Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Henüz 1 parça bile bişey almadım araştırma halindeyim daha şampuan mustela çok güzel ama alamam onu çok pahalı, dalin alcam

Yaaa ne tatlı bir doktormuş öyle benim doktor Allah var çok iyi bir doktor çokta yardımcı oluyor ama sinirli işte napalm :) ne güzel ya eşin sorsun benimki hiç sormuyor ya hep ben yiyorum fırçayı :)

Üzülme tatlım yakından takip edicek demekki kalbini ferah tut sen, bebişin iyi olsun yeterki Biliyorum insanın kalbi titriyor endişeden ama sen nelere karşı koydun bu zamanlar geçip gidicek hayırlısıyla..

Bugün de doktor diyor çok güçlü birisin diye inş hayırlısıyla geçsin bu günler çok saol canım

Kızlar göbeginiz icin bişey kullanıyomusunuz krem yada yağ benim göbek deliğimin kenarında bi çatlak oluşmaya başladı. Oil argan yağı kullanan varmı aranizda
Bio oil kullanıyorum şuan oda düzenli değil aklıma geldikçe.. Lierac ta var ama hiç açıp başlamadım. Birde Hindistan cevizi yağı aldım ona da başlamadım.

Kızlar doktorum 30. Haftadan sonra yatış yapacağız öyle takip edeceğim dedi tabi nisanın ilk haftası sanırım yatış olacak bu ay herşeyimi hazırlamam lazım. Böyle düşünmüyordum ya ben
Canım stres sıkıntı yapma kendine böylesi senin ve bebeğin icin en güzeli yakından takip edilecek gerekli durum oluşursa zamanında müdahale edilebilecek doktorun en iyi kararı vermiş icin rahat etsin sağlıkla gecicek minik kuş kucağına gelicek

Kızlar göbeginiz icin bişey kullanıyomusunuz krem yada yağ benim göbek deliğimin kenarında bi çatlak oluşmaya başladı. Oil argan yağı kullanan varmı aranizda
Ben hindistan cevizi yağı kullanıyorum ama düzenli değil göbeğimin baya altında kasığa yakın yerde çatlaklar olmuş

Ben palmers ve badger balm kullanıyorum ikisini dönüşümlü nemlendirmeye arttırabilirsin cnm Gunde bir kullanıyorsan 2 3 yapabilirsin ihtiyacına göre ama genetikse tabiki çatlamamız kaçınılmaz

Hahahah benim bi yakınımda gece işemeğee kalkmış çişi geldi sanmış işemiş nese gitmis yatmış geriye uyuyorken bi baktı bi su geldi yatak ıslanmış öyle anlamış doğum geldigini

İlk doğumum ben son kontrolde doğum şeklim nasıl olur diye sordum bana sezaryan alıcaz seni dedi sanırım tek sebebi de tüp bebek olmaso çünkü başka bi sebebi yok

Nasılsın bebük dün pek yoktun gül gül öldük
Ay aynen gül gül öldük
Jou suyu geliyor hemen doğuruyordu falan
Aaaaayyyyyyy ne diyosunnnnnn
Benim geçen hafta erken doğum riski oluştu da ciğer geliştirici iğne yaptılar yaaaaaa
Offfff aşırı moralim bozuldu

Suyumm geldiiiii baayyy
Aayy keşke hapşurduğumuz gibi fırlasa doktorun kucağına

İnş canım çok saol inş

Ya hakkaten bilmeyince bi tuhaf oluyo
Tuvaletten sonra geldiği ve sızarak sürekli gelmeye devam ettiği için,bir de kanama ile karışık bir sıvıydı benimki renginden bildim. Eşim bir süre ikna olamadı altına kaçırmış olabilirsin diye ama ben bunlardan dolayı emin oldum su olduğuna

Kızlar doktorum 30. Haftadan sonra yatış yapacağız öyle takip edeceğim dedi tabi nisanın ilk haftası sanırım yatış olacak bu ay herşeyimi hazırlamam lazım. Böyle düşünmüyordum ya ben
canım ben takip edemedim senin gebeliğin de sorun mu oldu? çok geçmiş olsun hastaneye yatmaktan korkma sen ve bebeğin sürekli olarak kontrol altında olacaksınız öyle düşün . Bu dönem hepimiz için bir takım riskler barındırıyor. Yarın ne ile karşılaşacağımızı bilemeyiz.

Canım bence hiç öyle düşünme çünkü her doktorun düşüncesi farklı. Burda riskli gebelik olanlara erkenden ciğer geliştirici yaptıran çok var hatta kaç hafta üst üste yaptıran var hiç moralini bozma lütfen

Canım en başından beri vardı rahimde açılma olmuştu dikiş falan attılar oyüzden yakın takipteyim. İnş zamanında geldin küvöze girmeden umarım alırım kucağıma. Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…