Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ay cnm dün hiç geçmedi..bugün de devam ediyor halen öyle geçici ya da bir ki saatlik bir durum değil yani bugün doktoruma arayacağım bakalım ne diyecek magnezyum başlatır belki

yaa biz hemen söyledik memlekete gitmiştik zaten ultrasyon fotosunu anneme gösterip torunun fotoğrafını gönderdi anneannesi demiştim annem çok sevinmişti
siz neden söylemediniz kaç haftalık oldu
16.hafta isliyoruz ya benim ablam çok sıkıntılı gebelik geçirdi 2 kez düşük yaptı. bizimkiler bu konularda çok hassas. ay aman oturma kalkma ablana öyle oldu onu yeme öyle oturma ablan gibi olacak falan filan.. bende emir altında kalmayı sevmiyorum. her kafadan bir ses kaynana falan hiç uğraşamayız diye. rahat bir gebelik geçirmek istiyorum koca karı lafları hurafeler bitmiyor huzursuz olmak istemiyoruz. cinsiyet kesinleştikten sonra düsünüyorduk ama göbüş bile büyümemiş mart nisan desem mi diyorum bile

Ayy Allamm battaniyeyi de mi dikmiş kenarları falan

sağlıkla giysin tontişko
evet kumaşları alıyoruz annişim dikiyor
maşallah çok becerikli maharetli kadındır hiç çekmemişiz iki kız kardeşiz yok yani elimize bile yakışmıyor
sağol canım daha güzelleri sizin bebişkoların olsun

Karından bakıldı.

sanki sola yerleşmiş gibi kızlar daha iyi bilir ama benim anladığım erkek

ama bak tekrar hatırlatayım, başlarda burası erkek anası kaynıyordu sonra sonuçlar geldikçe kızlar atağa geçti o yüzden şartlama sakın kendini, bende de erkek çıktı, benimki doğru çıktı ama yanıldığı da oldu

tekrar sağlıkla gelsin

anladım canım siz nasıl rahat edecekseniz en mutlu anne kafası rahat anne
ayy benim karnım kocaman oldu saklamakta zorlanıyorum işyerime daha bugün söylüycem hep bol giyiniyorum

al benden de o kadar bir gram çekmemişim el becerisinde

Tebrikler yüzde yüz tutan bi teori değil cin takvimi gibi
hep bi acaba erkek mı kız mı diye bekleyeceksin ben daha hala bekliyorum mesela

Kızlar hepinize dönemedim kusura bakmayın. Dün çok yorgundum o yüzden gitmedik hastaneye ayrı bir sancım da olmadı ama aklımda kalacak sanırım bugün akşam yemeginden sonra özel bir hastanenin aciline gidecek gibiyim kesin olmamakla birlikte. Nobetçi kadın dogumculari varmış bir görünürüm belki

Hahah yok yok sağlıklı olsunda kız erkek farketmiyor sadece merak amşn inşallah hepimizin çok teşekkür ederim

Ay bi bu yoruma bak bi de benimkine My-little-bird

Kendimden utandım resmen.

Geriden geldiğim için bunu şimdi okuyorum.

.
Ya Sana da kocamannnn sarılıyorum kii
Benimde göbek iyiden arttı yüzde pek yok da
Bol giymedikçe anlaşılmaması imkansız artık
Bu hafta için de hıçkırıklarını hissedeceksiniz demiş, bakalım hissedecek miyim

amniyon sıvısını yuttuğu için hıçkıracakmış
hey Allam yaa
Yiaaaa hıçkırık nedir çok komik değil mi nasıl hissediliyor ki çok garip
Aldığımız araba bu.

Eki Görüntüle 2982531

Kardeşimden geleceklerle bu set tamamlanmış olacak.

Eki Görüntüle 2982532

.
Hayırlı olsun canım güzel güzel gezersiniz oh
Anladım cnm..
Bugün cinsiyet ve plesentanın nerede olacağını soracaktım ama stresten unuttum
Detaylı için soru listesi oluşturacağım şimdiden
Ay evet soru listesi yapıyorum ben de yoksa kafa gidiyor doktorun yanında
Aklımızda olsun
Çiçekler günaydınnnn
kaçıncı haftadasınız?
Minnoşların hareketlerini hissetmeye başlayan var mı?
15+6 Günaydın civcivimiz bende garip bişi oluyor hareket mi bilmiyorum böyle sızlama mı desem ağrı mı Desem tarifsiz bişi
Canım benim Çok geçmiş olsun dualarım seninle acil şifalar diliyorum
Kızlar ben yine bişeyler aldım çocukumaa
Sözde biraz ilerleyince alıcaktım yok arkadaş dayanamıyorum aldıklarımı atıyorum
Allahım bunları giyecek de nasıl ısırmadan duracaksın peki anlatsana biraz
Evet bencede millaya göre çok ama kupon yükleniyor arada onları takip etmek lazım sanırım bende lacivertini alacağım

Tek ben değilmişim demek ki
Alırsan deneyince bize de söyler misin nasıl duruyor bi triko etek almıştım ben kalçadan hoş durmamıştı biraz küçük kalça istiyor triko modeller diye bi daha almadım
Benim erkek canım can düşündük henüz net değil ama eşim çok can istiyor. Erkek ismi de kızlar gibi değil ki seçenek çok yok. Kızlarda bir sürü
Evet erkekte bence de seçenek az erkek olsaydı toprak koyacaktım
Yerim yaaa minik civciv Güle güle kullansın
yaaa böyle görünce bizimkilerin hala haberi olmadığı aklım geldi ay hahahahaha
Sabır taşı mısın mübarek çatlardım heralde
Kızlarr bugece baya bianda sağ kasığım acayip ağrıdı ve kasıldıı sonra geçtii uykumdan uyandırdıdı bizimm uşak varmı aramızda böyle olan hiç 16haftalık varmı aramızda
Ağrı gibi mi desem böyle bi ete dokunma acısı olur ya tarif edemiyorum ondan oluyo bana da 15+6 dayım.

Ay şu gapin bodysuitlerine bayılıyorum ya. Çook güzeller. Sağlıkla kullansın
Evet bende bayıldımm
Oyy çok tatlı güle güle giysin inşallah bende dayanamıyorum ama haftaya kdr beklicem
Bende detaylı ultrasonu bekliyim sonra başlarım hazırlıklaea diyordum ama son1 hafta kalınca dayanamadım sağlıkla giysinler inşalllah
2631513 su koddaki kıyafete bak aşık olursun foto atamıyorum trendyolll <3
Ayy bende çok beğendim

Bende bugün gidecektim aslında hatta doktoruma da sordum 16 dan sonra vurdurabilirsin dedi. Ama burada herkese 20 demişler tereddüt etmiştim, peki kalp sesini de dinlediler mi

Onun gibi oldu benimde işte ama geçtii
Merka ettim varmı yaşayan diye

Asla ısırmadan durmyacağım o kadar şey yaşadım ki onu beklerkenn gelince ısıracağımm onuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…