Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bu arada bıt bıt yazıyorum ama öğlen 2’den beri çok kötüydüm.

Yine parol aldım. Biraz yattım kendime geldim.

Şimdi yine geçiyo ilacın etkisi. Yemekten sonra bi tane daha alıp yatıcam heralde.

.
aşının etkisi mi canım geçmiş olsun
parol ve dinlenme en iyi yapılabilecek şeyler zaten

rahat mı? ben demirli falan hiç kullanamıyorum kalıplılar var ya onlarda da rahat edemiyorum, bralet gibi ince olanlar çok rahat oluyo

bu nasıl? rahat mı

Bak kuzum bu modeli kesin dene, göğüsler büyüdükçe bralet zor olur.

Hele emzirme zamanı sarkma olmaması için bi destek lazım.

Suwen de yapmış bundan.

Ne tel var ne balen. Aşırı rahat.

.

ben bunlarda ölüyorum içinde hiç giyemiyorum sanki beni sıkıyolar

şu olayda çok zorlanıyorum gerçekten

bi tek şunlar gibi olanları giyebiliyorum

bi deniycem ama

Eklentiler

• 4E418AA8-BCA5-4956-9ABF-0CA8A7BD9288.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 43
  • 85D8A7CF-3D10-4295-B9F1-763DA7275946.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 44
İyi yapmışsın dolaptan ben de baya baktım sonra bedenden emin olamayınca almamıştım süper fikir valla dolap
Canım anne çantası ben de şunu alıcam favda duruyo kendimi hazır hissedince alıcambir anne önermişti çok kullanışlı diye link bırakayım seçenek olur https://ty.gl/lq1j55ix2z
Bu arada bıt bıt yazıyorum ama öğlen 2’den beri çok kötüydüm.

Yine parol aldım. Biraz yattım kendime geldim.

Şimdi yine geçiyo ilacın etkisi. Yemekten sonra bi tane daha alıp yatıcam heralde.

.
Canım tüh ya çok geçmiş olsun. Parol seçeneği var allahtan

Az önce tv'de çıktı bu cuma bim'de patikler 6,90 lira
Ay iyiki hatırlattın canım benimde sormak istediğim bi kaç şey vardı hep unutuyorum
Yürüteç gibi olan yürüme arkadaşım o nasıl sizce bide muslin bezleri geliyor büyük boy 22tl bunları almayı düşünüyorum

müslin büyük boysa 22 lira iyi bence benim aldıklarım genelde 90X90 civarında oluyo 70 olanından da sldım ama büyükse kundak falan da yapılır

Sağol canım benim
Evet canım. Belediyedeyim ben. 1000den fazladır kadın çalışan

Yaaa çok hoşlar bende tek renk olsun diyordum da bayıldım bunlara link atsana

müslin büyük boysa 22 lira iyi bence benim aldıklarım genelde 90X90 civarında oluyo 70 olanından da sldım ama büyükse kundak falan da yapılır
Aynen canım bende öyle düşündüm Kundak yapmayı düşünüyorum kalitesi güzelse alcam iki tane oyun halısı sence nasıl tanı kalitesine bakcam ama emin olamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…