- 19 Ocak 2021
- 3.194
- 5.021
- 108
- 36
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #28.661
Ay cnm dün hiç geçmedi..bugün de devam ediyor halen öyle geçici ya da bir ki saatlik bir durum değil yani bugün doktoruma arayacağım bakalım ne diyecekBen perşembe günü kontrole giderken birebir aynı kasık ağrısını yaşadım, doktorum ultrasonda baktığında bebeğin ayaklarının tam da orada olduğunu söyledi, muhtemelen otururken sıkıştırıyor seni dedi:) sizin de öyle bir şeydir bence merak etmeyin, zaman zaman olup geciyor, minnaklar büyüyor, yerleri daraliyor nassın kuzucular
Karından bakıldı.karından bakıldıysa bebek sağ tarafa doğru duruyosa kız, solda duruyosa erkek
bu karından mı yoksa vajinal mi
16.hafta isliyoruzyaa biz hemen söyledik memlekete gitmiştik zaten ultrasyon fotosunu anneme gösterip torunun fotoğrafını gönderdi anneannesi demiştim annem çok sevinmişti
siz neden söylemediniz kaç haftalık oldu
Oyy çok tatlı güle güle giysin inşallah bende dayanamıyorum ama haftaya kdr beklicemKızlar ben yine bişeyler aldım çocukumaa
Sözde biraz ilerleyince alıcaktım yok arkadaş dayanamıyorumaldıklarımı atıyorum
evet kumaşları alıyoruz annişim dikiyorAyy Allamm battaniyeyi de mi dikmiş kenarları falan
sağlıkla giysin tontişko
Karından bakıldı.
anladım canım siz nasıl rahat edecekseniz en mutlu anne kafası rahat anne16.hafta isliyoruzya benim ablam çok sıkıntılı gebelik geçirdi 2 kez düşük yaptı. bizimkiler bu konularda çok hassas. ay aman oturma kalkma ablana öyle oldu onu yeme öyle oturma ablan gibi olacak falan filan.. bende emir altında kalmayı sevmiyorum. her kafadan bir ses kaynana falan hiç uğraşamayız diye. rahat bir gebelik geçirmek istiyorum koca karı lafları hurafeler bitmiyor huzursuz olmak istemiyoruz. cinsiyet kesinleştikten sonra düsünüyorduk ama göbüş bile büyümemiş mart nisan desem mi diyorum bile
evet kumaşları alıyoruz annişim dikiyor
maşallah çok becerikli maharetli kadındır hiç çekmemişiz iki kız kardeşiz yok yani elimize bile yakışmıyor
sağol canım daha güzelleri sizin bebişkoların olsun
TebriklerMerhaba kızlar Rabbim sağlıcakla kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallahbende 9+2 haftalık hamileyim. Ramzi teorisinden anlayanız var mı acaba 6+4 teki ultrason fotoğrafından bilebilir misiniz? Ben çok anlamadım da kız mı erkek mi sizce? insan merak ediyor işte
2631513 su koddaki kıyafete bak aşık olursun foto atamıyorum trendyolll <3Kızlar ben yine bişeyler aldım çocukumaa
Hahah yok yok sağlıklı olsunda kız erkek farketmiyor sadece meraksanki sola yerleşmiş gibi kızlar daha iyi bilir ama benim anladığım erkek
ama bak tekrar hatırlatayım, başlarda burası erkek anası kaynıyordu sonra sonuçlar geldikçe kızlar atağa geçtio yüzden şartlama sakın kendini, bende de erkek çıktı, benimki doğru çıktı ama yanıldığı da oldu
tekrar sağlıkla gelsin
Nasip artıkTebrikleryüzde yüz tutan bi teori değil cin takvimi gibi
hep bi acaba erkek mı kız mı diye bekleyeceksin ben daha hala bekliyorum mesela
YaAy bi bu yoruma bak bi de benimkineMy-little-bird
Kendimden utandım resmen.
Geriden geldiğim için bunu şimdi okuyorum.
.
Bol giymedikçe anlaşılmaması imkansız artıkBenimde göbek iyiden arttı yüzde pek yok da
Yiaaaa hıçkırık nedir çok komik değil miBu hafta için de hıçkırıklarını hissedeceksiniz demiş, bakalım hissedecek miyim
amniyon sıvısını yuttuğu için hıçkıracakmış
hey Allam yaa
Hayırlı olsun canım güzel güzel gezersiniz ohAldığımız araba bu.
Eki Görüntüle 2982531
Kardeşimden geleceklerle bu set tamamlanmış olacak.
Eki Görüntüle 2982532
.
Ay evet soru listesi yapıyorum ben de yoksa kafa gidiyor doktorun yanındaAnladım cnm..
Bugün cinsiyetve plesentanın nerede olacağını soracaktım ama stresten unuttum
Detaylı için soru listesi oluşturacağım şimdiden
Aklımızda olsunHayırlı sabahlar kızlar.
Şimdi dahil 3 kere uyandım gece, çok değil ama halsizlik aynen devam.
Her uyandığımda ateşimi ölçtüm, 37’ye çok yakın.
Normalde 36 civarı olur benim.
37’yi geçtiği an parolu almaya karar verdim.
Aşı olacaklara tavsiyemdir, ateş ölçer ve parol edinmeden aşı olmayın.
.
15+6Çiçekler günaydınnnn
kaçıncı haftadasınız?
Minnoşların hareketlerini hissetmeye başlayan var mı?
Canım benimKuzum sağolsalı akşamı çıktık hastaneden. Çok şükür birtek öksürük kaldı. Ateş düştü ya gerisi geçer artık
Ama daha hastaneden çıkamadan ben hasta oldum. 2 gündür o kadar kötüyüm ki. Arada ateşim çıkıyor. Bütün etlerim kemiklerim acıyor. Çıkmadan dra gittim influenza ve covid testleri negatif çıktı. Ama şuan çok sayıda farklı viral enf. var hangisi bilemiyoruz dedi. Felaket de baş ağrım var. Sadece tuvalete kalkabildim 2 gündür. Diyorum ki bulut olsa da üstüne yatsam hiçbiryerim acımasa.
Mesajlarınız için teşekkür ederim kızlar
Siz nasılsınız herşey yolunda mı?
Kanaması olan arkadaşlardan güzel haberleri aldık mı?
@ayaza yazdı mı?
Hep aklımdasınız ama o kadar kötü durumdayım ki arada açıp okuyamadım bile.
Allahım bunları giyecek de nasıl ısırmadan duracaksın peki anlatsana birazKızlar ben yine bişeyler aldım çocukumaa
Alırsan deneyince bize de söyler misin nasıl duruyorEvet bencede millaya göre çok ama kupon yükleniyor arada onları takip etmek lazım sanırım bende lacivertini alacağım
Tek ben değilmişim demek ki
EvetBenim erkek canım can düşündük henüz net değil ama eşim çok can istiyor. Erkek ismi de kızlar gibi değil ki seçenek çok yok. Kızlarda bir sürü
Yerim yaaa minik civcivkızlar hellooo
Eki Görüntüle 2982627 Eki Görüntüle 2982628
annişim döktürmüş
cinsiyet belli olmadığı için sarıdan devam
indirimlerde benimde gözüm kalıyor da yapacak birşey yok az daha büyüsün
evde sadece annem çeyizime bebek yorgan yastığı koymuştu birde daha hamile değilken beyaz bebek şapkası örmüştü bebeğin mayası olsun al eve koy demişti
İki parça eşyası var minnoşumun şimdilik
Sabır taşı mısın mübarekyaaa böyle görünce bizimkilerin hala haberi olmadığı aklım geldi ay hahahahaha
Ağrı gibi mi desem böyle bi ete dokunma acısı olur ya tarif edemiyorum ondan oluyo bana da 15+6 dayım.Kızlarr bugece baya bianda sağ kasığım acayip ağrıdı ve kasıldıı sonra geçtii uykumdan uyandırdıdı bizimm uşak varmı aramızda böyle olan hiç16haftalık varmı aramızda
Evet bende bayıldımmAy şu gapin bodysuitlerine bayılıyorum ya. Çook güzeller. Sağlıkla kullansın
Bende detaylı ultrasonu bekliyim sonra başlarım hazırlıklaea diyordum ama son1 hafta kalınca dayanamadımOyy çok tatlı güle güle giysin inşallah bende dayanamıyorum ama haftaya kdr beklicem
Ayy bende çok beğendim2631513 su koddaki kıyafete bak aşık olursun foto atamıyorum trendyolll <3
Bende bugün gidecektim aslında hatta doktoruma da sordum 16 dan sonra vurdurabilirsin dedi. Ama burada herkese 20 demişler tereddüt etmiştim, peki kalp sesini de dinlediler mihanımlar günaydın, bende bugün kad-idrar tahlillerimi yaptırdım. Kalp atışına göre de 16. Haftadan sonra tetanoz aşısını olabileceğimi söylediler. Onu da yaptırdım. Sizin de bilginiz olsun. 20. Hafta demiştim ama hayır 16dan sonra vuruyoruz dedi.
Onun gibi oldu benimde işte ama geçtiiYaSana da kocamannnn sarılıyorum kii
Bol giymedikçe anlaşılmaması imkansız artık
Yiaaaa hıçkırık nedir çok komik değil minasıl hissediliyor ki çok garip
Hayırlı olsun canım güzel güzel gezersiniz oh
Ay evet soru listesi yapıyorum ben de yoksa kafa gidiyor doktorun yanında
Aklımızda olsun
15+6Günaydın civcivimiz bende garip bişi oluyor hareket mi bilmiyorum böyle sızlama mı desem ağrı mı Desem tarifsiz bişi
Canım benimÇok geçmiş olsun dualarım seninle acil şifalar diliyorum
Allahım bunları giyecek de nasıl ısırmadan duracaksın peki anlatsana biraz
Alırsan deneyince bize de söyler misin nasıl duruyorbi triko etek almıştım ben kalçadan hoş durmamıştı biraz küçük kalça istiyor triko modeller diye bi daha almadım
Eveterkekte bence de seçenek az erkek olsaydı toprak koyacaktım
Yerim yaaa minik civcivGüle güle kullansın
Sabır taşı mısın mübarekçatlardım heralde
Ağrı gibi mi desem böyle bi ete dokunma acısı olur ya tarif edemiyorum ondan oluyo bana da 15+6 dayım.
Asla ısırmadan durmyacağım o kadar şey yaşadım ki onu beklerkennYaSana da kocamannnn sarılıyorum kii
Bol giymedikçe anlaşılmaması imkansız artık
Yiaaaa hıçkırık nedir çok komik değil minasıl hissediliyor ki çok garip
Hayırlı olsun canım güzel güzel gezersiniz oh
Ay evet soru listesi yapıyorum ben de yoksa kafa gidiyor doktorun yanında
Aklımızda olsun
15+6Günaydın civcivimiz bende garip bişi oluyor hareket mi bilmiyorum böyle sızlama mı desem ağrı mı Desem tarifsiz bişi
Canım benimÇok geçmiş olsun dualarım seninle acil şifalar diliyorum
Allahım bunları giyecek de nasıl ısırmadan duracaksın peki anlatsana biraz
Alırsan deneyince bize de söyler misin nasıl duruyorbi triko etek almıştım ben kalçadan hoş durmamıştı biraz küçük kalça istiyor triko modeller diye bi daha almadım
Eveterkekte bence de seçenek az erkek olsaydı toprak koyacaktım
Yerim yaaa minik civcivGüle güle kullansın
Sabır taşı mısın mübarekçatlardım heralde
Ağrı gibi mi desem böyle bi ete dokunma acısı olur ya tarif edemiyorum ondan oluyo bana da 15+6 dayım.
Benimde oluyor canım resmen etim acıyor hatta başka sancılarım da oluyor ama artık kafama takmamayi öğrendim normal olduğuna yormaya çalışıyorum herkeste oluyor sanırımOnun gibi oldu benimde işte ama geçtii
Merka ettim varmı yaşayan diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?