Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Evde hasta bezi vardı bendede o olur mu sence ya
Olur niye olmasinn amaann içindeki aynı hasta bezi gibi hiçbifark yokmuş halam babanneme bile bundan almış bebe bezi gibi mi kenardan bantlamalımı yoksa benimki direk giyiyosun yırtıp atıyorsun

Olur niye olmasinn amaann içindeki aynı hasta bezi gibi hiçbifark yokmuş halam babanneme bile bundan almış bebe bezi gibi mi kenardan bantlamalımı yoksa benimki direk giyiyosun yırtıp atıyorsun

Bebek bezi gibi :)

Reactions: Jou

Valla canım aynen dedigin gibi doktora sormak lazım ama nedense içime daha çok sindi benim doktor da okey derse onu alırım göğüs ucu olan hangisiyse kendime de onu alırım ya piyasa türlü türlü krem dolu kafam cok karıştı en iyisi eczaneden almak dedim

Kızlar şimdi sepete ağız bezi, emzik, biberon, 11li hastane çıkışı, çorap, çamaşır deterjanı başka hastane çantasına ne lazım aklıma gelmedi
Canım ,şimdi okudum durumunu,hiç korkma gözetim altında olmak sadece tedbir amaçlı ,hem hazır yemek olur oh mis
Moral olsun diye söylüyorum da canın sıkılırsa tablet bilgisayar vs götürrsun yanında.
Tedbir her zaman iyidir aslında.

Bir iki tane de alt üst takım koy bence ,yedek şapka ,eldiven de olsun çantada .1 numara bebek bezi ve ıslak mendil aklıma gelenler.

Sudocream düşünüyordum bende içeriğine bakmadım daha ama bir arkadaş onunda çok temiz değil dedi. Böyle karma karışık bir durum.. Bakalım en sonunda neye karar vericem
Evet değilmiş. Bende demiştim sanırım. Bi anne demiş hiç biri geçirmedi mecbur kalınca kullanılıyor diye. Doğru yani

Kızlar şimdi sepete ağız bezi, emzik, biberon, 11li hastane çıkışı, çorap, çamaşır deterjanı başka hastane çantasına ne lazım aklıma gelmedi
Bebek bezi, ıslak mendil, battaniye, puset (bazı hastaneler olmadan çıkış vermiyormuş), hastane çıkışı bir tane daha al ya da iç zıbın falan ayrı alabilirsin.

Ooooo beybitoooo akşam oldu ya sen nerelerdesinnnnnnn
Gece sabaha kadar yazışınca bu saatlere kalıyoruz
Ay inşallah Rabbim korumuştur yavrumu
Bebek bezi, ıslak mendil, battaniye, puset (bazı hastaneler olmadan çıkış vermiyormuş), hastane çıkışı bir tane daha al ya da iç zıbın falan ayrı alabilirsin.
Neeeyyyy? Ne olmadan çıkış vermiyormuş

Başlarda pek sorun yoktu da birkaç haftadır belli ediyorlar x2 olduklarını
Ben 3-6 aylık aldım çoğunu ama artık almicam çünkü elimde patlicakmış gibi bi his var
Ben ikizler erken doğmasalar dahi küçük olurlar diye o kadar çok 0-3 ay ve prematüre almışım ki , sonradan bakınca dedim bunları kaç kez giyebilecekler acababende de o his var o nedenle
Ben sebamed ürünlerini almıştım
Aaa öyle miymiş bak yeni bir şey öğrendim
Öyle bir şey olmasın nolur ya, bana da yapıldı çünkü
Kızlar covid oldum çarşambadan beri yatıyorum. Dikkat edin kendinize zorluyo
Çok geçmiş olsun, ben de 18.haftamda geçirmiştim, kolay olmuyor gerçekten. İnşallah tez vakitte toparlarsın

Yemekleri çok kötü yaw dışarıdan söylerim artık saolsun hoca çok tedbirli o bakımdan rahatım neyseki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…