Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Merhaba kızlar Rabbim sağlıcakla kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallah bende 9+2 haftalık hamileyim. Ramzi teorisinden anlayanız var mı acaba 6+4 teki ultrason fotoğrafından bilebilir misiniz? Ben çok anlamadım da kız mı erkek mi sizce? insan merak ediyor işte

Eklentiler

• Screenshot_20220106-101641_Gallery.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 56
Amin insallahh kuzumm bende saha baslamadım kıyafetlere

Ay sağdaki harika ben de bir an önce başlamak istiyorummmmmmm
Şuan indiirm var kızçeler normalde bu fiyatlara bu markalardan asla bulamayız bakın bi derim hele kızı olcqk olan varsa koşup depar atsın efso şeyler var efsooo bakarken ağzımın suyu aktı vallla onlara bakarken içimden mecbur 2. Yi yapıcaz dedim

Vallahaa hele bi kız olsun varyaaa kocamm battıı heptenn

Benim erkek canım can düşündük henüz net değil ama eşim çok can istiyor. Erkek ismi de kızlar gibi değil ki seçenek çok yok. Kızlarda bir sürü

Gecmıs olsun cnm bir gün biraz böyle yapar geçer bol bol dinlen

hayırlı olsun öncelikle

Ramzi de tam net %100 değil bu başlıkta biz ne sonradan değişen cinsiyetler gördük

sağlıkla gelsin minik kuş

kızlar hellooo

annişim döktürmüş
cinsiyet belli olmadığı için sarıdan devam
indirimlerde benimde gözüm kalıyor da yapacak birşey yok az daha büyüsün
evde sadece annem çeyizime bebek yorgan yastığı koymuştu birde daha hamile değilken beyaz bebek şapkası örmüştü bebeğin mayası olsun al eve koy demişti
İki parça eşyası var minnoşumun şimdilik

Benim erkek canım can düşündük henüz net değil ama eşim çok can istiyor. Erkek ismi de kızlar gibi değil ki seçenek çok yok. Kızlarda bir sürü
bende hep kız hissediyordum hala öyle ama erkeğe benziyor dedi. kıza odaklanınca isim bile düşünmemiştik. biraz zorlandık. şimdi iki isim de hazır hangisi gelirse gelsin

yaaa böyle görünce bizimkilerin hala haberi olmadığı aklım geldi ay hahahahaha

karından bakıldıysa bebek sağ tarafa doğru duruyosa kız, solda duruyosa erkek

bu karından mı yoksa vajinal mi

yaaa böyle görünce bizimkilerin hala haberi olmadığı aklım geldi ay hahahahaha
yaa biz hemen söyledik memlekete gitmiştik zaten ultrasyon fotosunu anneme gösterip torunun fotoğrafını gönderdi anneannesi demiştim annem çok sevinmişti
siz neden söylemediniz kaç haftalık oldu

Ayy Allamm battaniyeyi de mi dikmiş kenarları falan

sağlıkla giysin tontişko

Geçmiş olsun en azından hastane durumu bitmiş oldu covid dısındada çok fazla gribal enfeksiyon dolaşıyor dikkat et kendine dinlen bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…