2021
- 1.411
- 3.503
- 53
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #28.621
Ayyyy Allah gerçeğe çevirsin rüyanı canimGünaydın kızlar
Ben de bebişimi hareketlerini hissedebilsem keşke. Erken tabi bizim için hatta okudum hep 20li haftaları bulabilir yazmışlar.
Ama özlüyor insan ultrasona girmeye daha 9 gün var
Ben dün gece rüyamda doğum yapmıştım kucağımdaydı bebişim ay çok güzeldi
Sende 3 hafta sonra başlarsın çırpınışları oynasmalari hissetmeye içinde kuzum. Hiç morel bozma daha 15 erken sayılırGünaydın kızlar
Ben de bebişimi hareketlerini hissedebilsem keşke. Erken tabi bizim için hatta okudum hep 20li haftaları bulabilir yazmışlar.
Ama özlüyor insan ultrasona girmeye daha 9 gün var
Ben dün gece rüyamda doğum yapmıştım kucağımdaydı bebişim ay çok güzeldi
Kuzum sağolbaldan_madam kuzum nasıl oldu oğluşun düştümü ateşi
Bal madamKuzum sağolsalı akşamı çıktık hastaneden. Çok şükür birtek öksürük kaldı. Ateş düştü ya gerisi geçer artık
Ama daha hastaneden çıkamadan ben hasta oldum. 2 gündür o kadar kötüyüm ki. Arada ateşim çıkıyor. Bütün etlerim kemiklerim acıyor. Çıkmadan dra gittim influenza ve covid testleri negatif çıktı. Ama şuan çok sayıda farklı viral enf. var hangisi bilemiyoruz dedi. Felaket de baş ağrım var. Sadece tuvalete kalkabildim 2 gündür. Diyorum ki bulut olsa da üstüne yatsam hiçbiryerim acımasa.
Mesajlarınız için teşekkür ederim kızlar
Siz nasılsınız herşey yolunda mı?
Kanaması olan arkadaşlardan güzel haberleri aldık mı?
ayaza yazdı mı?
Hep aklımdasınız ama o kadar kötü durumdayım ki arada açıp okuyamadım bile.
Sağol canımBal madamgeçmiş olsun kuzum ya . Çocuğunla birlikte bol bol vitaminli beslenmeye dikkat et Allah esirgesin canım.
Ayaza en son kendimi kitap ve hobi işlerine verdim demişti. İnşallah herşey yolundadir.
O gün benimde aklıma gelmiştin ama bu bebe bende hafıza zayıflığına sebep oldu sanırım. Sen iyi ol da aramıza dinç bir şekilde yeniden gel canım. Allah a emanet . Tereyağ pekmez ikilisini de unutma
Hayırlı sabahlar kızlar.
Şimdi dahil 3 kere uyandım gece, çok değil ama halsizlik aynen devam.
Her uyandığımda ateşimi ölçtüm, 37’ye çok yakın.
Normalde 36 civarı olur benim.
37’yi geçtiği an parolu almaya karar verdim.
Aşı olacaklara tavsiyemdir, ateş ölçer ve parol edinmeden aşı olmayın.
.
umarım böyle devam eder :)4 ayda 4 kilo, gayet istikrarlı.
.
ooooyyyy çok şükür hep böyle güzel haberler ile dolsun burası :)Selam kızlar anca girebildimminnoş oglusumu gördüm şükür iyiydi doktorda ıstatistik veri o gayet iyi dedi. Inşallah sağlıkla gelsin tüm bebişkolar bu arada 1.5 haftadır falan hissediyorum otururken şöyle azıcık sikistiriyorum piti piti ittiriyor şimdide teyzoş ve kardeşlerine el sallıyor kuduruk oglum
ben doktorun orada tartılırken ayakkabımı çıkartıyorum fazla çıkmasın diye hahahaha :)Çok mantıklı.
Ben doktorun tarttığını saymıyorum, üzerimde kıyafetlerim çizmelerim.
Orda sadece artış önemli doktorlar için.
.
170 boyum var 70 ile hamile kaldım ideal kilom 60Ay ben dee hatırlarsanız o kadar takmışım ki kafama 23 kilo birden almıştım rüyamda hahaha
Hamileliğimi öğrendikten sonra diyetisyene gittim ki ilk 3 ay sağlıklı besleneyim kilo vermeyeyim ama fazla da almayayım diye 67 ile hamile kalınca doğal olarak amma velakin bulantılardan sağlıklı beslenmek mi o da hayal olduBebek yukarı çıkmaya başladı galiba öyle şişlik daralma hissediyordum ki geçen sabah tartılayım çok aldım mı dedim 1 kilo bile almamışım neredeyse. Kilo elbet verilir sağlıklı olsun yeter ki bebelerimiz ama ilk zamanlarda pat diye şişmek istemedim evlenince 10 kilo alan biri olarak söylüyorum bunu imzamda da artık kilo almaya başlayacakmışım yazıyor hadi inşallah Ama zayıf hamile kalanlara da özenmiyorum desem yalan olur mesela rollercoaster 4. mü 5. ayında mı ne artık ( o konulara girmeyelim ) haaala benim ideal kilomda olmasına gıpta etmeyeyim de ne yapayım maşallah diyorum
ayyy gece 3 kere net çişe kalkıyorum yıldım artık :)Canım bana da idrara sıkışıksın dedi ama hiç sıkışık değildim yani
Bazen çok sıkışık oluyorum gidiyorum azcık
Hamilelikte idrar kesesinin ayarları da biraz bozuluyor galiba
yaaa ben bebemi hala hissetmiyorum.
Hareket ettiğinde de ağrı oluyo bende. Elini karnına koyuyor musun gün boyu?
Özellikle ağrı olduğunda.
Bu arada ne iyi dedin, ben magnezyum içmeyi unuttum bugün.
.
şimdi 2 tane duygu var karaca da duygu :) bana da selam söylemiş olabilir misin bilememdim üzerime alındım :) ben de sabahları okuyorum çünkü eve gittiğim de telefonu çok elime almak istemiyorum :) :)@karaca3443 de sabah kahvaltıda okurken kıkır kıkır gülüyorum demişti akşam yazılanlar için
Duygu sabah okursun sana da selam olsun
çok geçmişler olsun kuzumKuzum sağolsalı akşamı çıktık hastaneden. Çok şükür birtek öksürük kaldı. Ateş düştü ya gerisi geçer artık
Ama daha hastaneden çıkamadan ben hasta oldum. 2 gündür o kadar kötüyüm ki. Arada ateşim çıkıyor. Bütün etlerim kemiklerim acıyor. Çıkmadan dra gittim influenza ve covid testleri negatif çıktı. Ama şuan çok sayıda farklı viral enf. var hangisi bilemiyoruz dedi. Felaket de baş ağrım var. Sadece tuvalete kalkabildim 2 gündür. Diyorum ki bulut olsa da üstüne yatsam hiçbiryerim acımasa.
ayaza yazdı mı?
Günaydınnn..gözünAydın canım çok sevindim. Bebisinin sağlıklı olmasına. Kan sekerin kesinlikle yemekten sonra olduğu iicn yüksek çıkmıştır.
Bebekler 7. Ayda daha çok magnezyum çekiyorlarmis ama vücutta eksikliği söz konusuysa ağrı olabilir.
Cnm gelmiş geçmiş olsun inşallah..böyle devam etsin artmasınHayırlı sabahlar kızlar.
Şimdi dahil 3 kere uyandım gece, çok değil ama halsizlik aynen devam.
Her uyandığımda ateşimi ölçtüm, 37’ye çok yakın.
Normalde 36 civarı olur benim.
37’yi geçtiği an parolu almaya karar verdim.
Aşı olacaklara tavsiyemdir, ateş ölçer ve parol edinmeden aşı olmayın.
.
Ben perşembe günü kontrole giderken birebir aynı kasık ağrısını yaşadım, doktorum ultrasonda baktığında bebeğin ayaklarının tam da orada olduğunu söyledi, muhtemelen otururken sıkıştırıyor seni dedi:) sizin de öyle bir şeydir bence merak etmeyin, zaman zaman olup geciyor, minnaklar büyüyor, yerleri daraliyor nassın kuzucularKızlar bugün sabahtan beri kasık ağrım oldu halen daha devam ediyor.arada azaldı ama hiç geçmedi,iğne batması gibi ha geçti geçecek dedim geçmedi acile geldim.kan da idrarda birşey çıkmadı.
bebeği kontrol etti kalp atışı gayet iyi
Rahim ağzı uzunluğuda gayet iyi dedi..
Dün ve önceki gün biraz yordum kendimi onu söyledim ondan olabilir dedi..
İshal mi olacaksın acaba diye bana sordu
Birde magnezyum yazdı ağrılarını alır dedi..(sizce magnezyum eksikliğiyle alakalı olabilir mi)
Birde 14 gün önce kahvaltıdan 3 saat sonra şekere bakılmıştı rutin kan tahlilinde 70 çıktı
Bugün masadan kalktım gittim 40 dk sonra kan verdim şeker 175 çıktı. bir açlık tokluk baktır yanlışlıkda olabilir dedi.(direk yemekten sonra verdiğim için çok çıkmış olabilir mi)
Birde muayene ederken idrara çok sıkışıksın dedi eve geldim azıcık idrar çıktı şimdi buna taktım ya neden öyle gördü usg deacaba gaz vardı da öyle mi gördü
Tatlim çok güzel güle güle kullansın bebisin insallah❤Aldığımız araba bu.
Eki Görüntüle 2982531
Kardeşimden geleceklerle bu set tamamlanmış olacak.
Eki Görüntüle 2982532
.
İlk resimdeki Goodyear plus i biliyorum sadece , kimde gördüysem çok memnun. Eğer arabam olmasaydı kesin kabin tip alırdım bendeBende bebek arabasını Chicco alıcam ama iki model arasında çok kararsız kaldım biri goodyplus diğeri multiride hatta Duo kwik one da olabilir.Tercihiniz olursa yazabilirsiniz
En İyi Bebek Arabası Modelleri ve Fiyatları - Chicco
Bebek arabası fiyatları arasından bütçenize uygun modellere göz atabilir, baston bebek arabası, ikiz bebek arabası ve pusetler arasından seçimizi yapabilirsiniz.www.chicco.com.tr
Üçlü Seyahat Sistem Bebek Arabası Modelleri ve Fiyatları | Chicco
Üçlü seyahat sistem bebek arabası setleri arasından bütçenize uygun modellere göz atabilir, chicco.com.tr ayrıcalığı ile online alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz.www.chicco.com.tr
Çok çok geçmiş olsun, hayirlisiyla şu ocak şubat mart aylarını bir atlatsak hastalıklar da hafifleyecek. Herkes hasta, koşuyoruz hastaneye kovid mi diye hep negatif ama ilginç bir hastalık, normalden farklı ve ağrılı seyrediyor gördüğüm kadarıyla birçok kişide. Dikkat edin kendinizeKuzum sağolsalı akşamı çıktık hastaneden. Çok şükür birtek öksürük kaldı. Ateş düştü ya gerisi geçer artık
ayaza yazdı mı?
Hastaneden çıkmanıza çok sevindim..çok şok geçmiş olsun koşa sürede sende iyileşirsin inşallahKuzum sağolsalı akşamı çıktık hastaneden. Çok şükür birtek öksürük kaldı. Ateş düştü ya gerisi geçer artık
ayaza yazdı mı?
Heee kızz galibaaTam kız göbüşü diyorsun.
Evet, dii mi?
İnşallah daha fazla bekletmez.
.
Evet bencede millaya göre çok ama kupon yükleniyor arada onları takip etmek lazım sanırım bende lacivertini alacağımGördüm görmez olur muyum sabahtan beri alsam mı almasam mı die bakıyorum karar veremedim millaya göre fiyatı çok geldi
Tek ben değilmişim demek kiAhahahh sıkıntı yok anlaşılıyor. Sabah bende kızkardeşime atarken Hande diyeceğime Bensu dedim
Görnüştüm bunlarıKızlar ben yine bişeyler aldım çocukumaa
Sözde biraz ilerleyince alıcaktım yok arkadaş dayanamıyorumaldıklarımı atıyorum
umarım böyle devam eder :)
ooooyyyy çok şükür hep böyle güzel haberler ile dolsun burası :)
ben doktorun orada tartılırken ayakkabımı çıkartıyorum fazla çıkmasın diye hahahaha :)
170 boyum var 70 ile hamile kaldım ideal kilom 60
dün tartıldığım da 74,00düm bugün tartıldım 74,200
başımı alıp nerelere gidem
saygılar :) :)
ayyy gece 3 kere net çişe kalkıyorum yıldım artık :)
yaaa ben bebemi hala hissetmiyorum.
ara da böyle göbişim zonk zonk ediyor ağrı oluyor sonra geçiyor.
o zaman mı acaba hissetmiş oluyorum dersiniz
şimdi 2 tane duygu var karaca da duygu :) bana da selam söylemiş olabilir misin bilememdim üzerime alındım :) ben de sabahları okuyorum çünkü eve gittiğim de telefonu çok elime almak istemiyorum :) :)
yazılanlara o kadar güldüm ki dün akşam herkes formundaymış hahahaha :)
çok geçmişler olsun kuzum
tereyağ ve pekmez cidden mucizeviiiii
ben ilk başta kullanmıştım hiç öksürük bile yaptırmadı sağolsun :)
Kızlar ben yine bişeyler aldım çocukumaa
Sözde biraz ilerleyince alıcaktım yok arkadaş dayanamıyorumaldıklarımı atıyorum
Görnüştüm bunları
Güle güle giysinn ooyy
Aminnn tüm bebişlerimizz sağlıkla giysinler aldıklarımızı çok aminsağlıkla giysin minik kuş
Amin insallahh kuzumm bende saha baslamadım kıyafetlereAminnn tüm bebişlerimizz sağlıkla giysinler aldıklarımızı çok amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?