Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
batağa düşünce çıkamadım peşinden bunları da aldım

güzel gelirse yazarım yine
ayyy güzel gelirse link veerrr
aslında ben de zor tuttum kendi -C-A-N-A-N- gibi.
ama ıslak mendilden başka bir şeyi olmalıydı çocuğumun aldım gitti :)
Mesela bebek arabası gri siyah beşik öyle of kızım olcak benim ya renk olsun dimi azcik hem bunlar erkekte de olur bence renkli renkli farklılık istiyor içim
renklerin cinsiyeti olmaz :)
renkli renkli olsun tabi.
hatta çantanın linkini alırım :)

ohaaaaaaaaaaaaa
bu nasıl detaylı fiyatı
boşver sen bursada olursun detaylı :)
Aynen Bursa'da acibademde aynı fiyatı bide bunlar SGK anlaşmalı fiyatlar anlaşmasa nolcakmis acaba ablam gitmiş biryere detaylı çok memnun oraya yaptırabilirim belki orasida 750 dedi iyi yani herseyine bakıp kitap cd vermisler

Eklentiler

• Screenshot_2022-01-06-17-37-48-120_trendyol.com.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 63
  • Screenshot_2022-01-06-17-37-34-772_trendyol.com.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 45
  • Screenshot_2022-01-06-17-37-30-108_trendyol.com.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 60
Ay evet ben bı bakiyim bu duruma tekrar o zaman o an anlayamadım ne diyor diye bı an 4 lü gibide sandım senin gibi oldu yani tam

İnanılacak gibi değil ki.

.

Rabbim korusun kuzum zamanında gelsinler inşallah hiç birimizin garantisi yok maalesef

Oyyyyy kuzu yaa, tabii ki hissediyor.

.
Yaa
Kız hani biz geç hissedecektik ben hissedemiyorum hala bir şeyler oluyor ama gaz sancısı gibi benimki hareket değil ayırt edebiliyorum
Valla 18+5 im tık yok arkadaş sanki arada böyle bişiler oluyo gibi yokk yahu bağırsaklarım falan diyorum yokk bebişi hissedmiyom ben ya sırf onun için fetal doppler aldım heyecanla bekliyorum

ayy hangi doktormuşşşş
Yoyko’yu çok öneriyorlar canım.
Klasik bi modeli var.

Aslında başka bir markanın çakması ama iyi çakmışlar.

.
aaa bakayım canım ona da

Kız hani biz geç hissedecektik ben hissedemiyorum hala bir şeyler oluyor ama gaz sancısı gibi benimki hareket değil ayırt edebiliyorum

Kuzum tekmelerini, bıt bıt ellerini geç hissedicez plasenta önde olduğu için.

Benimki biraz farklı bir durum, bebek göbeğin içinde durmuyo.

Başından beri diyorum size, bebek değil göbek diye, inanmıyorsunuz bana.

Bebek neredeyse bel boşluğumda geziniyo.

Orası da hiç yağlı değil, içine göçmüş bir yer.
Nasıl hissetmeyeyim.

.

İlk resimdeki Goodyear plus i biliyorum sadece , kimde gördüysem çok memnun. Eğer arabam olmasaydı kesin kabin tip alırdım bende
Bende de chicco nun kabin tipi var ama oturma kısmı çok ince ekstra minder istiyor küçükken.Onun dışında taşıması çok hafif yer kaplamıyor. Bana hediye gelmese idi almazdım sanırım.Bir de bebek büyüyünce baston tipe ihtiyaç duymuyorsun.

yani allahın verdiğine bişey diyemeyizde bizim aileler şehirdışında bakacak kimsem yok yanımda yoksa bir taşla iki kuş çok tatlı olurdu tabiki
ailedede ikizler var birde olsa olurdu ✌✌

Allah verirse elbet bir şekilde büyütürüz canım, o gücü kuvveti de beraberinde verir.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…