Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar ben bugün konrtol randevusuna Dr a gittim ama benim Dr gitti bu yeni biri neyse bana dedi ki ikili üçlü dörtlü değilmiş ama onlarda bakılan ve ya bakılmaya dedi hatırlamıyorum bı değer var kanda ona bakılıyor o değerde omurgalarin birlesip birleşmedigini gösteriyor gibi birşey bende ilk defa duydum dörtlü zaten istemiyorum diye yok istemiyorum zaten detaylıda görecekler dimi dedim evet dedi detaylıda belirt değere bakilmadigini bakarlar dedi zaten dedim ben ne olursa olsun dogurcam aldirmicam gerek yok ama aklıma takıldı aranızda yaptıran var mı neydi ki söylediği şey acaba ?

Son düzenleme:
ilk defa duydum ben de

Artık hamile pantolonlarına taytlarına gecme zamanı geldi bende çok direnmiştim ama düğmeler acık gezıncede aşağı ınıyor

Onu bilmiyorum ilk kez duydum da. Ben en son gittiğimde kendi doktorum bakmıştı omuriliği bu işte şurası birleşmiş sıkıntı yok falan diye anlatmıştı

Onu bilmiyorum ilk kez duydum da. Ben en son gittiğimde kendi doktorum bakmıştı omuriliği bu işte şurası birleşmiş sıkıntı yok falan diye anlatmıştı
Benimde baktı baktı ultrasonda hep oluştu vs diyordu da şimdi internetten araştırdım sanırım canan in dr o değere bakmıştı kanda bu 3-4 lu değil ama ordada çıkabiliyor anladığım kadarıyla ama sadece buna da bakılabiliyor beyaz kadın olduğumuz için risk varmış doğumdan sonraki ilk 48 saatte ameliyat olabiliyormuş erken tanıyla ilerleyen zamanlarda anlaşılmıyor Muş ama detaylıda anladığım kadarıyla belli oluyor adı da spina birifa mis omurların birleşmemesi olayı

Eklentiler

• Screenshot_2022-01-06-14-57-14-669_com.android.chrome.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 43
Artık hamile pantolonlarına taytlarına gecme zamanı geldi bende çok direnmiştim ama düğmeler acık gezıncede aşağı ınıyor
hahahahaah benim inmiyor ama hoş da durmuyor kazakların altında çıkıntı oluyor hahaha :)
direnmek değil benim ki ama içime sineni bulamıyorum :)

Hmmm anladım. Detaylıda belli olur muhtemelen

Kızlar benim Dr değişti ya eskisinde cihazda varmiydi bilmiyorum ama bu Dr renkli verdi bebisin resmini ama bizim kız yüzünü kapattı cildircammm bide ayaklarıyla iteledi beni

ahahaa tipini yiyim senin maşallahh

yüzünü kapatan o elleri ısırıyim

Geldi kuzum yedim
Allah razı olsun adamdan yolladı Toptancı gelmezse ben getiririm abi sen takma kafana falan demiş
Bu arada eşim tarifini ezberlemiş video izlemiş yaparım ben diyor
Kızlar benim Dr değişti ya eskisinde cihazda varmiydi bilmiyorum ama bu Dr renkli verdi bebisin resmini ama bizim kız yüzünü kapattı cildircammm bide ayaklarıyla iteledi beni
Oyyy o minnacık ellerini yesinler onunnn maşallahhh
Yüz görümlülüğü istiyor sanırım annesi

oh iyi bari hahaha :)

Aslinda canlı bakarken çok güzeldi ama kadın güzel fotoğraflayamadi ben olsam albüm çıkarırdım o pozlardan isallah bir ay sonra güzel verir atarım buraya

biz gidince videoya çekiyoruz telefondan, sonra o videodan pozlarını yakalıyoruz işte eli gözündeyken mesela, ağzındayken, karnımı tekmelerken falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…