Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
eşime geçen gün diyorum ben sen işteyken bebemi alır yürüyüşe çıkarım yazın mis gibi D vitamini alırız :)
Aynen inşallah sağlıklı doğsunlarda çıkarması kolay bende kendimi hayal ediyorum tek başıma parka gidemicem sanırım birini salıncağa bindirirken diğeri kendini kaydıraktan atar en iyisi dışardan göstermek yeterli

allah yardımcın olsun valla :)
senin ikisi de erkek demi.
bir ara birisi kız diyorduk sanki

senin işin hepimizden daha zor Rabbim seni iki kat fazla korusun. :)

Ayy böyle dualara ihtiyacm var inşallah uslu olurlar da analarını pişman etmezler ben gelip gidip babasına patlarım
rabbim neylerse güzel eyler. demek ki sende bakacak potansiyel var baksana bize birer tane sana iki tane nasip etmiş Tüm bebekler sağlıkla gelsin. kimsenin yüreği sızlamasın inşallah

Bana özellikle 1 haftadır artık ağırlık çöktü, 15 dakika yol mesafesine minibüsle gidiyorum şaka gibi 6. Ve 7. Ayı düşünemiyorum

Doktor kramplarım için ilaç söyledi magnorm kullan dedi suda çözülüyor sanki onu içsem hafifler beni diye düşünüyorum

rabbim neylerse güzel eyler. demek ki sende bakacak potansiyel var baksana bize birer tane sana iki tane nasip etmiş Tüm bebekler sağlıkla gelsin. kimsenin yüreği sızlamasın inşallah
Gerçekten de öyle bana zor gelmiyor ama tabi başa gelmeden bi'şey diyemem allah yardımcımız olsun inşallah

Merhaba hoş geldiniz. Sağlıkla gelsin minik adam

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin kuzum ateşi düşmüş çok şükür öksürükte geçer inşallah bir an önce dikkat et kendine diyecem ama çocukla ne kadar olur şuanda değişik hastalıklar türedi yine yok omicron domuz gribi hastaneler baya doluymuş sanırım allahım korusun evlatlarımızı bizleri hamilelikte grip bile zor geçiyor rabbim şifa versin sizede tüm hastalarada
Bütün gün iş yerinde masa başında bide akşam gezmesi dinlen kendini fazla yorma daha gidersin alışverişe ara ver biraz uzat ayakları keyfine bak

kendim için gittim ya bebeğe ben daha ıslak mendil ve bez dışında bir şey alamadım :) :)
pantolonlarım olmuyor hahahaaha :)
düğmelerini açıp geziyorum hep
pazartesi kvdeydim
salı arkadaşlar ile dışarı çıktık
dün avmdeydim :)
bugün eve gidip birr yatıcam ki sorma hahaha sabah artık nasıl hayatı sorguladıysam eşim gitmeyelim bugün dedi direk aafasfdsfdsfds :)

senin ekmeğin geldi mii

Bence kesinlikle hissediyorlar zaten depremi bile duyarlar derler ya kalp atışını falan duyuyordur belki onlarda

Ayy çok güzel bi sürpriz benimde öyle olsaydı hiç hayır demezdim bi taşla iki kuş
Gerçek mi acaba öyle bişey mümkün mü kalp atışından anlaşılmaz miydi
Yani ekstrem bi durum bizde öyle bişi çıkmaz beni kaç kere ultrason gördü sayamadım birinden birinde çıkardı heralde öteki bebek arkada olunca hiç gözükmemiş hatta cinsiyetini de görememişler saklanıyormuş manyak çocuk
Ayy kızlar köpeğim bu ara karnıma gelip böyle yatıyor hissediyor mu acabaa
Yerim onu yaaaa nası tatlı bişi eşimin alerjisi var çooooooook isterdim bu tip benim kucağıma da yatsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…