Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Yoyko’yu çok öneriyorlar canım.
Klasik bi modeli var.

Aslında başka bir markanın çakması ama iyi çakmışlar.

.
Yoykonun da linkini alırız skip hoop mu ne aslında gerçeği kesin ondan çalmışlardir
ayy hangi doktormuşşşş

aaa bakayım canım ona da
Ultramed adı sadece bu cihazlar varmis ablam pembe maviye gitmişti ordan yonlendirmislerdi bana bunları verdiler dedi attı 12 syf.

Eklentiler

• Screenshot_2022-01-06-17-47-24-008_com.whatsapp.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 52
  • Screenshot_2022-01-06-17-47-16-002_com.whatsapp.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_2022-01-06-17-47-10-226_com.whatsapp.webp
    30 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_2022-01-06-17-46-59-672_com.whatsapp.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_2022-01-06-17-46-48-096_com.whatsapp.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 51
  • Screenshot_2022-01-06-17-48-05-653_com.whatsapp.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 56
24. Haftada izne ayrılacağım diye çok yoğun çalışıyorum ve çok yoruluyorum kızlar, gün içinde fırsat buldukça okuyorum ancak çok katılamıyorum.

Tek tek alıntılayamadım ama hepinizin aldığı şeyler çok tatlı hevesleniyorum bakalım inşallah ben de birkaç haftaya bu zincirlerimi kırar ufak tefek alışverişlere başlarım

Minder her türlü alırım zaten de nasıl baston tipe ihtiyaç duymuyorsun derken nasıl almalıyım baston kabin travel ? Mesela baston la kabin aynı gibi de

hahahahaah benim inmiyor ama hoş da durmuyor kazakların altında çıkıntı oluyor hahaha :)
direnmek değil benim ki ama içime sineni bulamıyorum :)
Lcw de var daha çok h&m mağazalarında bulamadım online satiştaymiş zan 1 2 tane alsak yetıcektır diye düşünüyorum

Reactions: kdv
Hı anladım yani anladım gibi sanki Bu arada içini ferah tut canım bana da kalp rahim gibi duruyor erken doğum olabilir dediler kimin ne olacağı belli değil ki sağ salim kucaklarimiza alalım inşallah

24'e daha var çok yorma kendini

Hı anladım yani anladım gibi sanki Bu arada içini ferah tut canım bana da kalp rahim gibi duruyor erken doğum olabilir dediler kimin ne olacağı belli değil ki sağ salim kucaklarimiza alalım inşallah

Amin kuzum, inşallah.

Benim içim rahat, bebeğimi Allah’a emanet ettim.

.

Skip Hop, Yoyko’nın 7 katından bile fazlaymış.

.

AA kızlar siz beğenmemişsiniz ama ben beğendim çok da rahat geldi alt çamaşırı da var takım çok tatlı oldu bence

rahat mı? ben demirli falan hiç kullanamıyorum kalıplılar var ya onlarda da rahat edemiyorum, bralet gibi ince olanlar çok rahat oluyo

bu nasıl? rahat mı

Lcw de var daha çok h&m mağazalarında bulamadım online satiştaymiş zan 1 2 tane alsak yetıcektır diye düşünüyorum
dün yoktu h&m baktım
şansıma kalmamıştır belki
AA kızlar siz beğenmemişsiniz ama ben beğendim çok da rahat geldi alt çamaşırı da var takım çok tatlı oldu bence
aa ben bunu görmemiştim.
benim girdiğim yerleri yağmalamışlar sanırım.
Siyah Penti Mama Hamile Emzirme Racerback Cotton Bralet - Bralet
benim gördüğüm bunun krem rengiydi siyahı bile yoktu
ve aşırı büyük oldu belki oturmadığı için kötü geldi bana
heee anladım canım.
valla bence de boşver gel bursada yaptır

Aman yarabbim bunu alan var mı ki yorumlar da var

24'e daha var çok yorma kendini
Yok kuzum ya 2 ay kalmış şurda bitmesi gereken işler var. Biraz stres oldum önemli dosyalar benim raporlaştırmam lazım. Halledicez bi şekilde
Aaa, bu çok güzelmiş.
Ben bunu görmedim mağazada.

Benim gördüklerim dantelliydi hep.

Hiiiiiiiiiç dantel falan takamam şimdi.

.
rahat mı? ben demirli falan hiç kullanamıyorum kalıplılar var ya onlarda da rahat edemiyorum, bralet gibi ince olanlar çok rahat oluyo

bu nasıl? rahat mı
Ay dantel hiç çekemem ben de şu an

Özgecim balenli değil bu zaten o yüzden aldım balenle rahat edemiyorum şu an. Kumaşı da nasıl desem penye gibi bana çok rahat geldi ama bir deneyin bence. Sütyen işi öznel bir konu. Sadece bir tık göğüs kısmı büyük kaldı onu da bilerek öyle aldım zaten büyüyor memeler malum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…