Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Herhalde ya kıyafet falan da aldık ama
biz gidince videoya çekiyoruz telefondan, sonra o videodan pozlarını yakalıyoruz işte eli gözündeyken mesela, ağzındayken, karnımı tekmelerken falan
Ay eşime yüz kere söyledim heyecandan hep unutuyoruz ki

hahahahaha test kitleri kaset derler ya hani çift çizgi çıkınca gördüğün kaset hani

valla ne yalan söyleyeyim ben ilk önce video kaset sandım sonra anladım tabii ama algım ilk onu seçti yaşlı olunca böyle oluyo galiba

boomer kalmış olabilirim ahahaaa

valla ne yalan söyleyeyim ben ilk önce video kaset sandım sonra anladım tabii ama algım ilk onu seçti yaşlı olunca böyle oluyo galiba

boomer kalmış olabilirim ahahaaa
kız baska ismi var da ben mi bilmiyorum test ya da kaset demiyorlar mı

Ay gerçekten aşı kartı veriyorlar, orada zaten TD1 diye başlıyor
Doğduktan sonra 4 doz yapılıyor ben onu biliyorum. Kendi aşı kartımda gördüm. Belli aralıklarla.. hatta lise 1 de de vuruyordu benim zamanımda 1 doz mu ne. sonra 5-10 yılda bir tek doz koruyor die biliyordum. Bilmece gibi yaaaa

Canım Urfadayim yani doğum oranının en yüksek olduğu ilde özel hastanelerde bile devlet hastanesi gibi sıra oluyor o yüzden hiç o topa girmiyorum
Bana da 2 tane vuracağız dedi en son 2018 de olmuşum. Sanırım ben birkaç hafta daha erteleyecegim. Şifa olsun inşallah
Ayy evet sağlıkla gelsinler de

heytuvba paylaşmıştı instada köpeğe bebek gelmeden kıyafetlerini koklatmışlar
sonra eve geldiğinde dibine yerleşmiş başından ayrılmıyodu harika bi arkadaşlık
Yaa
Yaa bende bilmiyorum ama bu aralar daha fazla karnıma yatıyor gibi
köpek sahiplenesim geldi onları görünce :)
newnew
Ahhh
Benimde alerjik astımım var aslında.Ama benim köpeğimin cinsi toy poodle hiçç tüy dökmesi yok kokusu vs yok alerjik reaksiyon oluşturmuyor onun için aşırı rahatım
Bence kesinlikle hissediyorlar çok tatlııı kalp atışını duyuyor olabilir
Yaa olabilir
geçen gün instagramda bi videoda denk geldim
Kayahan'ın Minnacık Sevdacık diye bi şarkısı var ben hiç dinlememiştim tam bizim kuzulara göre

dinleyin çok seveceksiniz
Eveet bi doktor paylaşmıştı sanırım bende gördüm doğum videosundaa çok güzel bir şarkıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…